تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 115 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

اینارو میدونستم فقط خیلی ها از همین کیفیت ساختش می نالیدن
    این بی وجدانا با بی کیفیت کردن ef7 و به اصطلاح داخلی سازیش گند زدن بش ما که مدل 89 رروخریدیم همون اولاش وهمون موقع میگفتن دو تا قطعه ریخته گریش فقط تولید داخل و تا حالا آخم نگفته اگر مشکلات این ef7جدیدا رو حل بکنن tu5 هیج حرفی برا گفتن نداره.

2. 2 کاربر از mohammadx6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بی وجدانا با بی کیفیت کردن ef7 و به اصطلاح داخلی سازیش گند زدن بش ما که مدل 89 رروخریدیم همون اولاش وهمون موقع میگفتن دو تا قطعه ریخته گریش فقط تولید داخل و تا حالا آخم نگفته اگر مشکلات این ef7جدیدا رو حل بکنن tu5 هیج حرفی برا گفتن نداره.

اقا ef7 الانشم مشکلی نداره - ما الان ef7 بنزینی داریم مال اوایل 91 هم هست - هیچ مشکلی نداره - پدرم با هیچی عوضش نمیکنه - تو ترافیک های شدیدم داره به ازای 100 کیللومتر 8 میسوزونه - تنها ایرادش یه مدت افتاده بود به روغن ریزی که بردیم نمایندگی و درست شد

در ضمن رانا های تحویل آذر رو هم شروع کردن به دادن و فکر میکنم تا دوهفته دگه حد اکثر - همه تحویل آذری ها رو تحویل بدن

4. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[IMG][/URL][/IMG]

6. 7 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب دقیقا 206 هست فقط یکم زشتتر از 206
    نیم رخش که به نظره من فاجعس

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب عجب!
    یه سوال
    این قیمت جدید رانا که 32 میلیون شده یعنی از 21 پرید 32 میلیون مشمول منی که ثبت نام کردم میشه؟
    من قرار بود اسفند بهم بدن با 21 حالا شد 32؟؟
    عجب عجب!

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

عجب عجب!
    یه سوال
    این قیمت جدید رانا که 32 میلیون شده یعنی از 21 پرید 32 میلیون مشمول منی که ثبت نام کردم میشه؟
    عجب عجب!

فکر نمیکنم شامل شما بشه
    چون حدود 10 میلیون تومان دیگه باید بزارید رو پولتون امکان داره خیلی از مردم تواناییش رو نداشته باشن
    اینا قیمت های امروز هست.
    شما کی ثبت نام کردین؟ آخه برای تحویل های شهریور و مهر هم این اتفاق برای رانا افتاد که گفتن مثلا اونایی که تا شهریور ثبت نام کردن شامل افزایش هزینه نمیشه

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

عجب عجب!
    یه سوال
    عجب عجب!
    داخل قرارداد شما نوشته که قیمت خودرو بر حسب قیمت روز محاسبه می شود و قیمت روز این خودرو هم الان شده همین 32.5 یعنی شما هم باید به همین قیمت پرداخت کنید.(این متن کاملا واضح در بندهای ابتدایی قرارداد شما اومده و شما هم تایید کردید و امضا کردید)

12. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اینا قیمت های امروز هست.
    شما کی ثبت نام کردین؟ آخه برای تحویل های شهریور و مهر هم این اتفاق برای رانا افتاد که گفتن مثلا اونایی که تا شهریور ثبت نام کردن شامل افزایش هزینه نمیشه
    کلا اولین قیمتی که برای رانا اعلام شد به صورت رسمی همین 21.5 بوده و همه خریداران آن طبق همین قیمت وجه پرداخت کردند و این موردی که شما در مورد تحویلی های شهریور و مهر فرمودید صحت نداره!

14. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر نمیکنم شامل شما بشه
    چون حدود 10 میلیون تومان دیگه باید بزارید رو پولتون امکان داره خیلی از مردم تواناییش رو نداشته باشن
    اینا قیمت های امروز هست.
    اون مواردی رو که شما می فرمایید با تاخیر تحویل دادن دوست من. یعنی زمانی که قرار بود تحویل بدن ندادن. یعنی قرار بود مثلا شهریور تحویل بدن که اون موقع افزایش قیمت نداشت تحویل ندادن و بعد افزایش قیمت تحویل دادن برای همین گفتن شامل افزایش قیمت نمی شه. اما وقتی شما یه ماشین رو پیش خرید می کنید تو قرار دادتون نوشته به قیمت روز محاسبه می شه و باید ما به تفاوت رو پرداخت کنید.
    Last edited by shadows_funeral; 07-02-2013 at 10:12.

16. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون مواردی رو که شما می فرمایید با تاخیر تحویل دادن دوست من. یعنی زمانی که قرار بود تحویل بدن ندادن. یعنی قرار بود مثلا شهریور تحویل بدن که اون موقع افزایش قیمت نداشت تحویل ندادن و بعد افزایش قیمت تحویل دادن برای همین گفتن شامل افزایش قیمت نمی شه. اما وقتی شما یه ماشین رو پیش خرید می کنید تو قرار دادتون نوشته به قیمت روز محاسبه می شه و باید ما به تفاوت رو پرداخت کنید.
    دوست عزیز من هم رانا تحویل اسفند ماه دارم زمان نام نویسی اصلن اسمی از پیش فروش نبود و قیمت رو حدود 15 تومن اعلام کرده بودن تا خوب مشتری جذب کنند و کسایی که نام نویسی کردن تقریبا توی یک روز بوده چون به سرعت ظرفیت تکمیل شود.حالا این انصافه ماشینی قبلن 15 ت بوده رو 21500 روش قیمت گذاشتن ما چیزی نگفتیم حالا میخوان بکننش 32500 آخه این چه نوع پیش فروشیه

18. این کاربر از aliiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •