بله.علی جان رو سیستم خودت بازی می کنی..؟
یه بار نصب کردم 10بارتمومش کردم بعد ویندوزتعویض شد دوباره نصبش کردم که ریخت به هم..
بله.علی جان رو سیستم خودت بازی می کنی..؟
یه بار نصب کردم 10بارتمومش کردم بعد ویندوزتعویض شد دوباره نصبش کردم که ریخت به هم..
منم همین مشکلو داشتم
یکی از فایل های ویدیویی (فکر کنم اسمش ...amd_logo بود) مشکل داشت و پخش نمی شد ، با پاک کردن اون فایل مشکل حل شد
ممنون مشکل حل شد گرافیکمم درست شد!منم همین مشکلو داشتم
یکی از فایل های ویدیویی (فکر کنم اسمش ...amd_logo بود) مشکل داشت و پخش نمی شد ، با پاک کردن اون فایل مشکل حل شد
یه جوردیگه شده بازیم!
...نمدونم چطوری توضیح بدم...
ولی بینهایت ممنون.![]()
یعنی گرافیکش بهتر شده؟! اگه اینجوریه که بگو ماهم بریم یه حالی ببریم...
منم تمومش کردم 2 هفته پیش حدودا بازی جالبی بود هر چند با کامیکش خیلی فرق داشت![]()
نه مسئله برسرسیستم متفاوت من هست چیز خاصی نیست.یعنی گرافیکش بهتر شده؟! اگه اینجوریه که بگو ماهم بریم یه حالی ببریم...
سلام دوستان من بعد از مدت ها که از انتشار این بازی میگذره تازه این بازی رو دارم انجام میدم ولی یه مرحله هست که میگه باید دیمون سامئل رو پیدا کرد من همین جا گیر کردم البته اون شیپور رو هم گرفتم ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم تا اون در باز بشه
راستی یکی از صندوق ها مخفی رو هم نمیتونم برسم بهش همونی که قبلش یه دیوار یخ هست چی کار باید بکنم؟
![]()
Last edited by osmaan; 26-02-2011 at 01:19.
تا اونجایی که یادمه میری وسط اون گوده که مشخص هستش شیپور رو میزنی یه رفیقی مثل جن میاد باهاش باید صحبت کنی
اون منبع خرید و فروشت خواهد بود اپدیت هاتم از اونجا می تونی بکنی.
در ضمن اکثر صندوق ها و ایتم ها همون اول باز نمیشن خیلی قدرتها رو باید بدست بیاری تا بتونی بعدا اونارو باز کنی.
سلام
من با اون "جن" صحبت کردم و بعضی از چیزامو هم آپدیت کردم و حتی اون اصلحه که مثل داس هست رو هم خریدم ولی بعدش نمیدونم باید چی کار کنم؟
اون شسپور برای باز کردن در های سنگی بزرگ هست ، برو جلوی در از شیپور استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)