ولی حسن جون فکر نکنم سمیبن مولتی تاچ رو ساپورت کنه....به هر حال امنیا سخت افزارشو داره و ممکنه بازی مولتی تاچشم براش ساخته بشه
اقا امروز توی علائدین یه نیم ساعتی از خجالتش در اومدیم !!!....عجب چیز خوفیه...!!!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ولی حسن جون فکر نکنم سمیبن مولتی تاچ رو ساپورت کنه....به هر حال امنیا سخت افزارشو داره و ممکنه بازی مولتی تاچشم براش ساخته بشه
اقا امروز توی علائدین یه نیم ساعتی از خجالتش در اومدیم !!!....عجب چیز خوفیه...!!!
Last edited by Ali_BlueBoy; 23-07-2009 at 11:15.
ولی حسن جون فکر نکنم سیمبین مولتی تاچ رو ساپورت کنه....به هر حال امنیا سخت افزارشو داره و ممکنه بازی مولتی تاچشم براش ساخته بشه
اقا امروز توی علائدین یه نیم ساعتی از خجالتش در اومدیم....!!! ولی عجب چیز خوفیه...!!!
جا دارد از نینجای عزیز به خاطر مطالب مفیدی که ارایه کردند تشکر ویژه داشته باشم
سلام نینجا جان
میشه چندتا عکس ماکرو + فلاش بگیری
از متن باشه بهتره !
عکسهای صفحات قبل رو دیدم ! دستت لرزیده بود !
ضمن تایید حرف دوستمون.
من هم از نینجا جان بخاطر این مطالب پر محتوا همراه با عکسهای عالی که میگذارندتشکر میکنم.
البته باز هم منتظر نظرات و مطالب توپش هستیم.![]()
امروز تو علاالدین باهاش کار کردم
چه ابتکار خوبی کرده سامسونگ میذاره ملت با بهترین گوشیهاش کار کنن
رفتارشون هم خوب و محترمانه بود اونم جای به اون شلوغی
اما در مورد گوشی
همه چیش خوبه یه خورده آیکونای تاچ ویز تو دسکتاپش ریزه
سیمبین تاچ هم که اگه با مک کار کرده باشین عذابه
سایز گوشی هم زیادی درازه
یه چیز دیگه
من با همه گوشی های تاچ خازنی سامسونگ ور رفتم به نظرم اومد که کمی (در حد صدم ثانیه) نسبت به تماس تاخیر زمانی داره(البته نسبت به آیفون) حالا نینجا بگه
اینا همش به دیده انتقاد بود والا تعریف تا حالا ازش زیاد شده
ببینم میتونین ۴ تا دونه نقد رو تحمل کنین
بهراد جان باز هم عکس میزارم.بخصوص در حالت ماکرو.
محمد جان انصافا کار کردن با تاچ این گوشی که شبیه آیفونه راحته.بهر حال هر کدام از سیستم عاملها یه مزیت و یه معایبی دارند مثلا الان خود ویندوز موبایل تاچش عذاب آوره و مجبور میشی بعضی مواقع مداد گوشی رو در بیاری که تو ذوق آدم میزنه.
من الان touch pro2 دارم درسته نمیشه بهش ایراد در آورد ولی باید قبول کرد که الان وقت این نیست که برای کار کردن با بعضی جاهاش مداد در آورد.
سامسونگ هم برداشته روی این گوشی که سیستم عامل سیمبین هست تاچ آیفون رو گذاشته میتونم بگم واقعا غوغا کرده من به شخصه انتظار نداشتم به همین زودیها بشه با تاچ مک روی سیمبین هم استفاده کرد.
این سیستم عامل سیمبین یه چیزه خوبی که داره اینه که رابط کاربریش راحته و حتی یه بچه هم میتونه باهاش ور بره حتی تو خود سیمبین ورژن 9.4 هم همه چیز سرحاله و با تاچ بودنش تو گوشیهایی نظیر i8910 و n97 و 5800 باز هم کار کردن باهاش راحته.
الان اکثر سیستم عاملها دارن تاچ خودشون رو میکشن طرف تاچ آیفون.
حتی آندرویید هم که روی گوشی جدید htc hero هست از مولتی تاچ بودن بهره میبره
مونده وین موبایل که اونم مجبوره یه فکری برای خودش بکنه وگر نه تا یک یا دو سال دیگه نمیتونه وضعیت خودش رو به همین صورت ادامه بده.
در مورد حساسیت تاچ این گوشی هم در مقایسه با آیفون بگم که تقریبا حساسیتشون یکیه و زیاد فرقی دیده نمیشه و اون چند صدم ثانیه رو هم که میگی به سرعت سیستم عامل هم بستگی داره که مک تو این زمینه حرف اول رو میزنه.
موفق باشید.
درود نینجا جان
فکر کنم دیگه یک هفته ای شد که این گوشی اومده دستت. منتظر Review در مورد باطری گوشی هستیم.
باز هم بخاطر مطالب مفیدت متشکریم.
بی صبرانه منتظر نقد شما در مورد باطری گوشی هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)