نه دوستان seagate مشکلی نداره ولی به قول دوستمون ممکنه کمی نویز داشته باشه.تو رنج قیمتیه خودش بهترینه.
نه دوستان seagate مشکلی نداره ولی به قول دوستمون ممکنه کمی نویز داشته باشه.تو رنج قیمتیه خودش بهترینه.
صدای سیگیت که خیلی کمه. یادمه در مقایسه صدای هاردها حتی از گرین هم کم صداتر بود ( 500 یا 1 ترا یادم نیست)
برای یکی از دوستان می خوام یه هارد 1 ترابایت اداپتوی بگیرم چی پیشنهاد می کنید
کیفیتش خوب باشه براش ارشیو می خواد
![]()
این دیگه از اون حرفها بودا. اصلا مگه گرین صدا هم داره که بخواد از یکی دیگه بلندتر باشه؟
اینو ببین
یا اینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما گفتی کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صدای سیگیت و گرین تقریبا در یک سطح هستند. خودم 1 ترا دارم که بر خلاف گفته شما صدای خیلی کمی داره.من خودم سیگیت رو انتخاب نمیکنم فقط و فقط به خاطر سر و صداش!![]()
با سلام خدمات دوستان
من یه هارد اکسترنال میخواستم 1تراباتی باشه.کیفیت ساخت بالا داشته ساشه محمکم باشه.زیبا باشه usb3باشه نهایت قیمت حدود 140باشه هرچه کوچیکتر و جمع و جور تر باشه هم بهتره.استفادم هم واسه پلییر و کامپیوتر هست.
ممنون میشم بهترین گزینه رو معرفی کنید
????????????????
تاپیک جامع هارد اکسترنال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا رویووی کاربران اینجا و اکثر فرومها یک چیز دیگه میگه و این تنایج یک چیز دیگه. من الان خودم وسترن دسکتاپی یک ترا دارم ( که توش همین هارد گرین هست ) که تو کیس هم نیست که صداش گم بشه رو میزم هست و جز موقع روش شدن اول که وز وز میکنه بعدش دیگه هیچ صدایی حتی موقع کار کردن من ازش نمیشنوم. قابشم که بالا و پایینشم بازه برای تبادل هوا. ولی یک هارد سامسونگ دارم که تو کیس هست و کیس زیر میز و از اونجا دارم صداش رو میشنوم!
به هر حال در اینکه سیگیت برند معتبر و پرفروشی هست شکی نیست ولی کافیه یک سری از مدلها اشکال دار باشن تا خیلی از خریداران و فروشنده ها بر ضدش بگن.
از دیدگاه مدیریت کیفیت اگه مصرف کنندگان یک محصول 100 % هم راضی باشن و اون رو توصیه بکنن ، شخصی که میخواد بخره تازه 50% احتمال داره اون رو بگیره و ممکنه بره یک محصول دیگه رو بگیره! ولی کافیه چند نفر از یک برند بد بگن ، حالا اون شخصی که میخواد بخره ، 100% اون برندی که ازش بد گفته میشه رو نمیخره! و این بدگویی همینجور بین کاربرا و فروشندگان میچرخه!
Last edited by noisymind; 13-06-2011 at 16:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)