من اصلا تاچ سامسونگ رو قبول ندارم.. چرته !
من اصلا تاچ سامسونگ رو قبول ندارم.. چرته !
کلا تاچ اکثر مقاومتیا چرته ... ولی صفحه خازنی مثل امنیا اچ دی تاچش عالیه
دوستان یه سوال
من آهنگ هایی که دوست داشتم فولدر فولدر از روی کامپیوتر ریختم رو گوشی
ولی تو میوزیک پلیر فولدر فولدر نمیاره، مثلا آلبومی میاره یا خواننده
میخوام مثلا فولدر شاد پخش شه
اگه با پلیرش میشه راهنمایی کنید
اگه نه یا پلیر با این قابلیت معرفی کنید.
ممنون
شما برای اجرا کردن فقط آهنگای دلخواهتون باید یه Playlist بسازید و هر آهنگی دلتون می خواد تو اضافه کنین و هر موقع خواستید فقط اون Playlist رو اجرا می کنین!!!
اي بابا كي اين فرمور جديده مياد ! ديگ خسته شديم!:(
اینکه خیلی سخته، 200 تا آهنگ اضافه کردن...
نه سخت نيست.. اگر قسمت مشخصات آهنگ اسم خواننده رو واسه يه دسته از اهنگات اضافه كني ديگه وقتي بخواي اهنگ اضافه كي ديگه تو قسمت اهنگ ه دسته بندي ميشه خواننده هات و ميدوني چي به چيه سريع هم اضافه ميشه. يعني ديگه راحت ترين اينه.. شايد اين هم سخت باشه واسه تعداد بالاي اهنگ!
میتونید با PC Suit پلی لیست بسازید و بفرستید به گوشی.فکر کنم با کامپیوتر سریع تر بشه پلی لیست ساخت!اینکه خیلی سخته، 200 تا آهنگ اضافه کردن...
پس تاچ این گوشی از 58800 بهتره.چون من با 5800 که کار کردم از ناچش راضی بودم.حالا اگه بهتر از اون باشه که خوبه دیگه !!
فقط میمونه CPU و دوربینش !!!
به نظر شما CPU ش ضعیف نیست؟434 MHz کم نمیاره؟برنامه ها کند اجرا نمیشن؟کلا گوشی هنگ یا گیر لحظه ای نداره؟
در کورد دوربینش هم فکر کنم بدک نباشه.
مرسی.
راستی این فریمور های جدید و خود نوکیا میده بیرون؟میشه بگید با تعویض فریمور چه قابلیت هایی اضافه میشه؟( مثال بزیند اگه
میشه ! )
Thanks.Always BE FRee Just like FeDora
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
راستی دوستان یه سوال دیگه:
LCD این گوشی کوچیک نیست؟مخصوصا برای تایپ؟در مقایسه با ال سی دی 5800 خیلی کوچیک تره؟
سلام
فکر نمی کنم تاچش با 5800 زیاد فرق بکنه!!!
فریمور جدید رو خوده شرکت ارائه میده!!!من 5800 دارم و الان به فریمور 50 آپ کردم!!!هم خیلی زیبا شده!!
هم از نظر برنامه تغییراتی کرده ولی اگه فریمور جدید بیاد تو توضیحاتش دقیق می زنه که چه تغییراتی کرده و 100% تغییرات به نفعتون هست!!!
از نظر اندازه ی LCD هم چون من خودم ندیدم از نزدیک ولی 5800 دارم فکر نمی کنم به مشکل بخورین!!!
در کل گوشیه های تاچ الان نوکیا به نظر من خیلی با حال تر و جالب تر از گوشیای دیگست من یه دوستم HTC داره ولی اصلا باش حال نمی کنم از نظر زیبایی و تم و ...خیلی سیمبین بهتر از سیستم عاملای دیگشت البته نظر شخصی من هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)