تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 202 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم هیچ کدوم رو نگیر برو Left 4 Dead رو بگیر!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اییییی این چرا اینطوریه بعضی دوستان میگن رانندگیش مثل سری های قبلیه، کجا مثل سری های قبلیه ؟ با سرعت 130 مایل راحت بدون کوچکترین ترمزی پیچ 90 درجه رو میپیچه خیلی مسخرست یعنی دقیقا بازی رو میتونید بدون ترمز تموم کنید شک نکنید . خیلی از رانندگیش بدم اومد هیچ بازی ماشینی رو ندیدم که اینطوری باشه رانندگیش، تو همه بازیها باید سره پیچ سرعت رو کم کنید وگرنه نمیشه پیچید، نور پردازی بازی و کلا گرافیک بازی هم باگ کم نداره . مسابقاتم تا اینجا که من رفتم در حد گلابی بوده یعنی هیچ چیزی نیست که شما رو تو بازی به Challenge بکشونه حداقل تا اینجا که من رفتم تو مسابقات حتما شما برنده هستین و این خیلی بده . خدایی رانندگی کردن تو ProStreet یه جذابیتی داشت بازم و خیلی از مسابقات رو نمیشد به راحتی رد کرد . ولی با تمام این اوصاف وقتی بازی میکنید میشه فهمید که این از سری بازیهای NFS هست البته یه نسخه نچندان خوبش ولی خوب برای بچه های زیر 10 سال بازی کاملا قشنگ و راحتی خواهد بود .

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده ... لطفا سریعتر
    متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من هم همین مشکل رو دارم که دوستمون گفت (934) آیا کسی راه حلی برای این مشکل نداره ؟
    متشکرم
    دوست عزیز کرک بازی رو ریختین یه فایل به نام Paul.dll که باید تو پوشه اصلی بازی بریزی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم مشکل نصب را دارم

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته بماند که nfs های قبلی یعنی همین MW , Carbon هم زیاد مراحل سختی ندارن و زود تموم می شدن ! من تو NFS ها با پورشه آنلیشد از همه بیشتر حال کردم ! این NFS های جدید که فقط بدرد این می خوره که بیشینی 4 تا ماشین sport کنی و یکم راه بری همین ! ام GRID !! به به حال کردم تا بازی رو تموم کردم اون dirt هم از Grid باحال تر !!! می شینیم و منتظر می مونیم تا بازی های :
    FUEL از کد مسترز که Grid , Dirt رو داره
    و البته همین EA که بالاخره می خواد Burnout رو واسه PC بزنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اییییی این چرا اینطوریه بعضی دوستان میگن رانندگیش مثل سری های قبلیه، کجا مثل سری های قبلیه ؟ با سرعت 130 مایل راحت بدون کوچکترین ترمزی پیچ 90 درجه رو میپیچه خیلی مسخرست یعنی دقیقا بازی رو میتونید بدون ترمز تموم کنید شک نکنید . خیلی از رانندگیش بدم اومد هیچ بازی ماشینی رو ندیدم که اینطوری باشه رانندگیش، تو همه بازیها باید سره پیچ سرعت رو کم کنید وگرنه نمیشه پیچید، نور پردازی بازی و کلا گرافیک بازی هم باگ کم نداره . مسابقاتم تا اینجا که من رفتم در حد گلابی بوده یعنی هیچ چیزی نیست که شما رو تو بازی به Challenge بکشونه حداقل تا اینجا که من رفتم تو مسابقات حتما شما برنده هستین و این خیلی بده . خدایی رانندگی کردن تو ProStreet یه جذابیتی داشت بازم و خیلی از مسابقات رو نمیشد به راحتی رد کرد . ولی با تمام این اوصاف وقتی بازی میکنید میشه فهمید که این از سری بازیهای NFS هست البته یه نسخه نچندان خوبش ولی خوب برای بچه های زیر 10 سال بازی کاملا قشنگ و راحتی خواهد بود .
    nfs همیشه برا فان بوده که هرچقدر دوست داری تند بری اینو خوده سازنده هاشم گفتن
    بازی رو برا مسابقات نساختن که

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من هركي اينو بخره اشتباه كرده گيم پلي اش كه مزخرفه
    من رفتم pro street رو بريزم

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

گفتن ریسینگ سبک آرکید ولی نه دیگه کارتون : دی
    به دوستان پیشنهاد میکنم پولشون رو دور نریزن و همینطور وقتشون!
    نمیدونم چرا EA بیخیال بلک باکس نمیشه... کاملا مشخصه که دیگه هیچ ایده تازه ای نداره و مطمئنن باید استودیوی سازنده این بازی عوض باشه تا شاید روحی تازه در این سری دمیده بشه...

من ترجیح میدم برم دوباره grid بازی کنم تا این بازی ... نمیگیرمش همونطور که prostreet رو نگرفتم...

به pc گیمرهای عزیز توصیه میکنم منتظر Burnout Paradise بمونن و با اون عطش سرعتشون رو رفع کنن

10. 4 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

این قدر هم چرت نیست! به نظر من میارزه به یه دور تموم کردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •