دوستان من قبلا راحت با گوشیم میتونستم وارد اینترنت بشم و هر سایتی رو باز میکرد..
ولی وقتی گوشیمو مستر ریست کردم دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم..
لطفا کمکم کنید..
دوستان من قبلا راحت با گوشیم میتونستم وارد اینترنت بشم و هر سایتی رو باز میکرد..
ولی وقتی گوشیمو مستر ریست کردم دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم..
لطفا کمکم کنید..
سلام
گوشی من نمی تونه از گوشی های سونی اریکسون با بلو توث عکس دریافت کنه
وقتی اون گوشی عکس رو میفرسته من هم accept می کنم اما فایل دریافت نمیشه رو گوشی اون می نویسه در حال انتظار برای پذیرش مورد توسط دستگاه دیگر گوشی منم که هیچی وقتی می خوام بلوتوث رو خاموش کنم میگه بلوتوث با یه دستگاه دیگه در ارتباطه ( در واقع همون که ازش در حال دریافت عکسم )
مشکل چیه ؟
سلام و بازم سلام
میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک
چند تا سوال
1-تو n79 چند تا شماره (مثل خونه و موبایل و شرکت ...) میشه برای یک نام ذخیره کرد
2-برای ارسال بلوتوث راحت فایلها رو میشه مارک دار کرد چند تا چندتا .
سلام برای اولی فکر نکنم محدودیت داشته باشه.هر چند بار خواستی میتونی Edit/add detail رو بزنی و هر شماره ای رو ذخیره کنی.
برای دومی بله با کلید # میتونی فایلها رو مارک کنی.(برای کپی پیست هم استفاده میشه)
سلام
منم تقریبا همین مشکل رو با بعضی از سونی اریکسون ها دارم و مثلا از گوشی k810 به ندرت می تونه هر نوع فایلی رو بگیره ، دوستان اگه راه حلی بگین ممنون می شم.
بله دوست عزیز همونجوری که دوستمون گفتن ذخیره شماره محدودیت نداره..
مارک کردن فایلها و مخاطبین و پیامها هم از این راحت تر نمیشه..
کسی نیست جواب بده ؟
من امروز گوشی رو اپدیت کردم به ورژن 32 با وایرلس یا gprs حدود 530 کیلو بایته حجم اپدیت
بعد از اپدیت برید به قسمت اپدیت اپلیکشن و اونجا رو برای اپدیت جدید بزنید میبینید دو تا برنامه جدید فیتون و نوکیا ایمیل برای اپدیت وجود دارن باید اونها رو دانلود کنید که 6 مگ حجمشون هست اما فیتون رو که برای دانلود گذاشته حتما دانلود کنید که خیلی دنبالش بودم
شاید گوشی مورد نظر block شده باشه
باید از قسمت blocked device گوشیو حذف کنی
آیا با آپدیت گوشی n79مشکل خاموشی نور LCD حل میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)