سلام خسته نباشید من بازی Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City
نصب کردم توبازی که میرم نه Joystick کار میکنه نه میتونم کلید صحفه کلید جابجا کنم تغیر بدم نمی دونم مشکل از کجاست کسی میتونه کمک کنه
ممنون میشم![]()
سلام خسته نباشید من بازی Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City
نصب کردم توبازی که میرم نه Joystick کار میکنه نه میتونم کلید صحفه کلید جابجا کنم تغیر بدم نمی دونم مشکل از کجاست کسی میتونه کمک کنه
ممنون میشم![]()
دوستان کسایی که تو xbox بازی میکنن مشکل دون دون بودن ندارن کیفتش یه جوریه !!! من با LGw2261 VP با کیفیت 1080P بازی میکنم اما این شکلیه !! کسی نمیدونه از چیه ؟یا ماله همه این طوریه >؟
آقا یکی کمک کنه به ما لطفا!
نگران نباش مشکل از بازیه از منم دون دونه
ای تف به این شانس اصلا من XBOX گرفتم واسه اینکه GTA تو پیسم افت فریم داشت !!! یعنی مشکل از DVD بازیه یا خود بازی راهی نداره درست شه![]()
اگه اشتباه نکنم چند مدت پیش خبری بود که مسولین Rockstar برای جا دادن بازی در یک DVD Dual layer برای Xbox 360 مشکل دارن شاید کیفیت Texture ها رو پایین اوردن تا بتونن بازی رو در یه DVD Dual layer جا بدن چون بازی برای PC حجمش بیشتر از 15 گیگ هست البته این فقط یه حدس هست ...![]()
سلام
منم یه همچین مشکلی توی pc داشتم ولی رفتم توی تنظیمات noise رو off کردم درست شد
شما این کارو کردی و هنوز دون دونه ؟؟
امتحان کن ببین درست میشه ؟!
اره اصلا داغونه کیفیت بافتها !!!!یه بار دیگه برم تو بازی فکر کنم XBOX رو بکوبم به دیوار!!!!![]()
جوش نیار فقط Lost and Damned ایجوریه بری سراغ Ballad of Tony می بینی کیفیت کلی تصویر از GTA IV هم بالا تر هست و جلوه های بصری بازی خیلی بهتر شده. و اینم بگم TLAD فقط 23 مرحله ساده هست تحمل کن این 23 تا رو تموم کن برو به سمت TBOGT که فوق العاده هست.
من نمی دونم چرا TLAD اون حالت رو داره تصویرش ولی زیاد مهم نیست چون اصلا گشتردگی GTA IV یا DLC همین TBOGT رو نداره
سلام آقا من gta 15gb رو دانلود كردم و سالم بود و كامل هم نصب شد اما كرك رو كه نصب مبكنم بازي اجرا نميشه و كرك خرابه آقا يكي به من كمك كنه 15 گيگ دانلودم رو هواست ممنونم!
کرکم این هست که این زیر میذارم!
CRACK
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)