تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 181 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چندتا سوال داشتم از محضر دوستان و اساتيد بزرگوار در مورد dell studio 1555 اگه كسايي كه خودشون هم دارن جواب بدن خيلي شرمنده مي كنند

1.آيا داغ مي كنه؟
    2.ويندوز Xp روش نصب ميشه؟
    3. كيفيت LED چطوره؟
    4. كيفيت صداي اسپيكر چقدره؟
    5.ميشه براي بازي هاي سنگين مثله GTA IV روش حساب كرد.
    6.از نظر سروصدا در چه حديه اصلا سروصدا ميكنه يا نه؟
    7.شما چه سيستمه مشابهي و در حد قيمت 1،200،000 پيشنهاد مي كنيد؟
    لطف بزرگي مي كنيد اگه جواب بديد.
    5-کارت گرافیکش ati4570 که رو بازیای سنگین نمی تونی روش حساب باز کنی از جمله GTA IV
    کلا امید وار نباش بتونی GTA IV با کیفیت بالا رو لپ تاپای معمولی بازی کنی.

7- hp dv6 1390 کارت گرافیک قویتری داره ولی cpu ضعیف تره , با اینحال تو بازیا بهتر جواب میده.
    و می تونی GTA IV باهاش تو کیفیت متوسط-پایین بازی کنی.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان خوبم من ميخوام چنتا سوال بپرسم اميدوارم بتونم جواب خوب دريافت كنم من تو سايت زيگورات رفتم مدل Studio XPS 1340 رو ديدم و تو سايت دي جي كالا رفتم مدل Dell XPS 1340-A رو ديدم ولي شكل ظاهري هر دوتاشون يكيه آيا واقعاٌ Dell XPS 1340-A وجود داره ؟يا اينكه دوتاشون يكيه و دي جي كالا داره بلف ميزنه؟بعدمدل Dell XPS 1340-A با اين قيمت 1375000تومان كه ميدن خوبه؟خوب اگه مدل Dell XPS 1340-A وجود داره ميشه روش XPنصب كرد؟اصلا ارزش داره آدم بخره اگه شما مدل بهتري سراغ دارين پيشنهاد بدين ممنون ميشم بعدش من ميتونم رو مدل Dell XPS 1340-A باطري 9cell بزارم؟

خوب دوستان اگه ميشه قشنگ راهنماييم كنين من دانشجو هستم كل دارو ندارم همين مقدار پوليه كه دارم ميخوام يه چيز خوب بخرم من 1400 بيشتر ندارم اينارم با زحمت بدست آوردم
    اول اینکه لینک ممنوع ، پست شما پاک شد ولی من جواب میدم

دیجیکالا برای خودش اسم گذاری کرده تا مدلها رو از هم جدا کنه

درایور XP برای این مدل موجود نیست ، قیمت ها هم به خاطر کشور اسمبل کننده و گاهی کارت گرافیک فرق میکنه
    باتری 9 سل هم برای مدل 13 اینچی فکر نکنم موجود باشه ( حداقل تو ایران )

لپ تاپ خوبی هست ، بالاترین کانفیگ رو بین 13 اینچی ها داره ، کیفیت عالی نمایشگر ، صدای خوب ، گرافیک قوی ، پردازنده عالی ، رم DDR3 جزو مزایای Studio XPS هستند

پیشنهاد بهتر از SR سونی هست ، در امضای بنده لیست قیمت رو دانلود کنید ببینید خودتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم.

یه لپ تاپ می خوام بخرم برای کاررهای چون فیلم دیدن ، کارهای نرم افزاری رشته برق ، بازی در حد pes 2010 , call of duty
    و اهنگ گوش دادن >>> که سرعت پردازش و پاسخگویی به در خواست من رو در حد چند ثانیه انجام بده و هنگ نکنه تا 1 میلیون 100 یا 200 شد هم موردی نداره.

می خوام یه چیزی باشه که تا چند سال راضیم نگه داره خواهش میکنم راهنماییم کنید ....... در انتخاب سردر گم شدم.

**تا درودی دیگر بدرود** ( یا حسین ثار الله(ع) )**

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

5-کارت گرافیکش ati4570 که رو بازیای سنگین نمی تونی روش حساب باز کنی از جمله GTA IV
    کلا امید وار نباش بتونی GTA IV با کیفیت بالا رو لپ تاپای معمولی بازی کنی.

7- hp dv6 1390 کارت گرافیک قویتری داره ولی cpu ضعیف تره , با اینحال تو بازیا بهتر جواب میده.
    و می تونی GTA IV باهاش تو کیفیت متوسط-پایین بازی کنی.
    خوب من این لپ تاپ رو دارم الان نزدیک به یک ماه داره میشه هیچ ایرادی نداره اتفاقاً نسبت به فوجیتسو قبلیم از نظر گرما عالیه اصلاً محل دست به خصوص سمت راستیش داغ نمیکنه صدا هم فقط صدای فن اونم بسیار دلنشینه باور کن و فقط وقتی بازی می کنی و در مورد نظر این دوستمون که محترمه اما آدم وقتی چیزی نمیدونه اگر حرف نزنه که کسی کاریش نداره آخه شما که این لپ تاپ رو نداری و این بازی رو روش تست نکردی چرا اطلاعات غلط میدی دوست من ، من این بازی رو نصب کردم لپ تاپ آخ هم نمیگه با گرافیک مناسب و سرعت عالی بازی میشه هیچ مشکلی هم نداره برای بازی های سنگین هم روش حساب کن بزار خیالت رو راحت کنم اگر بازی بود که گرافیک توصیه شدش 1 گیگ بود شما میتونی با این لپ تاپ که 512 هم هست بازیش کنی چه برسه به GTA که حداقل گرافیکش 256 هست و توصیه شدش 512

با سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم.

یه لپ تاپ می خوام بخرم برای کاررهای چون فیلم دیدن ، کارهای نرم افزاری رشته برق ، بازی در حد pes 2010 , call of duty
    و اهنگ گوش دادن >>> که سرعت پردازش و پاسخگویی به در خواست من رو در حد چند ثانیه انجام بده و هنگ نکنه تا 1 میلیون 100 یا 200 شد هم موردی نداره.

می خوام یه چیزی باشه که تا چند سال راضیم نگه داره خواهش میکنم راهنماییم کنید ....... در انتخاب سردر گم شدم.

**تا درودی دیگر بدرود** ( یا حسین ثار الله(ع) )**
    dell studio 1555 بگیر من خیلی راجع بهش تحقیق کردم چون فقط هر 4 سال یکبار می تونم لپ تاپم رو عوض کنم و باید به اندازه 4 سال کار های من رو راه بندازه من برام صدا و گرافیک و پردازشگر خیلی مهم بود که این رو انتخاب کردم قیمتش هم بدون گارانتی 1270000 و با گارانتی تو شیراز یکی از دوستان پرسیده بود 1280000 بود قیمت اول ماله تهرانه اگر سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم

5. این کاربر از behzadbusiness2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

اول اینکه لینک ممنوع ، پست شما پاک شد ولی من جواب میدم

دیجیکالا برای خودش اسم گذاری کرده تا مدلها رو از هم جدا کنه

درایور XP برای این مدل موجود نیست ، قیمت ها هم به خاطر کشور اسمبل کننده و گاهی کارت گرافیک فرق میکنه
    باتری 9 سل هم برای مدل 13 اینچی فکر نکنم موجود باشه ( حداقل تو ایران )

لپ تاپ خوبی هست ، بالاترین کانفیگ رو بین 13 اینچی ها داره ، کیفیت عالی نمایشگر ، صدای خوب ، گرافیک قوی ، پردازنده عالی ، رم DDR3 جزو مزایای Studio XPS هستند

پیشنهاد بهتر از SR سونی هست ، در امضای بنده لیست قیمت رو دانلود کنید ببینید خودتون
    ممنون از توضیحات کاملی که به من دادی فقط یکی از جملاتت رو متوجه نشدم عزیز خوب با این تفاسیر شما میگین منظورتون اینه که مدل Dell XPS 1340-Aوجود نداره؟خوب من از کجامیتونم یک خرید اینترنتی با قیمت مناسب و گارانتی معتبر بکنم؟منظورم همین مدلی بود که گفتم گرافیک 9500 CPU 2.66 HDD 500 مدل دل رو میگم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحات کاملی که به من دادی فقط یکی از جملاتت رو متوجه نشدم عزیز خوب با این تفاسیر شما میگین منظورتون اینه که مدل Dell XPS 1340-Aوجود نداره؟خوب من از کجامیتونم یک خرید اینترنتی با قیمت مناسب و گارانتی معتبر بکنم؟منظورم همین مدلی بود که گفتم گرافیک 9500 CPU 2.66 HDD 500 مدل دل رو میگم
    نه عزيز من متوجه نشدي ، Studio XPS 1340 كه وجود داره ! اون A B C D و ... كه ديجيكالا ميزاره وجود نداره ! براي دسته بندي خودش نوشته

همونطور كه به بقيه ميگم به شما هم ميگم ،‌خريد اينترنتي نكنيد ، لپ تاپ وسيله اي هست كه بايد همونجا كه خريديد تست كنيد نه اينكه غير حضوري از فروشنده بخريد

