دوست من واسه سیو شما سیو کامل بازی رو بگیر و در قسمت Select Mission از مرحله 3 به بعد رو انتخاب کن .
دوست من واسه سیو شما سیو کامل بازی رو بگیر و در قسمت Select Mission از مرحله 3 به بعد رو انتخاب کن .
منم از توي ويندوز نميدونم از كجا بايد بفهمي. مدل هاردت رو نگاه كن ببين چيه. منظورم مكستور ساتا نيست. مشخصات دقيقتر منظورم هست. نگاه كن بعد تو گوگل يه سرچ بزن حتما بافرش رو پيدا ميكني. من خيلي توي لود بازي ها مشكل داشتم يه هارد 32 مگ بافر گرفتم تمام مشكلاتم حل شد!
HDD 200 Sata2 بافر (Buffer) نداره!
سلام .. این نرم افزار بافر هارد دیسک رو نشون میده مثلا مال منو 8 مگابایت نشون میده ... هاردم : Western 160 SATA2
ضمنا اگه خواستی هارد بگیری 8 یا 16 بگیر ! هارد 32 مگ بافر یکم گرونه... اکثر هاردهای موجود 2 مگ هستن که این خیلی کمه... من هاردمو عوض کردم و 8 مگ خریدم. حالا سرعت کپی اطلاعات 3 تا 3.5 برابر شده !!! مثلا یک فایل 700 مگی رو با هارد 2 مگ بافر نزدیک به 1.5 دقیقه طول میداد ولی الان همون فایل رو عرض 24 الی 26 ثانیه کپی میکنه ( این مقایسه در شرایط سیستمی یکسان و در ویندوز 32 بیتی انجام شده---ضمنا سرعت ترنسفر یا جابجایی در ویندوز 64 بیتی به طور چشم گیری بالا میره ! )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نکته : معمولا عرفش اینجوریه که با بالا رفتن حجم هارد ، بافر اون هم بالا میره تا هارد بتونه عملکرد معقولی داشته باشه مثلا هاردهای 320 به بالا همشون 16 مگ بافر هستن . اگه قرار باشه هارد مثلا 500 گیگ ، بافرش 2 باشه (که غیر ممکنه) این هارد نمیتونه نفس بکشه و کشش نداره و سرعتش در حد یک 40 گیگ آشغال هم نیست !
و البته هارد 160 32مگ بافر هم داریم ولی این قلم جنس یک کم قیمتش بالا میره...الان بالای 100 تومن !!!
شما اگه خواستی هارد 16 مگ بخری باید 320 به بالا بخری !!!
با بالا رفتن حجم هارد ، قیمت اون مناسبتر میشه !
موفق باشی
میشه مدل هاردتو بگی ؟ ازش راضی هستی؟ لطف کن اسم دقیقشو با مدل بگو و قیمت !
ممنون
Last edited by m_a_h_n_o; 18-11-2008 at 09:18.
بابا اون یارو اسنایپر روس موجی هست.تکون می خورم میزد.خودم هم آخر سر نفهمیدم چطور زدمش.ولی عجب سگ جونیه این Sgt.Reznov.
دقیقا ! چند بار باید میمرد که نمرد !
یکی همون اول بازی که خودشو زده بود به مردن
یکی هم وقتی از ساختمون میپری پایین ، ساختمون پشت سرش منفجر میشه ، یارو با لگد میزنه تو صورتش ! ولی بازم .......
اون اسنایپر هم ما را نمود تا زدیمش !
یه لحظه تورو ببینه کارت تمومه ...
ایول . اطلاعات خیلی مفیدی بود .ضمنا اگه خواستی هارد بگیری 8 یا 16 بگیر ! هارد 32 مگ بافر یکم گرونه... اکثر هاردهای موجود 2 مگ هستن که این خیلی کمه... من هاردمو عوض کردم و 8 مگ خریدم. حالا سرعت کپی اطلاعات 3 تا 3.5 برابر شده !!! مثلا یک فایل 700 مگی رو با هارد 2 مگ بافر نزدیک به 1.5 دقیقه طول میداد ولی الان همون فایل رو عرض 24 الی 26 ثانیه کپی میکنه ( این مقایسه در شرایط سیستمی یکسان و در ویندوز 32 بیتی انجام شده---ضمنا سرعت ترنسفر یا جابجایی در ویندوز 64 بیتی به طور چشم گیری بالا میره ! )
یک نکته : معمولا عرفش اینجوریه که با بالا رفتن حجم هارد ، بافر اون هم بالا میره تا هارد بتونه عملکرد معقولی داشته باشه مثلا هاردهای 320 به بالا همشون 16 مگ بافر هستن . اگه قرار باشه هارد مثلا 500 گیگ ، بافرش 2 باشه (که غیر ممکنه) این هارد نمیتونه نفس بکشه و کشک نداره و سرعتش در حد یک 40 گیگ آشغال هم نیست !
و البته هارد 160 32مگ بافر هم داریم ولی این قلم جنس یک کم قیمتش بالا میره...الان بالای 100 تومن !!!
شما اگه خواستی هارد 16 مگ بخری باید 320 به بالا بخری !!!
با بالا رفتن حجم هارد قیمت اون مناسبتر میشه !
موفق باشی
من با Sniper روس حال کردم...ولی خوب من ازون سریعتر بودم...
عجب تیز و فرز بود لامسب !
هرچند من از مرحله 9 جلوتر نرفتم چون بازی گیر داد و ارور داد...منم با این گرافیک 6600gt اصلا رغبت به ادامه نداشتم واسه همین پاک کردم بازیرو
... خدا قسمت کنه یک ATI 4870 یا اگرم 4870 قسمت نیست یک 4830 ....هرچند نیاز ما رو 8600gt هم براورده میکنه !
Last edited by m_a_h_n_o; 18-11-2008 at 09:12.
فکر کنم اینجا بشه کمک برای خرید سیستم
دوست عزیز من با 8600 تونستم با آخرین تنظیمات بازی کنم !
البته با 2 گیگ رم و پردازنده Core 2 Dou 4600 .
میدونم با 8600 میشه رو بالاترین تنظیمات بازی کرد...ولی گرافیک من 6600 است که خیلی کمه !
عصر ، عصر شما 8600 دارها هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)