چه خبري اومد؟ كي كلاه برداره؟ من كيم؟ اينجا كجاست؟
چه خبري اومد؟ كي كلاه برداره؟ من كيم؟ اينجا كجاست؟
منم یه سایتی دیدم که میگه تنها ما داریمو..................
خریدشو هم زده 5000تومن
سایتش یادم نیست ولی میگردم براتون میذارم
ببین ملت به خاطر چند زار پول چطوری سر همدیگرو کلا کشاد میگذارند !دیگه وای به حال معامله های کلان و..! ببخشید بی مورد به تاپیک بود!
منم منظورم همون سايته كه اسمشو نميبرم. با بخش فني كه صحبت كردم گفتش اين بازي فعلا demo عرضه شده. ولي توي تبليغاتش چنين چيزي نگفته اند.خب اين يه روش دزدي هستش.
بله دقیقا دزدیه![]()
سلام ..من نمی دونم این خبر رو قبلا گفتن یا نه ولی این سایت یه فیلم از بازی اساسینز کرید گذاشته که مربوط به قسمت دوم بازیه و خاطرات پدر اتزو ( یا به قول فیلم اکسو..اگزوز ..سکیوز..گازسوز. ایزو... .ایزو 9001) نمی دونم!!!! رو نشون میده .............کیفیتش خوبه و گرافیک و نوع فیلم هم دقیقا مثل بازی هستش..........این فیلم مثل فیلم 300 یا سین سیتی در یک مکان بسته ساخته شده و محیط اطراف تقریبا شبیه سازی رایانه ای هستش ........دیدنش خالی از لطف نیست ......
.................................................. .................................................. .................................
ژانر: اکشن
فایل منتشر شده: Assassins Creed Lineage DVDrip (2009) AVI
کیفیت: DVDRip – خیلی خوب
فرمت: avi
حجم: ۲۸۰ MB
سال تولید: ۲۰۰۹
امتیاز کاربران: ۹٫۱/۱۰
زیرنویس فارسی: دارد
خلاصه داستان: داستان در مورد ایزو ( شخصیت اصلی در بازی Assassin’s Creed 2 ) و پدرش Giovanni Auditore da Firenze هست. آیا جیوانی یک قاتل هستش ؟ او چطوری مرده و چطوری ایزو به یک قاتل تبدیل شده ؟ تمامی جواب ها داده می شود و …
حجم: ۲۸۰ MB
.................................................. .................................................. .......................................
.................................................. .................................................. .......................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................................................. ......................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اول فیلم میزنه legend 1 یعنی اینکه امکان ادامه دادن فیلم هم هست.........نمدونم!؟؟!!؟
بسیار قدیمی دوست عزیز,
من تا 3 قسمتش رو دیدم به اندازه 4 تا اسب مذخرف بود. جلوه های ویژه خوبی داشت ولی محتوا که مذخرف باشه چه فایده...
.................................................. .................................................. .............................
هاهاهاهاهاهاها![]()
![]()
![]()
![]()
یه لینک بده ما هم بریم ببینیم............. به اندازه 4 تا اسب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بچه ها حالا جدا تاریخ دقیقی از عرضه بازی در دست نیست من که دیگه از بی بازی مردم![]()
آقا من می گم هر 5 پست یه بار تاریخ بازی رو با فونت درشت و قرمز بزنید هم امکان انحراف سلب میشه
هم اسپم ها به طور وحشتناکی پاییین میاد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)