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم چندتا سوال در مورد 1555 دارم:
    1-جای سیم کارت زیر باتری برای چی و طرز استفاده؟؟
    2-برگی همراهش هست که ارتقا رایگان به 7 هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[quote=behzadbusiness2;4503505]خوب من این لپ تاپ رو دارم الان نزدیک به یک ماه داره میشه هیچ ایرادی نداره اتفاقاً نسبت به فوجیتسو قبلیم از نظر گرما عالیه اصلاً محل دست به خصوص سمت راستیش داغ نمیکنه صدا هم فقط صدای فن اونم بسیار دلنشینه باور کن و فقط وقتی بازی می کنی و در مورد نظر این دوستمون که محترمه اما آدم وقتی چیزی نمیدونه اگر حرف نزنه که کسی کاریش نداره آخه شما که این لپ تاپ رو نداری و این بازی رو روش تست نکردی چرا اطلاعات غلط میدی دوست من ، من این بازی رو نصب کردم لپ تاپ آخ هم نمیگه با گرافیک مناسب و سرعت عالی بازی میشه هیچ مشکلی هم نداره برای بازی های سنگین هم روش حساب کن بزار خیالت رو راحت کنم اگر بازی بود که گرافیک توصیه شدش 1 گیگ بود شما میتونی با این لپ تاپ که 512 هم هست بازیش کنی چه برسه به GTA که حداقل گرافیکش 256 هست و توصیه شدش 512

خوب واسه اینکه خیاله دوستمون راحت شه بنچمارک داخل بازی GTA IV اجرا کن و اطلاعات داخل فایلی که نتیجه بنچمارک توشه رو تو سایت قراربده.
    سرعت فریم خوب تو اجرای بازیا سرعت بالای 30 فریمه!!!!!!!!
    که این کارت گرافیک نمیتونه GTA IV با کیفیت بالا(high ) تو این فریم اجرا کنه!
    تو Resolution پایین(768*1024) و کیفیت پایین (low) چون بیشتر بار پردازشی رو cpu ,و این لپ تاپ cpu قویی داره میتونه بازیو تو کیفیت پایین اجرا کنه.
    منظور از گرافیک 512 ,گرافیک با میزان حافظه 512 مگا بایته ,فاکتور اصلی یه کارت گرافیک gpuشه که وظیفه پردازش گرافیکیو داره و قدرت اون کارت گرافیکو معین میکنه نه میزان حافظه!
    یه ati 4570 یه گیگ به هیچ وجه از ati 4650 با 512 مگ حافظه قویتر نیست چون GPUش ضعیف تره!
    لازم نیست کسی یه لپ تاپ داشته باشه تا از کاراییش اطلاع داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ضمن تائید فرمایشات دوستمون ، عرض کنم من هم همین مدل رو دارم و بسیار لپ تاپ قدرتمندی هست ودر خریدش مطمئن باش فقط نمایشگر عالی نیست ولی خوبه .
    و فکر XP رو هم نکن توصیه میکنم حتما ویندوز 7 , 64bit نصب کن تا کارایی لازم رو داشته باشه اکثر برنامه ها هم روش کار میکنه تمام درایور های ویندوز7 هم تو سایت DELL موجوده . ارجینال خودش ویستا 32 bit هست که اصلا بدرد نمیخوره و دستگاه رو کند میکنه حقیقتش من اول ناراضی بودم ولی از وقتی ویندوز 7 نصب کردم واقعا از خریدم خوشحال و راضی هستم
    باتری 9 سل هم نداره در ضمن اگر یکی از اولویت های شما سبک بودن دستگاه هست که باتری 9 سل اونو سنگین تر میکنه و فایده نداره

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

خوب دوستان من كلي وقتتون رو گرفتم و در مورد xps پرسيدم اما حالا يه جورايي نظرم عوض شده و ميخوام studio 1555 بخرم آقا يه نظر كلي در موردش بدين ارزش پول دادن واسش داره ؟راستي دوست خوبمون ميگن خريد اينترنتي نكن خوب يكي به من بدبخت بيچاره بگه وقتي تو شهرمون كفن هم نداريم چجوري لپ تاپ بخرم اونم اگه بيارن 200 تا 300 قشنگ ميكشن روش اونم بدون گارانتي خوب يكي پيدا ميشه بره ديجي كالا ببينه و تاييدش كنه تا اونا پست كنن؟هزينه رفت و برگشتشو تا ديجي كالا ميدم
    خوب من چيكار كنم تو اين شهر خراب شدمون هيچي نداريم من تو بلوچستان ايرانشهر زندگي ميكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •