تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 215 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

داره خودمونی میشه space20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

: ‌اين ويژه‌نامه در حال حاضر در هفت استان هرمزگان، بوشهر، آذربايجان غربي، خوزستان، كرمان، يزد و فارس به جز شيراز از صبح امروز توزيع شده است.
    گفتني است نتايج اوليه كنكور 88 در قالب كارنامه تا روز شنبه10 مرداد توزيع مي‌شود.
    ببخشید میپرسم این توزیع کارنامه تا 10 مرداده یعنی نتایج سایتش ممکنه زودتر بیاد؟اگه اومد خبر بدید
    شاید چون خبر دیروزه اینطوریه چون ما جز هیچ کدوم از این 7تا نیستیم!!!

2. این کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچم اینطور نیس!!
    خیلی از دوستای من با رتبه های به اصطلاح نجومی حتی کاردانی تهران هم نیوردن بدبختا ! در صورتیکه سالای قبل با همون رتبه ها می شد مدیریت پیام نور قبول شد!!!
    چرا بدبختا!!!چقدر خشن برخورد میکنید
    نه دیگه خدا وکیلی هیچ نمیشه اینو انکار کرد که پارسال بومیای تهران حال کردن با بومی گزینی طرف با رتبه ی 4 رقمی تهران با 2رقمی غیر بومی یه جا رفتن تازه اگه سازمان سنجش در مقابل رتبه ی غیربومیه کم می اورد و قبول میکرد که این دیگه قبوله
    خود تهرانیا هم اقرار میکردن شیوه ی پارسال خیلی کمک خوبی بود
    به هر حال که گذشت هرچند که بجز اینکه به ضرر پارسالیا بود به ضرر ما هم بود چون خیلیا موندن واسه ی امسال و شدن رقیب ماها
    به هرحال من همیشه گفتم هر چی خدا بخواد

4. این کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کسی از اهواز این سی دی رو خریده ؟
    من که گیرم نیومد !

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

اگه دلم خوش نباشه چی کنم
    حرفت تا حدی درست 80 20 یا 70 30 چندان تاثیری نداره فرقش 6 درصد کل میشه و اصلش همون اضافی رزمندگانه
    ولی این هم مصوبه بومی گزینی در سال 69

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که قبلا کامل اجرا نمی شده(اینجا گفته 80 20 ولی سال 86 70 30 احرا شده) تا اون جایی هم که من یادمه قبل از سال 86 بومی گزینی رو در دانشگاه های top اجرا نمی کردن (پارسال قبل کنکور هر کی میومد توضیح می داد همینو می گفت ضمنا در لینک پایین می تونی ببینی برنامه بیشتر کردن بومی گزینی از 86 شروع شده) ضمنا ترس من از نغییرات در مورد ناحیه 1 نیست بلکه همین سهمیه رزمندگانه که حداقل نمره لازمشونو برای ورود دستکاری کنن(همون طور که قبلا در مورد کنکور 86 انجام دادن)
    {"پورعباس گفت: علاوه بر اين روش، حد نصاب نمره قبولي در پذيرش بوم و محل اسکان داوطلب را 85 درصد به 80 درصد تبديل کرديم. "}

در مورد کم شدنش هم زیادش می کنن تو دفترچه دوم کنکور نوشته این سهمیه برای جهادگران فعال بسیجی هم هست و همچنین تو برگه ثبت نام به عبارت(فکر کنم) سهمیه ایثارگران و سپاه پاسداران برمی خوریم که باید بیشتر روش فکر کرد ضمنا قرار بود مجلس در مورد سهمیه رزمندگان تجدید نظر کنه که یه دفعه خفه خون گرفتن
    ضمنا به هیچ وجه از سهمیه رزمندگان دست نمی کشن چون فقط با این کار ترکیب جمعیتی مورد نظرشون تو دانشگاه ها حفظ میشه مسئله حذفش هم چندان جدید نیست
    یه چیز دیگه هم بگم واسه شما به هیچ وجه بد نمیشه رتبه کشوری آخرین نفرتون(بومی) که وارد برق شریف شده پارسال796 و سال 86 528 بوده که با این رتبه های کشوری بین رشته های ناحیه ای ما چمنزنی علم و صنعت هم قبول نمی شدیم(سال 87)
    دیگه حرفم تموم شد ولی عبارت منطقه تهران غلطه منظورت ناحیه تهران هست که شامل استان های تهران -سمنان - مركزي - زنجان و فکر کنم قم باشه و تاثیر بد بومی گزینی رو بچه های شهرستانی وقتی ظاهر میشه که رشته ها رو استانی کنن
    اولا که مطمئن باش هرچه قدر هم دستکاری کنن عمرا سهمیه رزمندگان از 7و8 درصد بیشتر پر نمیشه.این از این
    دوما عبارت سپاه پاسداران هم که میگی و بهش مشکوکی نگران نباش چون تو زمان جنگ کسایی که داوطلبانه میرفتن بیشتر در قالب بسیج بوده که اونم زیر نظر سپاهه دیگه این عبارت هم دقیقا براس سپاهیایه اون موقع هست وگرنه اگه الان بخوان به بسیجی ها و سپاهیا امتیاز بدن صداش در میاد و وجهه سپاه هم خراب میشه پس مطمئن باش هیچ وقت از این کارا نمیکنن. تازه اگه هم قرار بود باشه تو ثبت نام ما هیچ اثری از سپاه و بسیج نبود. هر چی سهمیه هست مال همون دفاع مقدس و جانبازا و ایناس اصلا نگران نباش
    در مورد عبارت منطقه تهران هم بگم که کاملا درسته چون منطقه یه واژه کلیه و هم میتونه به رشته های قطبی اطلاق بشه و هم ناحیه ای به خاطر همین من گفتم منطقه که کلی باشه
    درمورد اون حرفت هم که میگی اگه استانی بشه وضع خراب میشه ، باید بگم درسته ولی اینطور نیست که وقتی استانی بشه مثلا ناحیه ای خوش به حال ماها بشه آخه همه ایران که قم و زنجان و سمنان نیستن که ، پس بازم ظلمه...

ببین سازمان سنجش که هیچ وقت دانشگاهای تاپ رو اعلام نمیکنه که، چه برسه به اینکه بخواد بومی گزینی رو هم تو اونا اجرا نکنه ، تا حالا هم این بومی گزینی بوده ولی دلیل اینکه تازه نمود پیدا کرده کاهش یکدفعه ایه اتفاده کننده های سهمیه ایثارگرانه چون اگه توجه کرده باشی دقیقا تو سال 85 و 86 ،18 سال میشه که جنگ تموم شده و مطمئنا دیگه بچه شهید نداریم ولی سالهای قبل مطمئنا بوده چون ما همه متولد 69 و 70 هستیم و اون موقع جنگ تموم شده و شهید دیگه نداشتیم هر چی بوده جانباز بوده که اونام به تدریج جمعیت بچه هاشون دارن بزرگتر میشن و از سن کنکور میگذرن و سال به سال کمتر میشن..
    ببخشید بازم طولانی شد...

7. این کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

را بدبختا!!!چقدر خشن برخورد میکنید
    نه دیگه خدا وکیلی هیچ نمیشه اینو انکار کرد که پارسال بومیای تهران حال کردن با بومی گزینی طرف با رتبه ی 4 رقمی تهران با 2رقمی غیر بومی یه جا رفتن تازه اگه سازمان سنجش در مقابل رتبه ی غیربومیه کم می اورد و قبول میکرد که این دیگه قبوله
    خود تهرانیا هم اقرار میکردن شیوه ی پارسال خیلی کمک خوبی بود
    به هر حال که گذشت هرچند که بجز اینکه به ضرر پارسالیا بود به ضرر ما هم بود چون خیلیا موندن واسه ی امسال و شدن رقیب ماها
    به هرحال من همیشه گفتم هر چی خدا بخواد
    شما رفتی با تک تک تهرانیا حرف زدی؟!!!!!!!

من به عنوان یه تهرانی هیچ حالی نکردم !!

حداقل خوبه امسال میدونین که اوضاع از چه قراره ...

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اولا که مطمئن باش هرچه قدر هم دستکاری کنن عمرا سهمیه رزمندگان از 7و8 درصد بیشتر پر نمیشه.این از این
    دوما عبارت سپاه پاسداران هم که میگی و بهش مشکوکی نگران نباش چون تو زمان جنگ کسایی که داوطلبانه میرفتن بیشتر در قالب بسیج بوده که اونم زیر نظر سپاهه دیگه این عبارت هم دقیقا براس سپاهیایه اون موقع هست وگرنه اگه الان بخوان به بسیجی ها و سپاهیا امتیاز بدن صداش در میاد و وجهه سپاه هم خراب میشه پس مطمئن باش هیچ وقت از این کارا نمیکنن. تازه اگه هم قرار بود باشه تو ثبت نام ما هیچ اثری از سپاه و بسیج نبود. هر چی سهمیه هست مال همون دفاع مقدس و جانبازا و ایناس اصلا نگران نباش
    در مورد عبارت منطقه تهران هم بگم که کاملا درسته چون منطقه یه واژه کلیه و هم میتونه به رشته های قطبی اطلاق بشه و هم ناحیه ای به خاطر همین من گفتم منطقه که کلی باشه
    درمورد اون حرفت هم که میگی اگه استانی بشه وضع خراب میشه ، باید بگم درسته ولی اینطور نیست که وقتی استانی بشه مثلا ناحیه ای خوش به حال ماها بشه آخه همه ایران که قم و زنجان و سمنان نیستن که ، پس بازم ظلمه...

ببین سازمان سنجش که هیچ وقت دانشگاهای تاپ رو اعلام نمیکنه که، چه برسه به اینکه بخواد بومی گزینی رو هم تو اونا اجرا نکنه ، تا حالا هم این بومی گزینی بوده ولی دلیل اینکه تازه نمود پیدا کرده کاهش یکدفعه ایه اتفاده کننده های سهمیه ایثارگرانه چون اگه توجه کرده باشی دقیقا تو سال 85 و 86 ،18 سال میشه که جنگ تموم شده و مطمئنا دیگه بچه شهید نداریم ولی سالهای قبل مطمئنا بوده چون ما همه متولد 69 و 70 هستیم و اون موقع جنگ تموم شده و شهید دیگه نداشتیم هر چی بوده جانباز بوده که اونام به تدریج جمعیت بچه هاشون دارن بزرگتر میشن و از سن کنکور میگذرن و سال به سال کمتر میشن..
    ببخشید بازم طولانی شد...
    در مورد استفاده از سهمیه رزمندگان به طور متوسط 2 درصد هست و این مقدار متوسط تغییر نمی کنه مهم اینه که مثلا تو برق شریف این درصد 20 بوده (فکر کنم پارسال) و امسال اگه حداقل نمرشونو از 75 به 70 یا 65 برسونن این درصد به 30 هم می تونه برسه تو رشته های دیگه تهران هم حدودا اینجوره و این که متوسطش میشه 2 درصد به این خاطر که تو دانشگاه های سطح پایین به ندرت کسی از این سهمیه استفاده می کنه بالاخره تو یکی از دانشگاه های خوب قبول میشن
    وجه ی سپاه هم بگم (لری)"roosho rata de khara" دیگه وجه ای نمونده ضمنا کی می خواد اونارو لو بده و برای دستگاه اطلاعاتیشون حتما نیاز دارن
    در مورد دلیلت هم در مورد کاهش استفاده از سهمیه رزمندگان باید بگم اشتباه می کنی سهمیه شهید 5 درصد هست که علاوه بر ظرفیت دانشگاه ها حساب میشه هزینش هم بنیاد شهید میده و سهمیه رزمندگان برای جانبازان , جهادگران فعال بسیجی و ... استفاده میشه(به عنوان مثال برق شریف پارسال به جای 150 نفر 157 نفر لیست خدمتشون داده بودن(حوصله گشتن منبعشو ندارم))
    در مورد دانشگاه های top هم خدمت بگم حداقل رشته های خوب شریف رو میشه محسوب کرد و شنیدم که کشوری بوده
    یکی از دوستام هم که شخصا با جناب عباسپور فرد تهرانی صحبت کرده بود(رییس کمیسیون آموزش) بش گفته بود "تا الان جرات اجراشو نداشتن و کلا سیاست نظام هست" و با قدرت گرفت دولت وقت احتمالا ترسشون ریخته

10. این کاربر از mahmud.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امسال عمرا کسی بدونه چه خبره!!!!

12. 2 کاربر از mahmud.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سی دی رو خریدم
    اصلا باش حال نکردم
    نخرین

14. 5 کاربر از only4you_mehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون دفعه هم گفتم خیلی خشن برخورد میکنی. عزیزم, من اگه این حرفو میزنم دلم واسه همشهریم میسوزه که رتبه ی عالی میاره ولی نمیره دانشگاه یا دلم واسه اونی میسوزه که یه عمر دلشو خوش کرده که با این کنکور لعنتی از منطقه ی محرومش بیاد بیرون, واسه ی هدفش زحمت کشیده بدون معلم های طراح کنکور ,اونوقت وقتی تا لب رسیدن به آرزوش میره دنیا خراب میشه توی سرش.
    من نمیگم وضع واسه ی همه ی تهرانیا خوب بوده (هرچند که رای با اکثریته) اما واسه ی خیلی از شهرستانیا بد بوده
    توی بعضی شهرا بچه ها از یه سری درسا مثل هندسه مینالن چرا؟چون معلمش حال نداشته هندسه رو بهش نشون بده اما خیلی از مدارس تهران(گفتم خیلیا نه همه) با خیلی چیزا از جمله المپیاد بچه ها رو به این درسا علاقه مند میکنن
    من میگم اگه امکانات هست برای همه باشه
    بعدشم امسال اوضاع مشخص نیست شما یه نگاه به پیک سنجش بنداز میفهمی که با این وضعیت غیر مشخص ما فقط میتونیم انتخابامونو بزنیم بدون اینکه بدونیم تهش چی میشه مامی سپاریم به خدا
    به هر حال من بازم میگم به من ربطی نداره به نفع کیه به ضرر کی یا کی استفاده کرده با کسی هم سر جنگ ندارم
    ببخشید طولانی شد

16. 6 کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خشن برخورد نکردم ! شما به جدی بودن میگین خشن؟ بی خیال
    بعدشم من اصلا منظورم امکانات و چه میدونم این چیزا نبود ... اینا رو هم خودم میدونم قبلا هم بار ها و بارها تو تاپیکای مختلف در موردشون بحث کردیم

فقط خواستم بگم لطفا تو لحنتون کلمه همه یا همچین چیزی رو به کار نبرین !

ممنون !

18. این کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •