تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 502 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

[QUOTE=avecina.ir;3494071]سلامم... ببین کاری ندارم به اینکه بعد عید مدلای جدید میخواد بیاد یا نه یا بهترن و یا نه و اینا.....
    ولی هر سال قبل از عید بازار لپتاپ و سیستم راکد میشه و قیمتها میکشه پایین البته پارسال یخورده این اصل کمرنگ بودش.ولی امسال بخاطر رکود جهانی که حاکم شده بهترین فرصت واسه خرید همین قبل از عید هستش
    [/QUOTE

سلام،منم قبول دارم،همین قبل عیدی بگیر،منم فردا 1299 گیرم میاد،توی این رنج قیمت چیزه فوق العاده ای هست.من که حال میکنم باهاش.سری های HDX فکر میکنم که پشتشون مشکی باشه البته نقشو نگار هم داره،و ظاهرا که مانیتور ان از 2 لامپ استفاده میکنه،بازم نمیدونم،اطلاع دقیقی ندارم،شایدم اینی که شنیدم چرت باشه،به هر حال چیزی بود که میدونستم.see u around buddy

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بر و بكس من يه dv3650 گرفتم فردا مي رسه دستم. هيچ اطلاعاتي نتونستم ازش تو نت پيدا كنم. كسي مي تونه راهنماييم كنه كه كجا مطلب پيدا مي شه؟ تو سايت hp هم چيزي نبود. اگه در مورد 3550 هم باشه خوبه فكر كنم تنها فرقشون همون cpu 2.6 هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و موضوع ديگه اينكه ريكاوري xp رو از كجا مي تونم تهيه كنم؟ حتما بايد مال اين مدل باشه؟

داره خودمونی میشه Rmin69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز، کرمان

پيش فرض

سلام.
    همونطوری که گفتم 1299 هیچ مشکلی نداره. رنگشم شک نکنید. عالیه. همه عاشق رنگش شدن. تو عکس اصلا معلوم نیست چه رنگیه. یک رنگ خاصه. مشکل گرم کردنشم اونجوری که میگفتن نیست. من undercover با بهترین گرافیک بازی کردم، اصلا داغ نمیکنه. حتما بخرین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

سلام.
    همونطوری که گفتم 1299 هیچ مشکلی نداره. رنگشم شک نکنید. عالیه. همه عاشق رنگش شدن. تو عکس اصلا معلوم نیست چه رنگیه. یک رنگ خاصه. مشکل گرم کردنشم اونجوری که میگفتن نیست. من undercover با بهترین گرافیک بازی کردم، اصلا داغ نمیکنه. حتما بخرین.
    اقای "Rmin69" خیلی حال کردم با این پستت.منم فردا میرسه دستم 1299.من 3 مدل عوض کردم تا اخر این رو گرفتم.مرسی اقا.داغی ان هم کاملا طبیعی هست.به هر حال گرافیکش بالا است.ممنون

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها به نظره شما 1075 فارغ از ال سی دی 17 اینچ بهتره یا 1299؟!
    Last edited by Persian_Gun's; 13-02-2009 at 22:58.

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

منم بعد از کلی تحقیق و مقایسه بین مدل ها و برند های مختلف تصمیم گرفتم همون 1299 بگیرم.
    راستش حتی تا مرز خرید xps 1530 هم رفتم.فقط چون 1530 باتری قوی تری داشت.ولی باز هم نتونستم از 1299 دل بکنم!!
    خداییش این کارت گرافیک و این cpu توی هیچ نوت بوکی کنار هم پیدا نمیشه!! عالیه! فوق العادس!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

12

بچه ها به نظره شما 1075 فارغ از ال سی دی 17 اینچ بهتره یا 1299؟!

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    دوستان.من قبلا یه سیستم خانگی یا همون پی سی داشتم.حدود 3 ماه قبل فروختم و یه هفته قبل یه لپتاب
    HP Pavilion dv5 1299 گرفتم.خدایی سیستمس که ففبلا فروختم از هر نظر عالی بود.ولی من لذت کار با کامپیوتر را با همین لبتاب تجربه کردم.از هر نظر که بگی عالی هستش.واقعا عالی.یه چیزی هستش که شما را از هر چیزی بینیاز میکند.سی پی یو بالا ، رم بالا ، گرافیک بالا ، هارد بالا و خلاصه در نوع خودش بینظیر.
    در ضمن اگر از نمایندگی بگیری گارانتی گلد رو بگیرید.که اگر حتی از دستتون بیافته و شکسته بشه و حتی سوخته بشه براتون تعویض میکنند.البته یه 40 الی 50 تومنی قیمتش رو میبره بالا ولی ارزشش رو داره.

هر یک از دوستان میخان این مدل را بگیرن من خودم حاظرم تضمین کنم که هیچ گاه پشیمان نخواهند بود.
    در مورد گیم هم من کریسس رو باهاش بازی نکردم.ولی دوسه بازی گرافیک بالا رو نصب کردم که بسیار روانتر و بهتر از چی سی خانگی اجرا میکنه.

9. این کاربر از mestersat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کاربر عزیز gizlly و sia-2009

پست شما پاک شد ... بارها تذکر داده شده برای مشاوره خرید و قیمت ، اینجا باید مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه sinaHP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    منم بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که 1299 بهترینه
    اول 1070 عالی بود بعد 1199 جایگزین شد
    الآنم 1299 داره سروری می کنه

داداش اگه می تونی آدرس سایت اون گاراتیه رو (گلد) رو برام پیغام کن
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •