بابا من قبلا داشتم از همین مدل تو ساری استفاده می کردم ، (پارس آنلاین ) الان شاتل گیر داده که دیگه پشتیبانی نمیکنیم tplink رو ، خطم رو هم سپردن دوباره چک کردن ، گفت رانژه ست مشکلی مداره ، مقادیر رو هم گرفتم (vpi/vci....) ولی وصل نمیشم
بابا من قبلا داشتم از همین مدل تو ساری استفاده می کردم ، (پارس آنلاین ) الان شاتل گیر داده که دیگه پشتیبانی نمیکنیم tplink رو ، خطم رو هم سپردن دوباره چک کردن ، گفت رانژه ست مشکلی مداره ، مقادیر رو هم گرفتم (vpi/vci....) ولی وصل نمیشم
بچه ها چرا وقتی تلفن زنگ میزنه اینترنتم قطع میشه وقتی هم بخوای باهاش شماره گیری کنی همینجور میشه باید مودم رو ریسیت کنم تا درست شه.....
دلیلش چی می تونه باشه....
Last edited by H.Operator; 01-11-2009 at 22:29.
میتونه مشکل از اسپیلیترت باشه .....
اسپیلیترت رو یه چکی بکن .....
فکر کنم شما یک بار دیگه هم مشکل اسپیلیتر داشتی؟ مطمئنی اسپیلیتر رو قبل از همه تلفن ها قرار دادی؟ اگه درست نشد قبل مودمم یه دونه قرار بده...
تو خونمون از یک خط 3 تا انشعاب گرفتم:
یکی میاد تو اتاق من که یک اسپیلیتر روشه واسه مودم و تلفن.
دو تای دیگه هم یکی میره تو حال و یکی دیگش هم تو اتاق دیگست.
الان 3 تا اسپیلیتر دارم اما فقط همون یکی تو اتاق خودم وصله.
شرمنده منظورتونو نگرفتم... یعنی از ۳تا اسپیلیتر که دارید فقط یکی وصله؟ دوتا تلفن دیگه اسپیلیتر ندارن؟ خب از تلفنی که پیش مودم هست و اسپیلیتر داره استفاده می کنی باز قطع می شه؟ خب یک اسپیلیتر از دوستتون بگیرید آزمایش کنید ببینید درست نمی شه.؟!
با این حساب تلفن اتاقت که نباید مشکلی داشته باشه...
دوست خوبم حتمآ قبل از گوشی تلفن حال و اتاق دیگه باید اسپیلیتر بزاری
روشهای مختلفی هم داره که قبلآ توضیح دادم...
نه تلفن مشکلی نداره...
آخه وقتی اسپلیتر روی تلفن حال و اتاق دیگه می زارم تلفن همش بوق مشغولی میزنه اتفاقآ از اسپلیتر یکی از دوستان که d-link بود هم استفاده کردم باز نشد...
دشمنت شرمنده.....
آره دقیقن همین طوریه وقتی از تلفن استفاده می کنم قطع میشه(کلافه شدم دیگه)
میگم برای همه صبح نزدیک 4-5 ساعت ADSL قطع بود ؟
یا فقط من اینطوری بودم .
از شاتل هم استفاده می کنم .
والا من صبح برق نداشتیم خبر ندارم ......
ولی الان که مشکلی ندارم با شاتل ......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)