جای دیگه ای آپلود نکردید؟
آخه من با اینجور سایتا شدیدا مشکل دارم رپیدشیر و... ندارید؟
خوب کرکی برا نیست؟چه جوری استفاده میشه کرد؟
باز هم ممنون
جای دیگه ای آپلود نکردید؟
آخه من با اینجور سایتا شدیدا مشکل دارم رپیدشیر و... ندارید؟
خوب کرکی برا نیست؟چه جوری استفاده میشه کرد؟
باز هم ممنون
دوستان من نورتون 2010دارم . این 2011 چه چیز های جدیدی داره که من به جای ورژن قبلی این رو بگیرم؟
اخوی دانلود کردیم ، بله دقیقا ورژن فاینال هستش ، زمین تا اسمون با 2010 فرق داره ، خیلی بهتر شده ... راستی افلاین اپدیت این ورژن درسته ؟ میشه افلاین اپدیت کرد ؟؟ ، در مورد کرک این ورژن 2011 چیکار کنیم trial reseter نیومده؟
Last edited by soheilsh; 05-09-2010 at 22:52.
اقایون یه مشکلی من با نورتون 2011 و 2010 دارم ، وقتی افلاین اپدیت هارو دانلود و اجرا می کنم پیغام میده که دیتابیس اپدیت شد و همه چی درسته اما وقتی لایو اپدیت رو اجرا می کنم دوباره میخوام 60 مگ دانلود کنه . این ایرادو چطور میشه درست کرد؟
من اینو از سایت سیمانتک به این جا remote upload کردم شما می تونید به یکی از لیچر های اینجا
remote بکنید و به صورت مستقیم دریافت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من نسخه بتا همین 2011 رو دارم . اگه اون رو بنصبم و و آپدیت کنم به نسخه نهایی تبدیل میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90 مگابایت زور داره بابا !!!!! ترافیک این دوره هم تمومه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیز
بتا رو اپدیت کنی همون بتا میمونه
دوستان ویندوز من 64 بیتیه و دارم نسخه 2011 رو دانلود میکنم ، آیا اینی که گذاشتید 64 بیتی هستش؟
برای هردو جواب میده
خیلی ممنون
آخه موقع نصب به جای اینکه بره تو 64 بیتی ها میره تو 32 بیتی ها واسه همون شک کردم که کاراییش کمتر باشه
الان گذاشتم آپدیت میکنه
که حدودا 80 مگ هست
این آنتی ویروس همیشه آپدیت هاش حجمش این قدره یا چون بار اوله که آپدیت میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)