موقع خرید از کجا میشه فهمید که انلاک فکتوری هست
موقع خرید از کجا میشه فهمید که انلاک فکتوری هست
راست ميگي؟؟؟؟؟؟
من يكي كه ديگه خسته شدم از بس مراقب باطري بودم كه خالي نشه ، حالا كامپيوتر گير بيار بلك رين اجرا كن ! اوووووووووووووووو!![]()
جديدا يكي از سايتهاي بيگانه نرم افزار iBlueNova رو معرفي كرده كه مشكل بلوتوث رو در 3Gs هم رفع ميكنه.
البته من تست نكردم.
iBlueNova Features
- iPod Touch 2g is supported (no support for iPod Touch 1g, since it has no bluetooth hardware). iPod Touch 3g support is experimental.
- iPhone 2g, 3g & 3gs are supported.
- Firmware 3.0 and above are supported.
- Music library is read-only, no received music or video will be saved in the library.
- iBluetooth licenses will STILL be valid for iBlueNova.
- 1 license = 1 device (doesn’t matter if you will use the old license on a new device).
- Downloading from cydia store is independent from purchasing on cydia store. This will allow you to download and try iBlueNova for 15 days BEFORE purchasing a full license.
فقط تريال و به مدت 15 روز كار ميده!
کشک بود
اون رفیقمون مثل اینکه یه عکس دیده بود بقیشو خیال بافی کرده بود
این برنامه فقط بهتون میگه گوشیتون سری جدیده یا قدیم
من بالاخره نفهميدم اين آقاي جورج هاتز يا Dev team روي 3Gs كار ميكنن كه اين مشكل درست بشه يا دارن بادكنك هوا ميكنن؟
نه داداشه من کشک نبود . این برنامه بهت میگه که واسه -- از چه برنامه ای استفاده کنی . یه جورایی رهنماییت میکنه و لینک میده .
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
نه من MAC ندارم . فعلا منتظره اومدنه نسخه WINDOWS هستم . راستی نمیدونی نصب MAC چطوریه ؟ یعنی چه خصوصیاتی میخواد . بی زحمت واسم پیغام خصوصی کن . ممنون .![]()
سلام
یه سوال: شارژ اولیه نیاز داره 3gs یا نه؟
نه نیاز نداره طبق گفته اپل اگه تونستم لینکش رو می زارم این گوشی باتریش لیتیومه و احتیاجی به شارژ اولیه نداره.
سلام
بچه ها خبر اومدن ايفون 4 توي كنفرانس بعدي استيو كه معمولا june هست چقدر درسته ؟ كسي چيزي شنيده ؟
مرسي
نه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)