تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 1024 اولاول ... 4484909192939495969798104144194594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10 سلام

آزمون نمیدی ؟؟؟
    کار اشتباهیه
    حالا کلاس بحثش جداس و لازم نیس هرکسی که کنکور داره کلاس کنکور هم بره!!!
    ولی آزمون باید خودتو بسنجی ...
    کاملا تایید میشه.دادن آزمون علاوه بر اینکه مطالعه رو هدفمند میکنه .باعث میشه که شما درس خوندنتو بسنجی .من فکر میکنم اونایی که نمیخوان آزمون بدن(صرف نظر از مسایل مالی) در واقع از آزمون دادن میترسن .میترسن که انگیزشونو با نتیجه بد احتمالی از دست بدن یا بفهمن برنامه مطالعاتیشون که روی اون زحمت کشیدن اشتباهه.
    یکی دیگه از خوبیهای آزمونها(بخصوص قلم چی)اینه که شما علاوه بر هدف بلند مدتتون باید به هدف کوتاه مدتتون هم برسین و این از بی انگیزگی جلوگیری میکنه.
    ممنونم برای نظراتتون.
    اما به نظرم آزمونها آدم رو اجبار میکنه که یه درس خاصی رو بخونیم و به یه ترتیب خاصی پیش بریم. اما من ترتیبی که برای خودم چیدم فرق داره. میدونم آزمون برای سنجش خوبه اما این کار رو خودم هم میتونم بکنم و این کاریه که چند وقتیه دارم انجامش میدم.
    در مورد اینکه رتبه رو میشه از آزمون فهمید، در این مورد هم وقتی من رتبه های حدودی سال قبل رو با درصدهاشون داشته باشم، اینم حل میشه.

کار بسیار خوبی میکنی فقط بعد از عید کنکور جامع سنجش رو شرکت کن

اونو که حتما میرم.

2. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنونم برای نظراتتون.
    اما به نظرم آزمونها آدم رو اجبار میکنه که یه درس خاصی رو بخونیم و به یه ترتیب خاصی پیش بریم. اما من ترتیبی که برای خودم چیدم فرق داره. میدونم آزمون برای سنجش خوبه اما این کار رو خودم هم میتونم بکنم و این کاریه که چند وقتیه دارم انجامش میدم.
    در مورد اینکه رتبه رو میشه از آزمون فهمید، در این مورد هم وقتی من رتبه های حدودی سال قبل رو با درصدهاشون داشته باشم، اینم حل میشه.
    کار درستی میکنی هر جور که راحتی و میدونی که درسته بخون...

4. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلامبه نظر من كتابهاي درسي ايران(حداقل اختصاصياش) مثل يك بازي فكري ميمونه! يعني كتاب اول بازي يكم ما را راهنمايي كرده و بعداز ما خواسته كه اونو تموم كنيم. تو كنكورم فرض بر اينه كه ما به طور كامل بر بازي مسلطيم و همه ظرايف اونو بلديم!
    دوست عزیز تشبیه جالبی به کار بردی و باید بگم اگه منظورت اینه که دنبال کتاب کمک درسی بریم تا به قول شما به بازی تسلط کامل داشته باشیم باید بگم قانون بازی رو بلد نیستی
    خوب دوستان عزیز شماها لازم نیست خیلی خودتونو درگیر کنین تا به کل مباحث کتاب اشراف داشته باشین منظورم اینه که لازم نیست به طور وسواسی درس رو بخونین اینطوری وقتتون گرفته میشه

6. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز تشبیه جالبی به کار بردی و باید بگم اگه منظورت اینه که دنبال کتاب کمک درسی بریم تا به قول شما به بازی تسلط کامل داشته باشیم باید بگم قانون بازی رو بلد نیستی
    خوب دوستان عزیز شماها لازم نیست خیلی خودتونو درگیر کنین تا به کل مباحث کتاب اشراف داشته باشین منظورم اینه که لازم نیست به طور وسواسی درس رو بخونین اینطوری وقتتون گرفته میشه
    کاملا تایید میشه.
    همون فیلمه که گفتم مال تخصص بود، میگفت فقط کافیه چند بار چشمتون به همه ی مباحث خورده باشه نه اینکه خیلی وسواسی بخونید و از یه سری غافل بشید. البته این بیشتر برای درسهای حفظی صادقه فکر کنم تا درکی ها.

8. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

کاملا تایید میشه.
    همون فیلمه که گفتم مال تخصص بود، میگفت فقط کافیه چند بار چشمتون به همه ی مباحث خورده باشه نه اینکه خیلی وسواسی بخونید و از یه سری غافل بشید. البته این بیشتر برای درسهای حفظی صادقه فکر کنم تا درکی ها.
    برای درسهای فهمیدنی نیز نیازی به افراط نیست

10. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

ممنونم برای نظراتتون.

اونو که حتما میرم.
    سلام.امیدوارم نظر من و بر حسب فضولی نذارید چون من نمیتونم بفهمم کسی اشتباه میکنه(البته از نظر من)و بهش گوشزد نکنم.در مورد بحث اجبار باید بگم که جبر اگه اختیار رو سلب نکنه از انحطاط مطالعه جلوگیری میکنه.
    در مورد سنجش هم به نظر من محیط و ابزار و عادت به آزمون دادن از همه مهمتره.
    البته باید بگم که همه اینها نظر منه و بطور کل بیان شده و ممکنه شما فرق داشته باشید .درضمن اگر شما این روش رو با شناخت کامل از خودتون انتخاب کردین اصلا عوضش نکنین.

12. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

کسی راجع به روش مطالعه آلفا چیزی میدونه ؟ ( تو یه تبلیغ خوندم مطالعه با این روش نیم ساعتش به اندازه 10 ساعت خوندن عادی کاربرد داره )
    Last edited by juventuss; 19-07-2009 at 22:41.

14. این کاربر از juventuss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی راجع به روش مطالعه آلفا چیزی میدونه ؟ ( تو یه تبلیغ خوندم مطالعه با این روش نیم ساعتش به اندازه 10 ساعت خوندن عادی کاربرد داره )
    به احتمال زیاد باید چرت باشه!

16. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام

من دربارش چیزی نمیدونم ولی واقعا تو خودت باورت میشه؟اصلا با عقل جور در میاد؟

18. این کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها روش الفا تضمینی کار میکنه
    صد در صد درسته

20. این کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •