تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 94 از 577 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من پیش شماره 633 دارم , به هر شرکتی که میگم , میگه خط شما dlc هست و ما نمیتونیم سرویس بدیم . دیگه دارم با دایال آپ دیوونه میشم. حتی پیش شماره ما الان در لیست پیشگامان فعال ثبت شده ولی میگه نمیتونیم خدمات بدیم و اشتباه شده :-( بچه ها من باید چیکار کنم؟ جایی رو سراغ ندارین؟

2. این کاربر از Persiansoftware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed121369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام همشهریا!!!!
    می خواهم adsl بخرم از کجا بگیرم؟ 64kb که می گید سرعت دانلودش چنده؟ قیمتش چنده؟ مصرفه؟
    این Wi max که می گن به ما هم می دن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

wi max!!! فکر نکنم اصفهان کسی خدماتشو ارائه بده..اگه باشه که توپه...آخ امان از دست این دایل آپ وای وای سرعت دانلود از 5 اصلا به هر کی بگی می خنده.....من نمی دونم چرا تو ایران اینترنت پرسرعت اینقدر مظلومه...واقعا که
    اگه کسی جایی رو سراغ داره پیش شماره ی 231 adsl بده لطفا خبر بدید...ممنون

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

بچه ها من پیش شماره 633 دارم , به هر شرکتی که میگم , میگه خط شما dlc هست و ما نمیتونیم سرویس بدیم . دیگه دارم با دایال آپ دیوونه میشم. حتی پیش شماره ما الان در لیست پیشگامان فعال ثبت شده ولی میگه نمیتونیم خدمات بدیم و اشتباه شده :-( بچه ها من باید چیکار کنم؟ جایی رو سراغ ندارین؟
    wi max!!! فکر نکنم اصفهان کسی خدماتشو ارائه بده..اگه باشه که توپه...آخ امان از دست این دایل آپ وای وای سرعت دانلود از 5 اصلا به هر کی بگی می خنده.....من نمی دونم چرا تو ایران اینترنت پرسرعت اینقدر مظلومه...واقعا که
    اگه کسی جایی رو سراغ داره پیش شماره ی 231 adsl بده لطفا خبر بدید...ممنون
    برید مخابرات خرازی خوده مخابرات داره dlc ها رو adsl میده .

موفق باشید

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

این مخابرات منطقه ی ولیعصر گندترین مخابراته...چند بار تا حالا مراجعه کردیم که به پیش شماره ی 231 adsl بده
    هروقت میری اونجا میگه در دست بررسیه مهندسای ما دارند روش کار می کنند
    اومدند شماره های ما رو عوض کردند به جای اینکه بهتر بشه بدتر شد و دیگه adsl جواب نمیده
    یکی می گفت اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی و یه پولی بدی میتونی خط تلفنتو از plc خارج کنی که بتونی adsl بگیری
    این واقعیت داره میشه همچین کاری کرد؟اگه کسی میدونه یه توضیح مختصری بده...ممنون
    plc نه dlc فیبره نوری . منم همین مشکلو دارم . مخابرات خودش داره ارائه میده اما نه همه پیش شماره ها مثلا 230 رو نمیده می گه در اینده .. باید بری مخابرات خرازی

در آغاز فعالیت mantis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من سرویس 64 شاتل رو 3 ماه داشتم و نسبت به سرویسی که خریده بودم بسیار هم راضی بودم و طی این 3 ماه یکبار هم مشکلی پیش نیامد. یک ماه هم سرعت 256 شاتل رو داشتم از آن هم راضی بودم.
    ولی چون قیمتهای شاتل یه کم بیشتر از بقیه هست ، خر شدم و از پارس آنلاین سرویس گرفتم. واقعا خدماتش فاجعه ست . قطعی زیاد داره ، مخصوصا ساعت شلوغ که ترافیک کاربران بالاست ، از دیال آپ هم سرعتت پایین تره ، پشتیبانیش هم دلایل مسخره میاره.

الان قدر شاتل رو فهمیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام
    من سرویس 64 شاتل رو 3 ماه داشتم و نسبت به سرویسی که خریده بودم بسیار هم راضی بودم و طی این 3 ماه یکبار هم مشکلی پیش نیامد. یک ماه هم سرعت 256 شاتل رو داشتم از آن هم راضی بودم.
    ولی چون قیمتهای شاتل یه کم بیشتر از بقیه هست ، خر شدم و از پارس آنلاین سرویس گرفتم. واقعا خدماتش فاجعه ست . قطعی زیاد داره ، مخصوصا ساعت شلوغ که ترافیک کاربران بالاست ، از دیال آپ هم سرعتت پایین تره ، پشتیبانیش هم دلایل مسخره میاره.

الان قدر شاتل رو فهمیدم.
    تایید میشه
    پارس انلاین قیمت بالا و خدمات ضعیفی داره و شاتل و پیشگامان قیمت پایین و خدمات عالی رو ارائه میدند

9. این کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

plc نه dlc فیبره نوری . منم همین مشکلو دارم . مخابرات خودش داره ارائه میده اما نه همه پیش شماره ها مثلا 230 رو نمیده می گه در اینده .. باید بری مخابرات خرازی
    بله dlc اشتباه گفتم...زا بس به این شرکت و اون شرکت زنگ زدم و dlc و plc گفتند قاط زدم
    راستی شما که میگی برو مخابرات خرازی اگه تو منطقه ی خودش هم نباشی به کارت رسیدگی می کنه؟...راستی اینی که گفتی کجا هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله dlc اشتباه گفتم...از بس به این شرکت و اون شرکت زنگ زدم و dlc و plc گفتند قاط زدم
    راستی شما که میگی برو مخابرات خرازی اگه تو منطقه ی خودش هم نباشی به کارت رسیدگی می کنه؟...راستی اینی که گفتی کجا هست؟

در آغاز فعالیت mantis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تازه یک چیز رو یادم رفت که بگم ، پارس آنلاین ترافیک مصرفی رو بیشتر از چیزی که مصرف میکنم از ترافیکم کم میکنه.

حالا خودتون میدونین از کدوم شرکت اینترنت بگیرید ، بعدا نگین که نگفتی.
    Last edited by mantis; 03-09-2009 at 13:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •