بابا این چه بازی پیچیده ای دسته بایوشاک رو بسته
چقدر سخته اه
بابا این چه بازی پیچیده ای دسته بایوشاک رو بسته
چقدر سخته اه
من پدره رو پیدا کردم دنبالش برم تو اون شهری که میگه یا نه ؟؟؟ و من از کجا میتونم سگم رو پیدا کنم ؟؟؟ بتی رو نمیشه کاریش کرد که بمیره ؟؟؟
یکی از دوستام هم این بازی رو میره و xp اش رو 20 مونده و نه بالا تر میره و نه وقتی کسی رو میکشه xp میگیره !!! چرا این جوری هستش ؟؟؟
نه اون سگه رو تو محیط اصلی بازی تو قسمتی ماشین های قراضه باید پیدا کنید ....منظورتون همون سگی هست که تو میدون وایساده ؟؟؟؟
یارو که dad ( پدر ) صداش میکنه که !!!!!
نمیتونم بتی رو از بین ببرم ؟؟؟ با مشت زدمش اما اون با فکر کنم برق منو کشت !!!
اون چاقو رو رفتی ؟ اگه اره ، باید همه ی اهالی روستا رو بکشی
بتی رو که نمیتونی بکشی ... اگرم که از اون محیط شبیه ساز دوران کودکی اومدی بیرون ... اره باهاش برو ... ولی از در اصلی که رفتی بیرون فست تراول کن به ریوت سیتی ... اون خودش میادمن پدره رو پیدا کردم دنبالش برم تو اون شهری که میگه یا نه ؟؟؟ و من از کجا میتونم سگم رو پیدا کنم ؟؟؟ بتی رو نمیشه کاریش کرد که بمیره ؟؟؟
یکی از دوستام هم این بازی رو میره و xp اش رو 20 مونده و نه بالا تر میره و نه وقتی کسی رو میکشه xp میگیره !!! چرا این جوری هستش ؟؟؟
20 آخرین لول هستش از اون بالاتر نمیره اصلا
دوستان اینجور که شماها میگین بازی خیلی پیجیده هستش
من تازه شروع زبون انگلیس هم زیاد حال نمی کنم جواباشونو بدم
ادامه بدم
درضمن بایوشاک سخت تره یا این
اگه چیزی از حرفاشون نمی فهمی بی خیال بازی شو
من که خیلی از این بازی خوشم اومد
در مورد اینکه کدوم سخت تره نمیتونم نظر بدم
عزیزم دوستت احتمالا از این سبک بازی خوشش نیومده
یا اینکه زبانش زیاد خوب نیست
وگرنه بهترین بازی سال فکر نکنم الکی باشه
چرا همه اینطوری اینجا رو رد کردن من با حرف زدن با زنه و مرده تونستم جفتشون رو راضی کنم که با هم ازدواج نکنن
خوب اگه از 20 تا بالا تر نمی ره پس چجوری اون قدرتهاشو زیاد بکنه ؟؟؟ مثلا برای باز کردن قفلها 100 تا می خواد اما فکر کنم که 70 تا داره .
خوب تو دیگه باید چیزهایی رو که بیشتر بهشون احتباج داری زیاد میکردی
مثل همین lock pick
اگه بخوای هی کم کم به همه قدرت هات اضافه کنی فایده نداره
حالا تو که خبر داری به توصیه بابا ایمنی(من) گوش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)