تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 97 اولاول ... 44849091929394959697 آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

نوشیدن آب خیلی موثر هست، آب ولرم نه یخ، برای سم زدایی بدن آب و مایعات خوبه البته نه چایی، قهوه و نسکافه و نوشابه که دستگاه گوارش رو اسیدی می کنه، آب یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موثر هست، من قبلا خیلی آب کم می خوردم.
    Last edited by سیمرغ۹۵; 11-07-2016 at 10:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بله درسته، حرف که زیاد دارم، شکی نیست که تو این بیماری فلور طبیعی دستگاه گوارش بهم خورده و اگر درمان نشه و ادامه پیدا کنه طیف وسیعی از مشکلات رو ایجاد می کنه، من ۶ سال پیش متوجه شدم که این بیماری رو گرفتم با خودم گفتم میرم دکتر و درست میشم اما دکترای زیادی رفتم فایده ای نداشت همون زمان عقد کردم، خدا رو شکر شوهرم خوبه و پشتیبانم بوده آخرین باری که رفتم دکتر فوق تخصص گوارش شوهرم پرس و جو کرد و رفتم پیشش،کلونوسکوپی کردم و گفت رودت التهاب داره و از استرسه چند ماهی هم داروهای خارجی خوردم تا وقتی می خوردم خوب بودم ولی وقتی قطع می کردم دوباره همون آش و همون کاسه، به من گفتن عصبیه و باید ریلکس باشی با دکتر مشورت کردم گفتم بچه دار بشم گفت آره مشکلی نداره فقط امپرازول نخور دفعه دیگه که دیدمت با بچت می بینمت، خلاصه اینکه ما صاحب یه دختر کوچولو شدیم و در تمام مدت بارداری من زیر نظر پزشک بودم و بچم هم به دنیا اومد خوب بود هم از لحاظ وزن هم چیزای دیگه ولی از روز ۱۰ فهمیدیم آلرژی به پروتئین گاوی داره و بعد از پرهیزهایی خوب شد، منم حالم بهتر بود به خاطر یکسری از پرهیزا بعد پرهیزا تموم شد و من دوباره همون طوری، وارد دانشگاه شدم برای ارشد روزای اول سخت گذشت خسته شده بودم از خدا خواستم یه راهی بهم نشون بده، خیلی گریه کردم، رنج می کشیدم از اون صداهای شدید وقتی می خواست شروع بشه همش خودم و جا به جا می کردم، تو انجمن سندرم روده تحریک پذیر صحبت کاندیدا رو هم می کردن، یه روز بعد از کلاس رفتم به استادمون گفتم: استاد شما کتابی دارین به اسم کاندیدا آلبیکانس، شما مشکلتون چطوری بود؟ بعد استاد گفت یه زمانی شما آنتی بیوتیک خوردین یا قرص ضد بارداری باعث رشد بیش از حد کاندیدا میشه، منو میگی تازه اونجا فهمیدم، خودم شک کرده بودم که قرصای ضد بارداری حالمو بد تر می کنه، فهمیدم که بله من قرصای ضد بارداری رو که خوردم این طوری شدم بعد ایشون تاکید به زنجبیل کردن و چیزهای دیگه، من ازشون کتابشون را خواستم و خلاصه ای از کتاب رو توی انجمن روده تحریک پذیر نوشتم توی تاپیک کاندیدا آلبیکانس باکتری دو چهره، تالیف دکتر ایرج نوروش، لطفا برای دارو حتما با پزشک مشورت کنید، من از اینکه پزشکایی که پیششون رفتم نتونستن به من کمکی کنن ناراحتم. توی کتاب میکروب شناسی پزشکی چاوتز خوندم نوشته بود کشت خلط هیچ ارزشی ندارد چون گونه های کاندیدا بخشی از فلور دهان هستن، تو اینترنت هم به زبان لاتین خیلی مقاله و مطلب هست در مورد کاندیدا
    سلام و ممنون بابت اطلاعات خوبتون
    شما الان نسبت به قبل بهتر شدین؟
    چه داروهای شیمیایی یا گیاهی رو مصرف میکنین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بله، خیلی بهتر از قبل، من قبلا خیلی شیرینی و شکلات می خوردم اما سیر خام با غذاهایی مثل کشک بادمجون یا میرزا قاسمی نمی تونستم بخورم، یعنی انقدر نفخ می کردم یا شکمم صدا می داد که پشیمون می شدم از خوردن سیر وزنجبیل هم برام همین طور بود اما اون موقع نمی دونستم که اینها واکنش هرکس هایمر هست یعنی به خاطر اینکه سیر و زنجبیل خاصیت ضدعفونی کنندگی دارن اولش موقع خوردن باعث تشدید علایم میشن اما اون موقع من فک می کردم اینها حال من و بد تر می کنن، به نظر من هر دارو گیاهی که در طب سنتیمون داریم با خاصیت ضد عفونی کننده خوب هستن، زیاد هم هستن که البته طب سنتی مزاج رو هم در نظر می گیره، گیاهی به اسم جنسینگ که قیمت بالایی هم داره، من اونو امتحان نکردم اما اون هم خوبه، در واقع بایستی سیستم ایمنی رو ارتقا داد، من الان داروی شیمیایی که اصلا نمی خورم، دمنوش ها رو که می خورم سرکه سیب و سرکه انگور و ... البته خونگی که مخمر دارن، مفید هست اما چون اسیدی هست یا با آب یا شربت عسل و سرکه، یا عسل و آبلیمو تازه که برای از بین بردن هلیکوباکترپیلوری هم خوب هست، البته الانم اگه مثل قبل تو خوردن شیرینی افراط کنم بازم نفخ می کنم یعنی اگه شیرینی زیاد بخورم پشتش ماست می خورم به خاطر باکتریهای مفیدش.
    Last edited by سیمرغ۹۵; 20-07-2016 at 10:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

صبحانه مناسب:
    جو پرک رو از شب قبل خیس کنید، صبح بپزیدش و زنجبیل، دارچین و موز و یا می تونید تیکه های میوه و کنجد یا ارده بهش اضافه کنید و همین طور می تونید سبوس جو یا گندم( از نانوایی بگیرید) و بهش اضافه کنید تخم کتان و تخم آفتاب گردون و مغزها رو هم می تونید بهش اضافه کنید و با عسل ارگانیک شیرینش کنید، این خیلی صبحانه خوبیه شیر هم می تونید بهش اضافه کنید.

چاشنی همراه با غذا:
    ترشی کلم قرمز و سفید (sauerkraut) ؛ کلم ترشی منبع خوبی از پروبیوتیک هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by سیمرغ۹۵; 27-07-2016 at 09:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بله، خیلی بهتر از قبل، من قبلا خیلی شیرینی و شکلات می خوردم اما سیر خام با غذاهایی مثل کشک بادمجون یا میرزا قاسمی نمی تونستم بخورم، یعنی انقدر نفخ می کردم یا شکمم صدا می داد که پشیمون می شدم از خوردن سیر وزنجبیل هم برام همین طور بود اما اون موقع نمی دونستم که اینها واکنش هرکس هایمر هست یعنی به خاطر اینکه سیر و زنجبیل خاصیت ضدعفونی کنندگی دارن اولش موقع خوردن باعث تشدید علایم میشن اما اون موقع من فک می کردم اینها حال من و بد تر می کنن، به نظر من هر دارو گیاهی که در طب سنتیمون داریم با خاصیت ضد عفونی کننده خوب هستن، زیاد هم هستن که البته طب سنتی مزاج رو هم در نظر می گیره، گیاهی به اسم جنسینگ که قیمت بالایی هم داره، من اونو امتحان نکردم اما اون هم خوبه، در واقع بایستی سیستم ایمنی رو ارتقا داد، من الان داروی شیمیایی که اصلا نمی خورم، دمنوش ها رو که می خورم سرکه سیب و سرکه انگور و ... البته خونگی که مخمر دارن، مفید هست اما چون اسیدی هست یا با آب یا شربت عسل و سرکه، یا عسل و آبلیمو تازه که برای از بین بردن هلیکوباکترپیلوری هم خوب هست، البته الانم اگه مثل قبل تو خوردن شیرینی افراط کنم بازم نفخ می کنم یعنی اگه شیرینی زیاد بخورم پشتش ماست می خورم به خاطر باکتریهای مفیدش.
    ممنون...
    راستی شما تو رژیم غذاییتون تغییری ایجاد کردین؟
    مثلا فلان غذا رو نخورین و یا فلان غذا رو بخورین،مثل لوبیا که نفاخ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بله دیگه، رژیم ضد کاندیدا رو گرفتم یه مدت، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم ضد کاندیدا گرفتم با شکر مشکل پیدا کردم، بقیه چیزا رو می خورم عسل هم می خورم مشکلی ندارم، رودم صدا نمی ده اما با شکر مشکل دارم، با حبوبات هم مشکلی ندارم، نفخ نمی کنم، قبلش یه تیکه هندوانه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه خیلی زیاد بخورم، مشکل دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

ممنون...
    راستی شما تو رژیم غذاییتون تغییری ایجاد کردین؟
    مثلا فلان غذا رو نخورین و یا فلان غذا رو بخورین،مثل لوبیا که نفاخ هست.
    بله دیگه رژیم ضد کاندیدا رو یه مدت گرفتم، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم و گرفتم با شکر مشکل دارم، اما با عسل مشکلی ندارم، با حبوباتم مشکلی ندارم قبلش یه تیکه هندونه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه اونم خیلی زیاد بخورم مشکل دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بله دیگه رژیم ضد کاندیدا رو یه مدت گرفتم، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم و گرفتم با شکر مشکل دارم، اما با عسل مشکلی ندارم، با حبوباتم مشکلی ندارم قبلش یه تیکه هندونه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه اونم خیلی زیاد بخورم مشکل دارم.
    ببخشید شما این صدای روده رو تو ساعات خاصی از روز داشتین یا همیشه بود؟
    چون من تو روز مشکلی ندارم ولی وقتی غروب میشه تا موقع خواب این صدا پیدا میشه!
    حالا نمیدونم ارتباط خاصی به شب و تاریک شدن هوا داره یا نه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بعضی وقتا که یه چیزایی می خوردم مثلا سیر خام همراه غذا موقع ناهار، بعد از ناهار شدید صدا می داد اما غالبا همون غروب شروع می شد یا وقتی صبح خیلی زود بیدار می شدم برم مسافرت اذیتم می کرد به نظرم به خاطر اینکه در طول روز این قارچ ها و باکتری های بد ضعیف ترن و مقاومت کمتری دارن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام. برو پیش دکتر طاهری فوق تخصص گوارش. کارش علیه.
    آدرس تهران - خیابان دکتر شریعتی، تقاطع ظفر، ساختمان پزشکان ظفر تلفن: 34 60 22 22 -021

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •