این بی وجدانا با بی کیفیت کردن ef7 و به اصطلاح داخلی سازیش گند زدن بش ما که مدل 89 رروخریدیم همون اولاش وهمون موقع میگفتن دو تا قطعه ریخته گریش فقط تولید داخل و تا حالا آخم نگفته اگر مشکلات این ef7جدیدا رو حل بکنن tu5 هیج حرفی برا گفتن نداره.
این بی وجدانا با بی کیفیت کردن ef7 و به اصطلاح داخلی سازیش گند زدن بش ما که مدل 89 رروخریدیم همون اولاش وهمون موقع میگفتن دو تا قطعه ریخته گریش فقط تولید داخل و تا حالا آخم نگفته اگر مشکلات این ef7جدیدا رو حل بکنن tu5 هیج حرفی برا گفتن نداره.
اقا ef7 الانشم مشکلی نداره - ما الان ef7 بنزینی داریم مال اوایل 91 هم هست - هیچ مشکلی نداره - پدرم با هیچی عوضش نمیکنه - تو ترافیک های شدیدم داره به ازای 100 کیللومتر 8 میسوزونه - تنها ایرادش یه مدت افتاده بود به روغن ریزی که بردیم نمایندگی و درست شد
در ضمن رانا های تحویل آذر رو هم شروع کردن به دادن و فکر میکنم تا دوهفته دگه حد اکثر - همه تحویل آذری ها رو تحویل بدن
[IMG][/URL][/IMG]
خب دقیقا 206 هست فقط یکم زشتتر از 206
نیم رخش که به نظره من فاجعس
عجب عجب!
یه سوال
این قیمت جدید رانا که 32 میلیون شده یعنی از 21 پرید 32 میلیون مشمول منی که ثبت نام کردم میشه؟
من قرار بود اسفند بهم بدن با 21 حالا شد 32؟؟
عجب عجب!
فکر نمیکنم شامل شما بشه
چون حدود 10 میلیون تومان دیگه باید بزارید رو پولتون امکان داره خیلی از مردم تواناییش رو نداشته باشن
اینا قیمت های امروز هست.
شما کی ثبت نام کردین؟ آخه برای تحویل های شهریور و مهر هم این اتفاق برای رانا افتاد که گفتن مثلا اونایی که تا شهریور ثبت نام کردن شامل افزایش هزینه نمیشه
داخل قرارداد شما نوشته که قیمت خودرو بر حسب قیمت روز محاسبه می شود و قیمت روز این خودرو هم الان شده همین 32.5 یعنی شما هم باید به همین قیمت پرداخت کنید.(این متن کاملا واضح در بندهای ابتدایی قرارداد شما اومده و شما هم تایید کردید و امضا کردید)
کلا اولین قیمتی که برای رانا اعلام شد به صورت رسمی همین 21.5 بوده و همه خریداران آن طبق همین قیمت وجه پرداخت کردند و این موردی که شما در مورد تحویلی های شهریور و مهر فرمودید صحت نداره!
اون مواردی رو که شما می فرمایید با تاخیر تحویل دادن دوست من. یعنی زمانی که قرار بود تحویل بدن ندادن. یعنی قرار بود مثلا شهریور تحویل بدن که اون موقع افزایش قیمت نداشت تحویل ندادن و بعد افزایش قیمت تحویل دادن برای همین گفتن شامل افزایش قیمت نمی شه. اما وقتی شما یه ماشین رو پیش خرید می کنید تو قرار دادتون نوشته به قیمت روز محاسبه می شه و باید ما به تفاوت رو پرداخت کنید.
Last edited by shadows_funeral; 07-02-2013 at 10:12.
دوست عزیز من هم رانا تحویل اسفند ماه دارم زمان نام نویسی اصلن اسمی از پیش فروش نبود و قیمت رو حدود 15 تومن اعلام کرده بودن تا خوب مشتری جذب کنند و کسایی که نام نویسی کردن تقریبا توی یک روز بوده چون به سرعت ظرفیت تکمیل شود.حالا این انصافه ماشینی قبلن 15 ت بوده رو 21500 روش قیمت گذاشتن ما چیزی نگفتیم حالا میخوان بکننش 32500آخه این چه نوع پیش فروشیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)