سلام.این سریال رو که مگید توی ایران که گیر نیاد؟پس از کجا؟
سلام.این سریال رو که مگید توی ایران که گیر نیاد؟پس از کجا؟
امشب چه حالي داد آنلاين ! جاي همگي خالي . كلا در اوج به سر ميبرديم : دي
2 روز پيش هم كه تو يه round حدود 28000 Score گرفتم حالي به حولي .
من که اومدم نامردی کردین تیم نداشتم تنها بودماما خوب بین بکس کم نیوردم
![]()
من اعلام میکنم این نوید نامردهحالا امروزم بریم ببینیم چند چندیم
![]()
سلام کسی میدونه چطور میشه این بازی رو بصورت انتخاب نقشه ای و دو گروه و افلاین بازی کرد
راهی داره مثل سرور افلاین؟
ديشب بكس قديمي هم اومده بودن تو هم كه عشق فيفايي ! ازين به بعد ديدي من آن هستم سريع BC2 رو فرو كن تو كنسول : دي . حالا اين سري بهت sms ميدم تو هم بياي Squad 4 نفره بشيم بريم لذتشو ببريم .
می تونید از کسایی که visa card , master دارند بخواید که براتون بخرند .
دوستان کمک کنيد در همين قسمت که توي برف هست و دست هاش يخ مي زنه اخرش يه هليکوپتر هست که روي پشت بام بايد سوار بشم و دمو بشه
مشکلي که دارم با اين که همه چيز رو در حالت LOW گذاشتم وقتي رو بام مي رم دمو که مي شه کلا بازي بسته مي شه و دستکتاپ مي ياد و بازي به طور کامل بسته شده است چند بار هم چک کردم ريست کردم سيستم رو نشد که نشد
مشکل از چي هست کارت گرافيک آنبورد HD 4200 و رم دو گيگ و cpu amd X4
کسي نمي دونه باس چيکار کنم
بتلفيلد سه هم ساخته شد و من همچنان منتظرم
بازی کردن با گرافیک آنبرد بیشتر شبیه معجزه هست!!! دو حالت کلی وجود داره: 1_سخت افزاری 2_نرم افزاری
مشکل اول رو نم یشه حل کرد و باید به فکر یک کارت گرافیک مناسب برای بازی باشید . (البته می تونید رزولوشن رو روی کمترین سزح قرار بدین و ببینید که باز از بازی بیرون می اد یا نه!)
برای مشکل دوم هم بهتره که درایو گرافیکتون رو چک کنید ، اه ورژن جدید ترش اومده بود ، حتمأ دانلود کنید (بار ها دیده شده که ین گونه مشکلات با یک آپدیت درایو کاملأ حل می شه) . اگه هم directx آپدیت نیست ، اون رو هم آپدیت کنید .
امیدوارم که مشکلتون از نوع دوم باشه و بتونید بازی رو تا پایان برین .
یک نکته ، اون عکسی که تو گذاشتی ، از بازی من که با 4850 انجام دادمش ، با کیفیت تره!![]()
دوستان این limited edition چه فرقی با معمولی داره ؟ میخوام بفروشم اونو بگیرم اگه زیاد فرقش نیست بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)