نوشیدن آب خیلی موثر هست، آب ولرم نه یخ، برای سم زدایی بدن آب و مایعات خوبه البته نه چایی، قهوه و نسکافه و نوشابه که دستگاه گوارش رو اسیدی می کنه، آب یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موثر هست، من قبلا خیلی آب کم می خوردم.
نوشیدن آب خیلی موثر هست، آب ولرم نه یخ، برای سم زدایی بدن آب و مایعات خوبه البته نه چایی، قهوه و نسکافه و نوشابه که دستگاه گوارش رو اسیدی می کنه، آب یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موثر هست، من قبلا خیلی آب کم می خوردم.
Last edited by سیمرغ۹۵; 11-07-2016 at 10:30.
سلام و ممنون بابت اطلاعات خوبتون
شما الان نسبت به قبل بهتر شدین؟
چه داروهای شیمیایی یا گیاهی رو مصرف میکنین؟
بله، خیلی بهتر از قبل، من قبلا خیلی شیرینی و شکلات می خوردم اما سیر خام با غذاهایی مثل کشک بادمجون یا میرزا قاسمی نمی تونستم بخورم، یعنی انقدر نفخ می کردم یا شکمم صدا می داد که پشیمون می شدم از خوردن سیر وزنجبیل هم برام همین طور بود اما اون موقع نمی دونستم که اینها واکنش هرکس هایمر هست یعنی به خاطر اینکه سیر و زنجبیل خاصیت ضدعفونی کنندگی دارن اولش موقع خوردن باعث تشدید علایم میشن اما اون موقع من فک می کردم اینها حال من و بد تر می کنن، به نظر من هر دارو گیاهی که در طب سنتیمون داریم با خاصیت ضد عفونی کننده خوب هستن، زیاد هم هستن که البته طب سنتی مزاج رو هم در نظر می گیره، گیاهی به اسم جنسینگ که قیمت بالایی هم داره، من اونو امتحان نکردم اما اون هم خوبه، در واقع بایستی سیستم ایمنی رو ارتقا داد، من الان داروی شیمیایی که اصلا نمی خورم، دمنوش ها رو که می خورم سرکه سیب و سرکه انگور و ... البته خونگی که مخمر دارن، مفید هست اما چون اسیدی هست یا با آب یا شربت عسل و سرکه، یا عسل و آبلیمو تازه که برای از بین بردن هلیکوباکترپیلوری هم خوب هست، البته الانم اگه مثل قبل تو خوردن شیرینی افراط کنم بازم نفخ می کنم یعنی اگه شیرینی زیاد بخورم پشتش ماست می خورم به خاطر باکتریهای مفیدش.
Last edited by سیمرغ۹۵; 20-07-2016 at 10:14.
صبحانه مناسب:
جو پرک رو از شب قبل خیس کنید، صبح بپزیدش و زنجبیل، دارچین و موز و یا می تونید تیکه های میوه و کنجد یا ارده بهش اضافه کنید و همین طور می تونید سبوس جو یا گندم( از نانوایی بگیرید) و بهش اضافه کنید تخم کتان و تخم آفتاب گردون و مغزها رو هم می تونید بهش اضافه کنید و با عسل ارگانیک شیرینش کنید، این خیلی صبحانه خوبیه شیر هم می تونید بهش اضافه کنید.
چاشنی همراه با غذا:
ترشی کلم قرمز و سفید (sauerkraut) ؛ کلم ترشی منبع خوبی از پروبیوتیک هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by سیمرغ۹۵; 27-07-2016 at 09:41.
ممنون...
راستی شما تو رژیم غذاییتون تغییری ایجاد کردین؟
مثلا فلان غذا رو نخورین و یا فلان غذا رو بخورین،مثل لوبیا که نفاخ هست.
بله دیگه، رژیم ضد کاندیدا رو گرفتم یه مدت، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم ضد کاندیدا گرفتم با شکر مشکل پیدا کردم، بقیه چیزا رو می خورم عسل هم می خورم مشکلی ندارم، رودم صدا نمی ده اما با شکر مشکل دارم، با حبوبات هم مشکلی ندارم، نفخ نمی کنم، قبلش یه تیکه هندوانه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه خیلی زیاد بخورم، مشکل دارم.
بله دیگه رژیم ضد کاندیدا رو یه مدت گرفتم، قبلش با شیرینی و شکلات مشکلی نداشتم اما از وقتی رژیم و گرفتم با شکر مشکل دارم، اما با عسل مشکلی ندارم، با حبوباتم مشکلی ندارم قبلش یه تیکه هندونه هم نمی تونستم بخورم اما الان می خورم اما اگه اونم خیلی زیاد بخورم مشکل دارم.
ببخشید شما این صدای روده رو تو ساعات خاصی از روز داشتین یا همیشه بود؟
چون من تو روز مشکلی ندارم ولی وقتی غروب میشه تا موقع خواب این صدا پیدا میشه!
حالا نمیدونم ارتباط خاصی به شب و تاریک شدن هوا داره یا نه!
بعضی وقتا که یه چیزایی می خوردم مثلا سیر خام همراه غذا موقع ناهار، بعد از ناهار شدید صدا می داد اما غالبا همون غروب شروع می شد یا وقتی صبح خیلی زود بیدار می شدم برم مسافرت اذیتم می کرد به نظرم به خاطر اینکه در طول روز این قارچ ها و باکتری های بد ضعیف ترن و مقاومت کمتری دارن.
سلام. برو پیش دکتر طاهری فوق تخصص گوارش. کارش علیه.
آدرس تهران - خیابان دکتر شریعتی، تقاطع ظفر، ساختمان پزشکان ظفر تلفن: 34 60 22 22 -021
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)