تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 199 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده..

از الان به بعد هر بازیی که بیاد باید کنسول lt+ شده باشه تا بازیها رو بیاره؟؟

Call of Duty - Black Ops که ریلیزش فکر کنم بعد از fable 3 بدون هیچ مشکلی میاد؟

سر جمع منظورم اینه که حتما باید کنسول رو بغل کنیم ببریم توپخونه تا آپدیت کنن؟ یا فقط میتونیم از خیر اون 3 تا بازی بگذریم؟

یعنی منظورم اینه که فقط 3 تا بازی as creed و fable و nfs احتیاج به آپدیت جدید و فریمور lt+ دارند؟؟

یا زین پس هر بازی جدید که ریلیز بشه کنسول نمیتونه بیارش؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من آپدیت جدید نصب کردم حالا میتونم fable3 , brotherhood,nfs بازی کنم یا نه یکی گفته بود میشه ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من آپدیت جدید نصب کردم حالا میتونم fable3 , brotherhood,nfs بازی کنم یا نه یکی گفته بود میشه ؟
    کدوم آپدیت رو نصب کردید ؟

داشبورد یا فرمور درایو ؟

باید جفتش رو نصب کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

14

آخه مثل داشبورد که ریختنی نیست که! کنسولت باید باز شه ، باید ببریش بیرون ، حرفه نیاز داره.
    خب با لاخره یاد گرفتنیه حرفرو نمیشه یاد گرفت؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب با لاخره یاد گرفتنیه حرفرو نمیشه یاد گرفت؟
    یاد گرفتنیه ولی به دردسرش نمی ارزه ، شما باید سیستمون (کامپیوتر منزل رو میگم) از یک ورژن خاصی از SATA با چیپ ستی خاص پشتیبانی کنه و اگر نمیکنه باید برید کارتش رو بخرید . بعد به یک مداری به اسم Xtractror نیاز دارید که سریال درایو رو بکشید باهاش بیرون . بعد از اون یک درایو دیگه نیاز دارید که کد استخراج شده رو باهاش تست کنید که رو درایو اصلیتون سریال اشتباهی نریزید و سریال اصلی از بین نره و درایو نپره و بیچاره نشید . بعدش تازه عملیات رو شروع کنید . خرج همه اینها بیشتر از پول تاکسی برای بردن و آوردن کنسول و نصب Lt+ میشه .

آموزش هاش هم فرت و فرت همه جا ریخته ، یک سرچی توی گوگل بکنید اندکی هم انگلیسی مسلط باشید میتونید یاد بگیرید .
    Last edited by sonixax; 26-11-2010 at 18:40.

6. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا من فکر کنم داشبوردو ریختم ماله خود ماکروسافت هست تنظیمات کینکت رو هم داره کل منو ها هم عوض شده ولی بازیهای جدید مثل nfs و brother hood اجرا نشد پیعان خطای سی دی غیر اصل میده. سوالم اینجاست که آیا مشکلی واسه سیستم ایجاد نشه مثلا دیگه نشه کاریش کرد و بازیهای جدید دیگه هیچ وقت روش اجرا نشه آیا با نصب lt+ درست میشه ؟؟
    Last edited by afshinaghasi; 26-11-2010 at 22:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من dvdkeyدرايو رو از آپديتهاي قبلي دارم ديگه فکر نکنم نياز به بدست آوردن keyداشته باشم.فقط براي آپديت باز هم از برنامه جانگل فلشر استفاده ميکنيم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یاد گرفتنیه ولی به دردسرش نمی ارزه ، شما باید سیستمون (کامپیوتر منزل رو میگم) از یک ورژن خاصی از SATA با چیپ ستی خاص پشتیبانی کنه و اگر نمیکنه باید برید کارتش رو بخرید . بعد به یک مداری به اسم Xtractror نیاز دارید که سریال درایو رو بکشید باهاش بیرون . بعد از اون یک درایو دیگه نیاز دارید که کد استخراج شده رو باهاش تست کنید که رو درایو اصلیتون سریال اشتباهی نریزید و سریال اصلی از بین نره و درایو نپره و بیچاره نشید . بعدش تازه عملیات رو شروع کنید . خرج همه اینها بیشتر از پول تاکسی برای بردن و آوردن کنسول و نصب Lt+ میشه .

آموزش هاش هم فرت و فرت همه جا ریخته ، یک سرچی توی گوگل بکنید اندکی هم انگلیسی مسلط باشید میتونید یاد بگیرید .
    مرسی.یعنی ببریم بیرون این همه کار میکنن؟ من شنیده بودم فقط فلش میزنن بهش و چند دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه

10. این کاربر از ben_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مرسی.یعنی ببریم بیرون این همه کار میکنن؟ من شنیده بودم فقط فلش میزنن بهش و چند دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه
    360 باید کنسول رو باز کنید و همه این کارها رو بکنید .
    اونی که با فلشه و چند دقیقه Ps3 هستش . ولی به جاش اون هر باره ، این یه باره

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

من که چند روز پیش اون دوتا آپدیت هارو روی کنسولم ریختم میتونم lt+ رو هم بریزم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

در ضمن با اون آپدیت ها راحت شد acb رو بدون این که بازی پچ باشه اجرا کنم می خواستم ببینم اگه lt+ رو بریزم چطور ؟ بازم بدون پچ اجرا میشه یا نه ؟ (اگه نشه که lt+ بدرد نمیخوره)

ممنون.
    یکی جواب بنده رو هم بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •