تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 940 اولاول ... 4484909192939495969798104144194594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یک ویدئو از بازی دیدم.اونطور که میگفتن نبود.یعنی سرعت بازی کم نشده بود.سرعت توپ فوق العاده زیاد بود.زیاد هم با 2008 فرقی نداشت!
    چراااااااااااااااااا؟
    نه واقعا نميشه با يه ويديو در مورد بازي اينطوري نظر داد من كه ميگم حتي اگه گيم پلي بازي هم نسبت به قبلي بهبود پيدا نكنه اضافات جديد بازي همه اين نقص ها رو مي پوشونه.
    اين نظر شخصي من هست شايد حق بديد:

يكي بياد بشماره ببينه كمپاني هاي EA و Konami چند تا بازي براي فوتبال واسه پلتفورم PC ارائه دادن. واقعا زياده و آدم هر چقدرم مشكل پسند باشه بالاخره با يكي از گيم پلي هاي اين بازي ها حال ميكنه مثلا من با گيم پلي Wining Eleven 8 واقعا حال ميكنم و از بين تمام بازيهاي كونامي همين ورژن رو تر تميز و حرفه اي بازي مي كنم. كلا خوش دسته. برعكس PES5 كه گيم پليش واقعا ناجور هست تو سري فيفا هم از گيم پلي 07 خوشم مياد و از فيفا 06 متنفرم. ملاحضه ميكنيد اين 4 تا كه گفتم كاملا قديمي شدن ولي در مورد گيم پلي براي من معني خاصي دارن و من مي تونم اون چيزي رو انتخاب كنم كه دوستش دارم. حالا منظور من از اين صحبتها اين هست: گيم پلي يه چيز تكراري هست توي گيم فوتبال البته مهمترينش هم هست ولي بياين قبول كنيم حالا مودهاي بازي كه تازگيا خوب مد شده خوب طرفدار پيدا كردن و من اكثرا كه دقت مي كنم بخش محبوب فوتبال ها همين مد هاش هست ما معمولا اگه يه رقيب پيدا بشه برامون ميشينيم گيم پلي ميزنيم مقابل هم ولي وقتي تنهايي مي خواييم بازي كنيم بعد چند تا بازي مقابل كامپيوتر خسته ميشيم و به دنبال مد ها ميريم. پس اينقدر گيم پلي رو ترجيح نديد به اضافات بازي. من نميگم مهم نيست اتفاقا معترف هستم كه نقطه قوت يك پي سي گيم همون گيم پلي كاربر پسندش هست ولي بايد مود ها و اضافات بازي كه براي كمپاني سازنده اش كلي دردسر ساز شده و روش وقت گذاشته اون رو ابداع كرده رو ناديده نگيريم. در هر حال بازم ميگم بي صبرانه منتظر به وقوع پيوستن آرزوي ديرينه ام هستم. مود جديد PES 2009 (راستي كسي نميدونه اسم اون مود جديدش چيه؟ همون 17 ساله رو ميگم ها)

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

نه واقعا نميشه با يه ويديو در مورد بازي اينطوري نظر داد من كه ميگم حتي اگه گيم پلي بازي هم نسبت به قبلي بهبود پيدا نكنه اضافات جديد بازي همه اين نقص ها رو مي پوشونه.
    اين نظر شخصي من هست شايد حق بديد:

يكي بياد بشماره ببينه كمپاني هاي EA و Konami چند تا بازي براي فوتبال واسه پلتفورم PC ارائه دادن. واقعا زياده و آدم هر چقدرم مشكل پسند باشه بالاخره با يكي از گيم پلي هاي اين بازي ها حال ميكنه مثلا من با گيم پلي Wining Eleven 8 واقعا حال ميكنم و از بين تمام بازيهاي كونامي همين ورژن رو تر تميز و حرفه اي بازي مي كنم. كلا خوش دسته. برعكس PES5 كه گيم پليش واقعا ناجور هست تو سري فيفا هم از گيم پلي 07 خوشم مياد و از فيفا 06 متنفرم. ملاحضه ميكنيد اين 4 تا كه گفتم كاملا قديمي شدن ولي در مورد گيم پلي براي من معني خاصي دارن و من مي تونم اون چيزي رو انتخاب كنم كه دوستش دارم. حالا منظور من از اين صحبتها اين هست: گيم پلي يه چيز تكراري هست توي گيم فوتبال البته مهمترينش هم هست ولي بياين قبول كنيم حالا مودهاي بازي كه تازگيا خوب مد شده خوب طرفدار پيدا كردن و من اكثرا كه دقت مي كنم بخش محبوب فوتبال ها همين مد هاش هست ما معمولا اگه يه رقيب پيدا بشه برامون ميشينيم گيم پلي ميزنيم مقابل هم ولي وقتي تنهايي مي خواييم بازي كنيم بعد چند تا بازي مقابل كامپيوتر خسته ميشيم و به دنبال مد ها ميريم. پس اينقدر گيم پلي رو ترجيح نديد به اضافات بازي. من نميگم مهم نيست اتفاقا معترف هستم كه نقطه قوت يك پي سي گيم همون گيم پلي كاربر پسندش هست ولي بايد مود ها و اضافات بازي كه براي كمپاني سازنده اش كلي دردسر ساز شده و روش وقت گذاشته اون رو ابداع كرده رو ناديده نگيريم. در هر حال بازم ميگم بي صبرانه منتظر به وقوع پيوستن آرزوي ديرينه ام هستم. مود جديد PES 2009 (راستي كسي نميدونه اسم اون مود جديدش چيه؟ همون 17 ساله رو ميگم ها)
    BECOME A LEGEND

3. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به به
    يك افسانه شويد

چه عنوان به جايي هميشه آرزوم بود همينجوري به يه فوتبالست تبديل بشم حالا كه نشده مي تونم با اين گيم تجربه كنم آرزويي رو كه بهش نرسيدم

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

به به
    يك افسانه شويد

چه عنوان به جايي هميشه آرزوم بود همينجوري به يه فوتبالست تبديل بشم حالا كه نشده مي تونم با اين گيم تجربه كنم آرزويي رو كه بهش نرسيدم
    آره
    خیلی توپه
    ولی من یه چیو نفهمیدم آخر
    گزارشگر عوض شده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

چطورياس تو 26 مهر مياد ولي سيستم معلوم نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من كه مشكلي ندارم ولي مگه ي بايد اعلام شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

میشه در مورده بازیکن 17 ساله توضیح بدین. تو این نسخه این مد حتما هست؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

100% این مد وجود داره
    شما یک بازیکن با هر خصوصیاتی که میخوای میسازی و با اون اگه تونستی به یک فوتبالیت حرفه ای تبدیل میشی
    البته در هر پستی به غیر از دفاع و دروازه بان.........
    این چیزایی بود که من میدونستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا.من نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اون دهنمو بگیرم؟فقط همین دیگه آخرین دفعه هست.
    به نظر شما become e legend کاملا جدیده؟مگه کسی be e pro رو تو .....08 بازی نکرده؟
    اون هم یه جا داره هم میتونی یه بازیکن انتخاب کنی هم یکی بسازی.
    پس یکی میتونه بگه چه چیز جدیدی داره؟
    ببخشید که نتونستم جلوی دهنمو بگیرم.آخه حرصم اومد.وقتی تو ..... بود هیچ کس تعریف نمیکرد.ولی حالا که پی ای اس از ....... تقلید کرده همه دارن تعریف میکنن ازش.چراااااااااااااااا؟
    بازم ببخشید.لطفا یکی جواب این سوال منو بده

11. 2 کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا.من نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اون دهنمو بگیرم؟فقط همین دیگه آخرین دفعه هست.
    به نظر شما become e legend کاملا جدیده؟مگه کسی be e pro رو تو .....08 بازی نکرده؟
    اون هم یه جا داره هم میتونی یه بازیکن انتخاب کنی هم یکی بسازی.
    پس یکی میتونه بگه چه چیز جدیدی داره؟
    ببخشید که نتونستم جلوی دهنمو بگیرم.آخه حرصم اومد.وقتی تو ..... بود هیچ کس تعریف نمیکرد.ولی حالا که پی ای اس از ....... تقلید کرده همه دارن تعریف میکنن ازش.چراااااااااااااااا؟
    بازم ببخشید.لطفا یکی جواب این سوال منو بده
    به خاطر این که تو fifa یه افسانه نمی شدی ! تو فیفا خیلی رو این کار نکردند ولی تو pes به طور کلی فکر همه جاش رو کردند ...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره اصلا شما راست میگی pes به درد نمیخوره
    حالا خوبه پارسال همه دیدن که کدوم یکی نمره بهتری گرفت
    ابن ف.... هم خیلی چیزا رو از pes تقلید کرده
    دفعه دیگه هم از .... صحبت کنی به مدیران گزارش میدم
    شماها میاید تاپیک رو به گند می کشید بعد یا ماهارو بن می کنند یا تاپیک رو قفل می کنند

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •