تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 94 از 95 اولاول ... 4484909192939495 آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این هم از آخرین تیم آلمانی.
    آلمانیا تموم شدن

فینال قبلی 1-1 شد. دی :
    این فینال آغاز موفقیت تیم های آلمانی در اروپا بود. این دهه دهه خوبی برای فوتبال باشگاهی آلمان نبود.
    در ضمن تیم ملی نوجوانان و جوانان آلمان هم قهرمان اروپا شده و تیم جوانان سوم جهان شده و این نشان از تیم ملی قدرتمند آلمان در آینده میده.
    من نمی دونم کجای داوری ایراد داشت؟
    چرا هی حرف الکی میزنین...
    اونو بخیال,مهم اینه که برمن میلانو مالوند به هم.قبلشم اینتر و اودنیزرو پوکونده بود.
    و هامبورگ قدرتمندم شکست داد.
    داور تمرکز بازیکنای برمن رو به هم ریخته بود.و مصدومیت سه بازیکن اصلی تیم هم کار دستشون داد.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم شما هم که طبق معمول 4 تایی شد
    فصل بعد با حضور میلان منتظر یک شکست 4 تایی دیگه باشین
    ناگفته نماند که برمن توی لیگ هم خوب حالی به تیم شما داد
    یادت نره

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روی هاتبرد کدوم شبکه پخش ميکنه مسابقه رو ؟ که بشه مراسم آخرش رو کامل ديد

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

روی هاتبرد کدوم شبکه پخش ميکنه مسابقه رو ؟ که بشه مراسم آخرش رو کامل ديد
    مطمئن نیستم ، ولی فکر کنم ZDF هم پخش کنه ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 پیروزی بارسا بر منچستر و فتح Champions League

بارسا, با شکست 2 بر 0 منچستریونایتد, جام قهرمانان رو فتح کرد.

با این جام, باشگاه های اسپانیا با 12 بار بردن قهرمانان رتبه نخست رو بدست آوردن و از رقیبان انگلیسی و ایتالیایی پیشی گرفتن. تعداد قهرمانی های بارسا در Champions League نیز به 3 رسید.

بارسا پیش از این بازی, لیگ اسپانیا و جام حذفی رو نیز برده بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همونجور که قبلا هم گفته شد بارسا فقط بارساست.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بارسلونا فاتح فینال رویایی رم شد

در فینال جام قهرمانان اروپا که ساعت 23:15 شب گذشته (سه شنبه) در ورزشگاه المپیک رم برگزار شد، بارسلونا موفق شد حریف قدرتمند خود منچستریونایتد را با نتیجه 2-0 شکست دهد.

گل های این دیدار را ساموئل اتوئو در دقیقه 10 و لیونل مسی در درقیقه 70 برای بارسلونا به ثمر رساندند.

در فینال رم شاگردان آلکس فرگوسن شروع بهتری نسبت به رقیب خود داشتند و در 10 دقیقه ابتدایی بازی دو بار موفق به تهدید دروازه حریف شدند. اما این ساموئل اتوئو بود که در دقیقه دهم مسابقه پس از دریافت پاس دقیق انیستا با یک استارت انفجاری از سد مهاجمین منچستر گذشت و از زاویه ای نسبتاً بسته اولین گل مسابقه را به زیبایی به ثمر رساند. سپس بارسلونا توپ و میدان را در اختیار گرفت اما گلی از خط دروازه ها عبور نکرد و دو تیم با همان نتیجه 1-0 به رختکن رفتند. در نیمه دوم نیز تعویض های تهاجمی منچستر از جمله ورود ته وز و برباتف به میدان تاثیری در روند بازی نداشت و بارسلونا همچنان تیم برتر میدان بود. از جمله اتفاقات مهم نیمه دوم اصابت ضربه ایستگاهی ژاوی به تیر دروازه منچستر و دو موقعیت تک به تک تیری آنری و پویول بود.
    سر انجام در دقیقه هفتادم مسابقه پس از توپگیری عالی پویول در میانه میدان، در یک رفت و برگشت توپ در اختیار ژاوی قرار گرفت و او نیز با ارسال یک سانتر زیبا، لیونل مسی را در یک موقعیت عالی قرار داد. مهاجم آرژانتینی بارسلونا با یک پرش دیدنی و یک ضربه سر حرفه ای توانست برای بار دوم دروازه منچستر را باز کند و تیر خلاص را بر پیکر این تیم وارد کند.

به این ترتیب آبی اناری پوشان کاتالان برای چهارمین بار موفق به کسب قهرمانی در اروپا شدند.

قضاوت این مسابقه حساس را ماسیمو بوساکا (داور وسط)، ماتیاس آرنت و فرانسسکو بوراگینا (کمک داور ها) از کشور سوئیس بر عهده داشتند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حاشیه‏های فینال لیگ قهرمانان اروپا

پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا بعد از بازی بلافاصله سراغ سر الکس فرگوسن رفت و با او دست داد و لحظاتی با وی که برافروخته و غمگین بود به گفت و گو پرداخت.این در حال بود که فرگی توجه چندانی به بارسلونایی ها نداشت و مشغول روحیه دادن به بازیکنان خود بود.

طرفداران منچستر بلافاصله بعد از اتمام بازی با کف زدن به تجلیل از بازیکنان خود پرداختند. در عین حال طرفداران بارسا که در انتظار آغاز مراسم اهدای جام بودند شعار همیشگی خود را می خواندند که شامل متلک به مادریدی ها و تشویق بازیکنان خودی بود.انها فریاد می زدند:"مادرید حرامزاده ، زنده باد قهرمان !"

در تاریخ فوتبال اسپانیا هرگز سابقه نداشته که تیمی موفق به کب سه جام بزرگ لیگ ، حذفی و قهرمانی اروپا شود که بارسا با جاه طلبی و اشتهای بی نظیرش این رکورد را مال خود کرد.

کارلس پویول با نمایش عالی در بازی فینال و مهار کریس رونالدو یکبار دیگر ارزشهای استثنایی خود را نشان داد. پویول که نزد هوادارن بارسا یکی از محبوبترین هاست ، جام قهرمانی اروپا را جلوتر از بازیکنان از خود بیخود بارسا بالای سر برد .این فریاد جمعی ، صدای بلند زیباترین فوتبال این چند سال اخیر بود.

لاپورتا سایت گل - خوان لاپورتا معمر بارسای جدید است . مدیری که امشب کنار خوان کارلوس پادشاه اسپانیا و خوسه آنتونیوساپاترو نخست وزیر بربلندای فوتبال اروپا ایستاد.او که مدام مورد تشویق بارسلونایی ها قرار می گرفت، امشب می توانست ریاست اتحادیه اروپا را هم به دست بیاورد!

فیل مک نالتی گزارشگر بی بی سی در پایان مسابقه ، لحظات را با این کلمات گزارش می کرد: پپ گواردیولا در حالی که جام قهرمانی را بالای سر برده بود،به تنهایی مقابل انبوهی از هواداران بارسلونا ایستاد. پسر به حق باشگاه بارسلونا در لحظاتی رویایی به سر می برد.

این یک شکست شخصی برای کریس رونالدو بود که در نبرد فینال اروپا شاهد گلزنی لیو مسی کوتاه قد با ضربه سری تماشایی باشد.رونالدو که در میکسدزون با خبرنگار تلویزیون پرتغال حرف می زد درباره بازی گفت :"بارسلونا از ما بهتر بازی کرد اما باخت در فینال همیشه آزار دهنده است . ما 10 دقیقه خوب بازی کردیم و بعد از ان هرگز خود را نیافتیم .ما خوب نبودیم ، تاکتیکمان بد بود و کلا هیچ چیز سرجایش نبود." او درابره شکستش از مسی در دوئل رودررو هم گفت :"این مرا اذیت نمی ند . من بازیکنی هستم که به وضعیتهایی مثل این عادت دارم."

اینی یستا ، ستاره بزرگ این فصل فوتبال اروپاست که در فینال هم مثل همیشه درخشان و فداکار بود . او بعد از بازی گفت :"من ميخواستم در اين مسابقه بازي کنم و الان هر چه که مي توانستم انجام دادم تا در صدر باشم همان طور که اين امر براي بقيه هم مهم بود. من خيلي خوشحال و مفتخر هستم اگر که به نظر بقيه من بهترين بازيکن در زمين بودم....او با تواضع ادامه داد:" ديگر به عقيده من تمام بازيکن هاي خوب بازي کردند. من اين کاپ را به خانواده ام تقديم مي کنم."

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوشحالی گواردیولا بعد از قهرمانی در اروپا

" جوزپ گواردیولا " از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است.

تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی 2-0 برابر منچستر یونایتد تا اولین تیم اسپانیایی باشد که 3 جام معتبر را در یک فصل بدست آورد.

" گواردیولا " گفت: « هر دو تیم ویژه بودند. به عنوان بازیکن در اولین حضور باشگاه در فینال لیگ قهرمانان بسیار جوان بودم و اکنون به عنوان مربی فاتح 3 جام شدم که فوق‏العاده است. »

منچستر یونایتد بازی را بسیار خوب شروع کرد و " گواردیولا " معتقد است قهرمان انگلیس او را غافلگیر کرده است.
    او گفت: « انتظار نداشتم. پرس سطح بالای یونایتد ما را دچار مشکل کرد اما گل ساموئل اتوئو برای ما خیلی عالی شد. بعد از اینکه مالکیت توپ را بدست آوردیم و تلاش کردیم گل دوم را بزنیم که اینگونه هم شد. »

سرمربی جوان بارسا در مورد فصل آینده گفت: « اکنون زمان استراحت است و بعد از آن باید خود را برای یک فصل دشوار آماده کنیم، زیرا همه تیم‏ها می‏خواهند ما را شکست دهند. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرگوسن: بارسا شایسته قهرمانی بود

سرمربی منچستر یونایتد بعد از شکست در فینال لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که بارسلونا شایسته کسب عنوان قهرمانی بوده.

" سرالکس فرگوسن " گفت: « فکر می‏کنم گل اول برای ما کشنده بود. بارسا با اولین حمله به گل رسید. ما بازی را بسیار خوب آغاز کردیم ولی کمی عصبی بودیم و پس از دریافت گل، آنها توانستند توپ و میدان را در اختیار بگیرند.»

پس از آنکه " مسی " توانست گل دوم را هم به ثمر برساند،باز هم کاری از سفید پوشان منچستر بر نمی‏آمد و " فرگوسن " به برتری بارسا اعتراف می‏کند.
    او گفت: « بازی کاملا عادلانه بود و تیم ما مغلوب تیم برتر شد. ما در بهترین فرم خود نبودیم و پس از دریافت گل اول کار برای ما بسیار سخت شد. بارسا نیز بسیار خوب دفاع می‏کرد و ما تصور می‏کردیم که نفوذ به خط دفاعی بارسلونا راحت‏تر از این باشد.»

سرمربی اسکاتلندی منچستر یونایتد افزود: « شکست، بهترین بخش این مسابقه است، چرا که به شما کمک می‏کند تا رو به جلو حرکت کنید. ما تیم جوانی داریم و می‏توانیم پیشرفت کنیم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •