تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 156 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

مگه n95 غیر از چیپ گرافیکی برتری دیگه ای هم به n96 داره؟
    اگه داره لطفا بگین چون خودمم می خوام n96 بگیرم
    جاش اینجا نیست دوست عزیز...
    با این حال یه نمونش میشه سی پی یو قوی تر...
    شاد باشی

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

2تا سوال داشتم
    دنبال برنامه ای میگردم که بتونم با خودگوشی از یو تو بی دانلود کنم
    وزژن گوشیم 20به وای فای هم دسترسی دارم حالا از چه امکانات این گوشی میتونم استفاده کنم

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

14

سلام به موبایل بازهای! عزیز!!!

من عمراً اهل گوشی و گوشی بازی باشم! و شدیداً از گوشی بیزارم! ولی خب تازگی ها رفتم یه N96 گرفتیم و همراهش یه Activation Code هست که ظاهراً باهاش میشه یه سری چیزا مثل بازی های گوشی و... رو فعال کرد یا باهاش از سایت های معرفی شده توسط دفترچه یه چیزایی رو دانلود کرد از این سایت ها...

حالا من می خوام بدونم این کدی که داده چی چی هست؟ چون فقط تا روز 30 ماه June اعتبار داره و بعدش دیگه برای تهیه این جور کد باید پول بپردازیم... یعنی تقریباً تا یک ماه و نیم دیگه تاریخ مصرفش این کد تمومه!

حالا بگین این چی چی هست و باهاش میشه چه کارا کرد تا اعتبارش تموم نشده برم حالشو ببریم!... راستی این موبایله دفتر فارسی نداره، به همین خاطر خیلی از این چیزایی که نوشته سر در نیاوردم!

یه توضیح هم در مورد این بدین که چرا GPS ش کار نمی کنه! چه طور باید فعالش کرد؟ مگه قرار نیست GPS مستقیماً از ماهواره دریافت کنه؟ در مورد Maps هم بگین ممنون میشم...
    من اصلا موبایل رو نمی دونم چه طور نوشته میشه! پس من رو مثل یه بچه ی 1 ساله در نظر بگیرین! و در اون حد توضیح بدین
    اجرتون پیش مدیر انجمن باشه ان شاء الله...!

من فقط شنبه یا یکشنبه میام...
    Last edited by sia-saketi; 18-05-2009 at 02:25.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام به موبایل بازهای! عزیز!!!

من عمراً اهل گوشی و گوشی بازی باشم! و شدیداً از گوشی بیزارم! ولی خب تازگی ها رفتم یه N96 گرفتیم و همراهش یه Activation Code هست که ظاهراً باهاش میشه یه سری چیزا مثل بازی های گوشی و... رو فعال کرد یا باهاش از سایت های معرفی شده توسط دفترچه یه چیزایی رو دانلود کرد از این سایت ها...

حالا من می خوام بدونم این کدی که داده چی چی هست؟ چون فقط تا روز 30 ماه June اعتبار داره و بعدش دیگه برای تهیه این جور کد باید پول بپردازیم... یعنی تقریباً تا یک ماه و نیم دیگه تاریخ مصرفش این کد تمومه!

حالا بگین این چی چی هست و باهاش میشه چه کارا کرد تا اعتبارش تموم نشده برم حالشو ببریم!... راستی این موبایله دفتر فارسی نداره، به همین خاطر خیلی از این چیزایی که نوشته سر در نیاوردم!

یه توضیح هم در مورد این بدین که چرا GPS ش کار نمی کنه! چه طور باید فعالش کرد؟ مگه قرار نیست GPS مستقیماً از ماهواره دریافت کنه؟ در مورد Maps هم بگین ممنون میشم...
    من اصلا موبایل رو نمی دونم چه طور نوشته میشه! پس من رو مثل یه بچه ی 1 ساله در نظر بگیرین! و در اون حد توضیح بدین
    اجرتون پیش مدیر انجمن باشه ان شاء الله...!

من فقط شنبه یا یکشنبه میام...

مبارکه

اون کد فعالسازی واسه اینه که یکی از بازی های انگیج رو از حالت تریال بصورت فول در بیاری

GPS رو در محیط های بدون سقف و هوای آزاد باید امتحان کنی نه تو خونه

چون چیپ جی پی اس موبایل مثل این جی پی اس های حرفه ای نیست که زیر سقف هم جواب بدن

در مورد نوکیا مپس هم باید نقشه ی ایران رو که زیاد هم کامل نیست دانلود کنی

وبریزی رو گوشیت

البته از برنامه های جانبی جی پی اس مثل اسمارت کام یا گارمین (که تاپیکشون بخش برنامه های کاربردی هست )

استفاده کنی و حلشو ببری

6. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

بردم علاءالدین گفت سریال گوشی پریده.
    50 تومن خرج داره.
    چرا سریال پریده؟ پس حالا سریال گوشیت عوض میشه ؟
    اگه مطمئن هست بده درست کنه چون یه سری هم از آب گل آلود ماهی میگیرن

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

14

مبارکه

اون کد فعالسازی واسه اینه که یکی از بازی های انگیج رو از حالت تریال بصورت فول در بیاری

GPS رو در محیط های بدون سقف و هوای آزاد باید امتحان کنی نه تو خونه

چون چیپ جی پی اس موبایل مثل این جی پی اس های حرفه ای نیست که زیر سقف هم جواب بدن

در مورد نوکیا مپس هم باید نقشه ی ایران رو که زیاد هم کامل نیست دانلود کنی

وبریزی رو گوشیت

البته از برنامه های جانبی جی پی اس مثل اسمارت کام یا گارمین (که تاپیکشون بخش برنامه های کاربردی هست )

استفاده کنی و حلشو ببری
    ممنونم علی جون...

ببین من GPS رو توی فضای باز هم امتحان کرده بودم ولی به جز یه صفحه ی خالی! چیزی نشون نمیده!
    باید نقشه رو جدا دانلود کنم؟ ولی من تا اون جایی که می دونم (توی دستگاه های GPS) دیگه نیازی به ریختن نقشه توی دستگاه نیست... ببینم موبایل هم اینجوریه یا این که باید نقشه رو جدا ریخت؟

اگه باید جدا ریخته بشه که این جوری فرقی با MAP نداره! من فکر کنم باید مستقیم از ماهواره بگیره... البته من خیلی توی این کارا نیستم و فقط در حد شنیده میگم اینا رو...

ببینم سایت نوکیا این MAP ایران رو فقط داره؟ دیگه خود نوکیا چیز دیگه ای برای ایران نداده بیرون؟
    اینایی که ایرانی ها خودشون دادن بیرون چقدر دقیق هست و خوب؟ به کار آدم میاد؟ (ترجیحاً با جزئیات-هر چی جزئیات بیشتر باشه بهتر!)

ممنونم ازتون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

ممنونم علی جون...

ببین من GPS رو توی فضای باز هم امتحان کرده بودم ولی به جز یه صفحه ی خالی! چیزی نشون نمیده!
    باید نقشه رو جدا دانلود کنم؟ ولی من تا اون جایی که می دونم (توی دستگاه های GPS) دیگه نیازی به ریختن نقشه توی دستگاه نیست... ببینم موبایل هم اینجوریه یا این که باید نقشه رو جدا ریخت؟

اگه باید جدا ریخته بشه که این جوری فرقی با MAP نداره! من فکر کنم باید مستقیم از ماهواره بگیره... البته من خیلی توی این کارا نیستم و فقط در حد شنیده میگم اینا رو...

ببینم سایت نوکیا این MAP ایران رو فقط داره؟ دیگه خود نوکیا چیز دیگه ای برای ایران نداده بیرون؟
    اینایی که ایرانی ها خودشون دادن بیرون چقدر دقیق هست و خوب؟ به کار آدم میاد؟ (ترجیحاً با جزئیات-هر چی جزئیات بیشتر باشه بهتر!)

ممنونم ازتون...
    راحت می گم برا gps موبایل باید نقشه داشته باشین !!اگه نداشته باشی فقط مختصاتت رو بهت می ده!!
    برا همین نخشه درست و حسابی برا nokia maps نداریم!!یعنی که خود نوکیا بیرون نداده پس ما از نرم افزارهای دیگه مثل smartcom gps ,garmian استفاده می کنیم!!
    کیفیتش هم مربوط به کالیره شدنش هست!!شما می تونید نخشه ای دانلود کنید که جزییات هم داره اگه که تو تهران هستید راحت می تونید دانلود کنید.
    تاپیک خود smart com gps
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ممنونم علی جون...

ممنونم ازتون...
    ببین دوست من شما اگه بخوای از خود نقشه نوکیا برای کانکت شدن استفاده کنی چون ایران مورد تحریم هست زیاد نقشه جالبی نداره ... یعنی عملاً شما نمیتونی ازش استفاده کنی ...
    .
    برای این کار باید از 2 برنامه دیگه استفاده کنی ... به اسمهای اسمارت کام و گارمین ...
    .
    که اسمارت کام بیشار برای استفاده در تهران و شهرستانها استفاده میشه و گارمین هم تهران + 2 3 تا شهر دیگه ...
    دقت و کالیبره اسمارت بستگی به کسی داره که نقشه رو کالیبره کرده .. یعنی هم میتونه بد کالیبره کرده باشه و هم ممکنه خیلی خوب کالیبره شده باشه ..
    ولی گارمین دقت ثابت و بهتری داره ....
    برای استفاده از هر دوی این برنامه ها باید نقشه های مربوط به هرکدوم رو روی گوشی داشته باشی تا بتونی ازشون استفاده کنی ...

12. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

14

چه جوری میشه با این گوشی sms فارسی فرستاد که هزینه آن کمتر بشه ؟
    ( حالا یا با یک برنامه یا از طریق اضافه کردن زبان فارسی به languages گوشی که دومی بهتره !)

در ضمن اگر تاپیک یا لینک خاصی برای دانلود نرم افزارهای این گوشی (یعنی fp2 ها) هست لطفا معرفی کنید

14. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

شما باید پروداکت کد گوشیتون رو به کدی که زبان فارسی رو ساپورت میکنه تغییر بدین و با یه آپدیت ساده و 10 دقیقه ای زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ...

16. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •