کسی نمیدونه؟
کسی نمیدونه؟
با سلام من وقتی بازی را نصب کردم و پیام finish امد ومن ان را کلیک کردم ویندوز ریستارت شد واز من چیزی برای تنظیمات اکانت نداد و حالا هر وقت من بر روی ایکون بازی کلیک میکنم ویندوز ریستارت میشود من تمام برنامه های ضمیمه را نصب کردم لطفا کمکم کنید
اگه اون موقع هم به مشکل بر بخورم یه حسن داره اگه گفتی ........
اینه که دیگه احتیاج به راهنمایی شخص تو ندارم![]()
آقا ویندوxp 64 biti sp3 تو بازار هست؟
نه سرچ کردم نبود!
منظورتون از فولدر 4 چیه؟!
اگه آپلود کنید ممنون میشم...
cpu و ram به نظر كافي مي اد ! گرافيك رو ارتقا بدي بهتره ! مثلا يه 4830 يا4850 بگير! در ضمن cpu رو اور كن ! يه زماني خوراكه اور كردن بود اين cpu !
ولي بازم فكر نكنم زياد تاثير داشته باشه ! بازي عجيبيه ! بعضي ها با معمولي ترين سيستم با افت فريم ملايم (كم ) بازي مي كنن ولي بعضي ها هم با سيستم قوي ...
در ضمن اون درايور 180 رو هم بريزي خيلي بهتره !
اصلا معقول نیست !
بنچ مارک من با 3870 که تقریبا در حد 8800 هست البته ممکنه بخاطر ضعف cpu شما هم باشه که این امتیاز میگیرید !
Statistics
Average FPS: 36.25
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 64%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
![]()
ممنون از جوابتون ولی اون درایور رو هم دانلود و نصب کردم اما بعد از نصب گفت که این درایور اصلا برای مدل کارت من تیست و در اصل جواب نداد با اینکه توی توضیحاتش مدل کارت من هم بود
در ضمن توی خود سایت انویدیا اخزین درایور مربوط به کارت من 178 هست
اصلا با بازیش حال نکردم بازی خیلی زود تموم میشه
شهرشم خیلی کوچیک بود اصلا جنگل باهال نداشت یا اصلا نداره زیاد بازیش خوب نبود san anders یه چیز دیگه بود
دوست عزیز درایور 180.84 فعلا بتا هستش.واسه همین تو اون قسمت سایت که شما رفتی، آخرین درایور رو 178 معرفی کرده.همیشه برای اطلاع از آخرین ورژن درایور به این قسمت سایت برید:
الآن اگه نگاه کنید آخرین درایور مربوط به کارت شما همون 180.84 هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یه بار این درایور بتا کار دست من داد و گرافیک قبلیم 8500GT رو سوزوند.البته شاید بعضی دوستان بگن به خاطر مسائل دیگه بوده، ولی شک ندارم مشکل از درایور بود.البته الآن من همین 180.84 رو نصب کردم.کارتم هم در حال حاضر 8600GT هستش و هیچ مشکلی با این درایور ندارم.
موفق باشی
عجیب نیست دوست عزیز.این بازی به دلیل اینکه بد پورت شده، به هیچ وجه از فیزیکس پشتیبانی نمی کنه و پوست cpu بیچاره رو می کنه.واسه همین تو سیستم های تقریبا مشابه، هرکدوم cpu قویتری داشته باشن فریم ریت بیشتری دارن.
دوست عزیز شما هم اگه متن بالا رو بخونید متوجه می شید همونطور که گفتم فریم ریت بالای شما به خاطر cpu شماست نه به خاطر vga .اصلا معقول نیست !
بنچ مارک من با 3870 که تقریبا در حد 8800 هست البته ممکنه بخاطر ضعف cpu شما هم باشه که این امتیاز میگیرید !
Statistics
Average FPS: 36.25
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 64%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)