تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 94 از 1759 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1 usrobotics, linksys, d-link guarantees

با سلام خدمت اساتید
    وتشکر از راهنمائیهای خوبتان سئوالی داشتم درباره انتخاب مودم چون خودم corecess داشتم بد نبود ولی بدلیل مشکلاتی که شرکت برام پیش آورد قراردادم رو فصخ کردم با عنایت به راهنمائیهای شما فکر کنم بیشتر از usroboticوdlinkبحث میشود و فکر کنم با توجه به صحبتهای دوستان اکثر شرکتها هم با این نوع مودم مشکل ندارند. در ضمن کارت شبکه من آنبورد است لطفا در صورت امکان مرا در زمینه تهیه و گارانتی راهنمائی بفرمائید تا یه شرکت پیدا کنم. با تشکر

مودمایی که گفتی رو فقط با گارانتی های زیر بخر... چون همه چیزایی که تو بازار هستن که مارکشون معروفه و مردم میرن به حساب مارک میخرنشون (از یخچال و فیریزر تا کامپیوتر) مدلای تقلبی و ریمارک شده و... شون خیلی تو بازار ایران زیادن... به همین خاطر فقط با گارانتی های معتبر و اصلی بخر...
    همچنین به اون شرکتایی که گفتید Linksys رو هم اضافه کنید که یکی از مشتقات Cisco Systems هستش...
    به نظر من فقط از این سه برند بخرید... گارانتی هاشون:

محصولات USRobotics فقط با گارنتی شرکت "انفورماتیک گستر"...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محصولات D-Link فقط با گارنتی "خدمات کامپیوتری ایزی (easy)"...
    کد:
    محصولات Linksys فقط با گارانتی "ساخت سیستم"...
    کد:
    در ضمن بهتره با شماره تلفنایی که تو سایتاشون نوشتن تماس بگیرید و هم میتونید از آخرین قیمتا با خبر بشید و هم از وضعیت وجود داشتن یا نداشتن یه محصول از اون شرکتا تو ایران خبر بگیرید و هم بپرسید که تو شهرتون نماینده فروششون کجاس...

اگه تو تهران هستید برای خرید USRobotics به بازار کامپیوتر ایران (ضلع غربی خیابون ولیعصر بین طالقانی و میدان ولیعصر) طبقه سوم به مغازه "انفورماتیک گستر" برید و از اونجا که یه مرکز اصلی "انفورماتیک گستر" هستش بخرید و همچنین برای خرید محصولات D-Link هم میتونید به همون بازار کامپیوتر ایران طبقه دوم برید و توی یکی از راهروها یه مغازه هستش که تابلوش نوشته D-Link که تقریبا هر چیزی از D-Link بخواید داره... و همچنین یه مغازه هم تو طبقه زیر همکف هستش که هم محصولات D-Link و هم محصولات Linksys رو داره که مطمئنم هست که میتونید تو همون بازار کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف برید و سر یکی از نبش های راهروی (سالن) اصلی هستش و لازم نیست به راهروهای پشتی برید... یه مغازه میبینید که پشت شیشه ش پر جعبه های لوازم شبکه مخصوصا از Linksys هستش که با اینکه مغازه کوچیکیه ولی همه چی داره... اصلا جای تابلوییه و از دور معلومه...

به هر حال هر مارکی که خواستید بخرید با خودتونه... هر سه این مارکا خوبن...

موفق باشید...

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

1

مرسی دوست عزيزم
    قبل از اينکه پستتو ببينم رفتم از ايرانيان D-Link خريدم 3 تومان
    جالب اينجاست تبديل 1 به 2 هم هست
    يعنی از پيريز يه سيم بهش وصل ميشه و بعدش دوتا خروجی ميده يکی براي Tel و يکی برای Adsl
    اکثر اسپیلیترها دو تا پورت دارن و اینجوری بهتره... چون وقتی آدم یه میکروپیلنر یه پورت داشته باشه فقط واسه تلفن میتونه استفاده کنه حالا اومدیم و خطش خیلی نویز داشت... اون وقت باید بره دوباره 3000 تومن بده یکی دیگه بخره... ولی با دو پورت هم میشه تلفن رو وصل کرد و هم مودم رو و اینجوری مودم هم بهتر میتونه کار کنه...

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

14

یک سوال از اساتید
    من وقتی که همون آی پی هایی که به من دادن رو پینگ میکنم چند بارreply from..... میده بعد چند بار هم request
    حالا میخوام ببینم آیا این حرکت عادی هست یا نه اگه نه بگید چیکار کنم یا اینکه زنگ بزنم شرکتشون

یه چیزه دیگه همونطور که قبلا گفتم دامادمون خودشون isp دارن گفت برو valid بگیر این رو میخواستم بدونم چی هست که رفتم اونجا گیج نشم
    به دامادمون که گفتم گفت برو خودشون میدونن اما میخوام بدونم چیه و چطوری هست
    دامادمون گفت مال تو البته تا اونجا که یادمه پشت تلفن گفت ماله من invalid هست یعنی بی اعتبار هست؟؟؟؟
    لطفا جواب بدید عید سعید فطرهم پیشا پیش تبریک میگم

کسی نمیدونه؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 49، مورخه 8/7/87 تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL به تصويب رساند.

به گزارش ايستنا از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، در همين ارتباط قيمت تأمين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.

بر پايه اين مصوبه، قيمت اينترنت که توسط شرکت ارتباطات زيرساخت و در قالب لينک‌هاي STM1 به شرکت‌هاي مخابرات استاني و شرکت‌هاي داراي مجوز PAP تحويل مي‌شود، صرفا جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL به ميزان 20 درصد کاهش مي‌يابد.

يعني قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يک STM1 که در حال حاضر 486 ميليون ريال است، به 375 ميليون و يکصد هزار ريال کاهش مي‌يابد.

بنابراين، تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهناي باند و ضريب اشتراک حداکثر 10 بر اساس جدول زير تصويب شد:
    برابر با بخش‌هاي ديگري از مصوبه کميسيون تنظيم مقررات هزينه مودم و راه‌اندازي آن برعهده مشترک است، ولي براي راه‌اندازي سرويس نيز نبايد هزينه‌اي از مشترک دريافت شود. همچنين شرکت‌هاي ارائه دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترک اقدام و پس از تحويل پهناي باند مناسب نسبت به تنظيم صورت‌جلسه اقدام نمايند.

براساس تصميم کميسيون تنظيم مقررات شرکت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نرم‌افزارهاي لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را روي پايانه کاربر نصب و راهنمايي‌هاي لازم را انجام دهند.

ضمنا کميسيون تنظيم مقررات توصيه کرد، به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح کشور شرکت مخابرات ايرات با مشارک شرکت‌هاي PAP و رعايت منافع طرفين خدمات مذکور را ارائه نمايند. بر اين اساس، بديهي است در صورت عدم مشارکت شرکت‌هاي PAP مي‌توانند اين سرويس را حداکثر تا سقف 20 درصد بالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شرکت‌هاي PAP مي‌بايست همه قراردادهاي خود را حداکثر تا مدت يک ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح نمايند.

کليه مشتريان در صورت داشتن هرگونه شکايت درباره تعرفه‌هاي خارح از چارچوب مصوب و يا عدم رعايت کيفيت خدمات، مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفت‌گانه گزارش نمايند.
    ببخشید دوست عزیز ولی بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این پست را می زدید. لطفا در انجا این خبر را اعلام کنید.
    همچنین منبع خبر را هم بنویسید.
  6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

طبق درخواست دوست عزبز Mohsen Khan

Star-Net یه شرکت چینی الاصل هستش که بیشترین فعالیتش توی چینه و در سپتمبر 2007 جایزه "برند معروف چینی" رو گرفته... این شرکت در سال 2000 پایه گذاری شده و دفتر مرکزیش تو فوزهو در استان فوجیان چین هستش و بیش از 3200 کارمند داره که 1000 تاشون متخصص تحقیق و توسعه هستن و جای پای این شرکت علاوه بر چین در آمریکای جنوبی، آفریقا، روسیه، اروپا و آسیا هم دیده میشه و همچنین طبق چیزایی که تو سایتش نوشته در دو مورد هم توی چین با شرکت های معظم Microsoft و Motorola همکاری داشته...
    این شرکت اینجوری که از ظواهر امر پیداس یه شرکت فعال در ضمینه ساخت تجهیزات متنوع شبکه از قبیل انواع مودم های ADSL با امکانات معمولی و حرفه ای و... هستش و همانند بسیاری از محصولات چینی علاوه بر قیمت پایین، امکانات متنوعی که شرکتای معروف تو محصولاتشون نمیگذارن رو تو محصولاتش داره... ولی به هر حال به پای محصولات شرکتی خوب و معتبر نمیرسن...
    متاسفانه این شرکت تو ایران گارانتی و نماینده درست حسابی نداره...

سایت انگلیسی Star-Net :
    کد:
    قسمت مودمای ADSL در سایت StarNet :
    کد:
    TP-Link یکی از بهترین شرکتای چینی هستش که با اینکه چینیه ولی با محصولات و کیفیت خوبی که ارائه کرده تونسته حتی به بازارهای حرفه ای مثل بازار آمریکا و حتی سایت ها و مجله های معروف هم راه پیدا کنه... این شرکت در سال 2004 به بازار جهانی وارد شده و تونسته در این مدت کم با محصولات خوبش تو بازار جهانی جایگاه خوبی پیدا بکنه... به طوری که علاوه بر اینکه در صدر لیست دارندگان سهم از بازار تو چین هستش داره به سمت ورود به لیست 5 سازنده برتر تجهیزات شبکه در جهان میره... محصولات این شرکت علاوه بر داشتن کیفیت خوب دارای تفکر ساخت هستن... یعنی اینکه به عنوان یه شرکت چینی خیلی خوب روی سیاست محصولاتش فکر کرده و به همین صورت تونسته که سهمی بزرگ از بازار جهانی رو رو در همه جای جهان به دست بیاره...
    *اطلاعات گارانتی بعدا به همین مطلب اضافه میشه*

سایت TP-Link :
    کد:
    محصولات ADSL شرکت TP-Link :
    کد:
    اگه شما میخواید بین این دو برند از یکی بخرید من به شما شدیدا پیشنهاد میکنم که TP-Link بخرید... البته هنوزم میگم که مارک های معروف تر بهترن ولی TP-Link ]م یکی از بهترین مارک ها در ضمینه تجهیزات شبکه هستش...

8. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R.NaFaS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سوال

من یه مودم خوب می خوام که Wireless داشته باشه و اگه قیمت هم بگین ممنون می شم((با شرکت آسیاتک سازگار باشه))
    Last edited by R.NaFaS; 30-09-2008 at 21:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مودمایی که گفتی رو فقط با گارانتی های زیر بخر... چون همه چیزایی که تو بازار هستن که مارکشون معروفه و مردم میرن به حساب مارک میخرنشون (از یخچال و فیریزر تا کامپیوتر) مدلای تقلبی و ریمارک شده و... شون خیلی تو بازار ایران زیادن... به همین خاطر فقط با گارانتی های معتبر و اصلی بخر...
    همچنین به اون شرکتایی که گفتید Linksys رو هم اضافه کنید که یکی از مشتقات Cisco Systems هستش...
    به نظر من فقط از این سه برند بخرید... گارانتی هاشون:

محصولات USRobotics فقط با گارنتی شرکت "انفورماتیک گستر"...
    کد:
    محصولات D-Link فقط با گارنتی "خدمات کامپیوتری ایزی (easy)"...
    کد:
    محصولات Linksys فقط با گارانتی "ساخت سیستم"...
    کد:
    در ضمن بهتره با شماره تلفنایی که تو سایتاشون نوشتن تماس بگیرید و هم میتونید از آخرین قیمتا با خبر بشید و هم از وضعیت وجود داشتن یا نداشتن یه محصول از اون شرکتا تو ایران خبر بگیرید و هم بپرسید که تو شهرتون نماینده فروششون کجاس...

اگه تو تهران هستید برای خرید USRobotics به بازار کامپیوتر ایران (ضلع غربی خیابون ولیعصر بین طالقانی و میدان ولیعصر) طبقه سوم به مغازه "انفورماتیک گستر" برید و از اونجا که یه مرکز اصلی "انفورماتیک گستر" هستش بخرید و همچنین برای خرید محصولات D-Link هم میتونید به همون بازار کامپیوتر ایران طبقه دوم برید و توی یکی از راهروها یه مغازه هستش که تابلوش نوشته D-Link که تقریبا هر چیزی از D-Link بخواید داره... و همچنین یه مغازه هم تو طبقه زیر همکف هستش که هم محصولات D-Link و هم محصولات Linksys رو داره که مطمئنم هست که میتونید تو همون بازار کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف برید و سر یکی از نبش های راهروی (سالن) اصلی هستش و لازم نیست به راهروهای پشتی برید... یه مغازه میبینید که پشت شیشه ش پر جعبه های لوازم شبکه مخصوصا از Linksys هستش که با اینکه مغازه کوچیکیه ولی همه چی داره... اصلا جای تابلوییه و از دور معلومه...

به هر حال هر مارکی که خواستید بخرید با خودتونه... هر سه این مارکا خوبن...

موفق باشید...
    از بزرگواری که در پاسخگوی به سئوالم فرمودید بینهایت سپاسگذارم. آیا میتوانم بپرسم مدل بخصوصی از این برندها بر بقیه ارجحیت دارند .در ضمن اگه فردا عید بود .این عید بر همه دوستان گلp30worldو تمام ایرانیان مبارک باد

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز يه اسپيليتر D-Link خريدم و به مودم وصل كردم،احساس مي كنم تند تر چراغش چشمك مي زنه ولي بازم ثابت نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

مرسی دوست عزيزم
    يعنی از پيريز يه سيم بهش وصل ميشه و بعدش دوتا خروجی ميده يکی براي Tel و يکی برای Adsl
    جالبی دیگه نداره که
    اکثر اسپلیترها 1 به 2 هست دیگه
    Last edited by n0100003; 30-09-2008 at 22:39.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مرسی دوست عزيزم
    پس میخواستی چه شکلی باشه؟؟ :d

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •