سیم دارش دارش زده 49000 تومن! اما ممکنه این سایت گرون هم بفروشه چون آنلاینه! باید کسانی که رفتن از فروشگاه ها، حضوری قیمت گرفتن بگن چنده تا مقایسه کنیم!
سیم دارش دارش زده 49000 تومن! اما ممکنه این سایت گرون هم بفروشه چون آنلاینه! باید کسانی که رفتن از فروشگاه ها، حضوری قیمت گرفتن بگن چنده تا مقایسه کنیم!
سلام
از کدام سایت خرید کردید بی زحمت آدرس سایت را میخواستم آیا از دسته تون راضی هستید
دسته رو تو دست که بگیرید کاملا متوجه تفاوتش با بقیه ی دسته ها میشید! آره راضی هستم! عالیهههههه! اگر هم بخواید که دسته ی دوم بخرید دیگه نیازی نیست دوباره 72 تومن بدید! چون هر ----- 4 تا دسته رو ساپورت می کنه و شما کافیه یه دسته ی بدون ----- که 45 تومنه رو بگیرید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
چجوری میشه ویبره دسته بازی کامپیوتر رو فعال کرد!
داخل بازی هم فعاله ولی کار نمیکنه ایا درایو خاصی داره؟
ممنون!
مدل دسته شما چیه
؟
آقا ما هرچی گشتیم این Chill Stream واسه Logitec رو پیدا نکردیم. فوکا سیستم هم طرح Dualshock 3 رو داشت ولی طرح XBOX تموم شده بود.
هر کس پیدا کرد یه پ.خ بده. منتظرم![]()
Victory
با دسته های دیگر هم تست کردم جواب نداد!
49 تومن سیم دارش؟؟؟؟قیمت این دسته بین 30 تا نهایتا 40 بالا پایین میره.قیمتهای آنلاین فروشگاههای غیر معتبر همینجوریه.حتما سعی کنید حضوری بخرید چون میتونید یه چک کنین ببینید چجوریه حداقل از لحاظ بسته بندی.
من هفته پیش از توپخونه یه xbox 360 wired گرفتم 35 تومن.30 تومانی هم بود ولی با توجه به مشخصات بسته بندی اصل که در یکی از پستها دیده بودم بنظرم رسید این با بقیه یه فرقهایی داره(حالا شاید من اینجور فکر میکنم)آرم مایروسافت در بین اسلایدرها حک شده.پشتش هم هولوگرام مایکروسافت داره.پشت بسته بندیش هم طول سیم رو زده که در بقیه بسته بندی ها ندیده بودم.تو این یه هفته که خوب جواب داده.در پی اس و فیفا خودش تنظیم هست.قبلا یه فراسو طرح ایکس باکس داشتم که باید اینها تنظیم میشد.
درایورش هم از تو سایت میکروسافت گرفتم.حجمش 5 مگ بود.بیخود پک با سیدی رو نگیرید 10 تومن گرونتره!
Last edited by mohammad_87; 08-10-2010 at 14:37.
بچه ها من دستم genius : maxfire blaze 2 هست 25 تومن خریدم اینو تو پی اس و فیفا احتیاج به تنظیم نداره تو بازی های ماشین هم عالیه مشکلی ندارم حتی اویل 5 رو هم باهاش تا آخر رفتم ولی من با این دسته نمی تونم GTA liberty city , mafia 2 رو بازی کنم تو جی تی ای که کلا مث اینکه دستم رو نمیشناسه ولی تو مافیا همه چیش قاطیه مخصوصا جهت های چرخوندن دوربین
باید چی کار کنم؟
![]()
Last edited by behnam_gunner; 08-10-2010 at 16:36.
سلام یه نفر به من که خیلی وارد نیستم بگه دسته بیسیم Xbox for PC قیمتش چنده؟ رنگ میشکیش هستش؟ و اینکه تهران کدوم پاساژ ارزونتر میده؟ اصلاً این دسته خوبه یا مارکهای دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)