باید با نرم افزار فونیکس نصبش کنی
باید با نرم افزار فونیکس نصبش کنی
نرم افزار فونيکس؟ نشنيده بودم تا حالا ...يکم ميشه کامل تر توضيح بديد؟
من اینو توصیه میکنم
قوی تر و کم حجم تر
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اعتراف ميکنم تو عمرم هيچ گوشي رو آپديت نکردم رفتم به اين لينکي که داديد ولي بيشتر گيج شدم...تو قسمت نحوه آپگريد کردن گوشي هاي نوکيا هم رفتم بيش از 100 صفحه اس!!! نميشه همين جا مختصر مفيد بگيد من دقيقا چي کار کنم؟
فونیکس برای شما راحت تره
فایل ها رو دانلود کن از اینجا
بعد نرم افزار phoenix رو دانلود کن و نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش تصویری هم داره
بگیر و مطابقش عمل کن
اون فایل ها رو هم باید در مسیر زیر بریزی
C:\Program Files\Nokia\Phoneix\Products\RM-505
دوستان از فروشنده ها كه قيمت اين گوشي رو ميپرسم ميگن به نمونه داريم فنلاند اصله مثلا 620 يه مدل هم هست كه يادم نيست ميگفتم كجايي مثلا 600 و يه مدلشم هست چيني مثلا 570
اين چند نوع قيمت چيه اخه نوكيا كه ديگه تو فنلاند گوشي نميزنه و همشون چينه چرا دارن ميگن فنلاند قضيه چيه؟
جوابش خیلی ساده:میخوان پول اضافه تو جیبشون بره.اين چند نوع قيمت چيه اخه نوكيا كه ديگه تو فنلاند گوشي نميزنه و همشون چينه چرا دارن ميگن فنلاند قضيه چيه؟
اکثر گوشیهای نوکیا تو چین تولید میشه بخصوص n97 که اصلیش باید ساخت چین باشه.
گول حرفهای مغازه دارها رو نخور عزیز.
سلام دوستان ، من یه بار گوشیم(n97) رو با برنامه nsu آپگرید کردم اما الان که فرموره جدیدیش اومده و میخوام دوباره آپگرید کنم برنامه nsu ارور میده که"sorry the nsu service is currently unvailable please try again later'' اگه کمکم کنید ممنون میشم
مرسی
سلام
من میخواستم بدونم مزید های n97 نسبت به n95 8gb چیه
ممنون![]()
بستگی داره شما مزیت رو چی بدونید و از نظر من خرید یا معاوضه گوشی N95 8gb با N97 فوق العاده اشتباهه ...
.
چون من خودم 1.5 سال 8 گیگ داشتم و برادرم هم N97 داره ... و با هر دوی این گوشیها خوب آشنا هستم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)