اونجور که من تحقیق کردم فعلا garmin ورژن 5.00.10 روش نصب میشه ولی گرمین هم فقط نقشه ی تهران رو داره ؟
راه دیگه ای نداره ؟
اونجور که من تحقیق کردم فعلا garmin ورژن 5.00.10 روش نصب میشه ولی گرمین هم فقط نقشه ی تهران رو داره ؟
راه دیگه ای نداره ؟
یعنی چی؟یکی میگه باتریش خوبه یکی میگه بده.خداییش دارم گیج میشم حالا ان95 باتریش یه جورایی به یه روز خودش رو میرسوند در ضمن همه میدونستن که این گوشی مشکل باتری داره ولی چرا سایتها اشاره ای به این موضوع نکردن؟ان95 رو توی یک ساعت میتونی فول شارژ کنی اما این رو باید3 ساعت به برق بزنی.
من مطمئنم که مشکل از باتری نیست مزخرفترین گوشیهای سامسونگ که توی ایران اومند تقلبی نبودند غیر ممکنه که تقلبی باشه این گوشی.
شکی ندارم که یه چیزی توی خود گوشی هستش که داره باتری رو میخوره.یه آپدیتی یه مستر ریستی چیزی بکنید ببیند که چه تغیراتی میکنه یا ایمیل بزنید به سامسونگ
دوستانی که گوشی رو آپدیت کردن، گفتن که مشکل باتریش حل شده...
ميشه امتحان كنيدببينيد نرم افزار nokia map روش نصب ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من نه نوکیا مپس و نه بازی های ان گیج روش نصب نمیشن
نا حالا هم کسی نتونسته این ورژن رو هک کنه ببینه با هک این کار عملی میشه یا نه
گفتم شايد چون نوكيا مپ روي همه گوشيايه نوكيا هست(gps دار) اينو واسه سامسونگ گذاشته!
دوست عزیز سامسونگ خودش Rute66 داره که بیشتر سایتها بهتر بودنش رو نسبت به Nokia Map مطرح کردن .
مخلصیم .
rute66 نقشه ايران(شيراز) هم داره؟
سلام دوستان همون جور که قول داده بودم مقایسه ای بین I8510 و N82 انجام دادم فقط شرمنده یکم طول کشید
برای اینکه بتونین کیفیت عکس ها رو کامل ببینین اونارو توی فایل زیپ و بصورت کامل قرار دادم قبول دارم حجمش بالاست ولی ارزش داره و برای اینکه کامل کیفیت رو مقایسه کنین با دوربین T300 سونی هم که 10.1 مگاپیکسل هست عکس گرفتم و قرار دادم و همینجور چندتا عکس از باز شده I8510 که خودم از گوشی خودم گرفتم و تو این عکسها می تونین سایز لنز و میکروفن دوم گوشی رو دقیق ببینین
عکس I8510
عکس N82
عکس T300
عکس دوربین و میکروفن I8510
اگر بد بودن خوب بودن به بزرگواری خودتون ببخشید![]()
منم بالاخره اين گوشيو خريدم با گارانتي ولي 1 سي دي بيشتر تو جعبش نبود و نرم افزار route66 روش نصب نبود مشكلي نداره؟
باطريشم مشكل داره
گارمين 5 روش نصب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)