تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 220 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من روی 2 تا ویندوز بازی رو نصب کردم اما بازم میگه که دایرکتری با مشکل پیش بینی نشده ای رو بروه شده . از خود Dvd بازی دایرکتری رو نصب کردم !!!

حالا کسی میدونه چطوری دایرکتری رو آپدیت کنم (( راهی بغیر از دانلود کامل ))

در ضمن کسی سیو بازی از مرحله 3 رو نداره ؟؟؟
    دوست من واسه سیو شما سیو کامل بازی رو بگیر و در قسمت Select Mission از مرحله 3 به بعد رو انتخاب کن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid 3a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم از توي ويندوز نميدونم از كجا بايد بفهمي. مدل هاردت رو نگاه كن ببين چيه. منظورم مكستور ساتا نيست. مشخصات دقيقتر منظورم هست. نگاه كن بعد تو گوگل يه سرچ بزن حتما بافرش رو پيدا ميكني. من خيلي توي لود بازي ها مشكل داشتم يه هارد 32 مگ بافر گرفتم تمام مشكلاتم حل شد!

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاردم Maxtor Sata2 هست. حجمش200 هست ولی واقعیتش نمیدونم بافرش چنده و از کجا میشه فهمید.
    بازی شرکت خاصی نداره همون اتوران اصلی بازی میاد و دو تا دی وی دی هست .
    HDD 200 Sata2 بافر (Buffer) نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

هاردم Maxtor Sata2 هست. حجمش200 هست ولی واقعیتش نمیدونم بافرش چنده و از کجا میشه فهمید.
    بازی شرکت خاصی نداره همون اتوران اصلی بازی میاد و دو تا دی وی دی هست .

سلام .. این نرم افزار بافر هارد دیسک رو نشون میده مثلا مال منو 8 مگابایت نشون میده ... هاردم : Western 160 SATA2

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا اگه خواستی هارد بگیری 8 یا 16 بگیر ! هارد 32 مگ بافر یکم گرونه... اکثر هاردهای موجود 2 مگ هستن که این خیلی کمه... من هاردمو عوض کردم و 8 مگ خریدم. حالا سرعت کپی اطلاعات 3 تا 3.5 برابر شده !!! مثلا یک فایل 700 مگی رو با هارد 2 مگ بافر نزدیک به 1.5 دقیقه طول میداد ولی الان همون فایل رو عرض 24 الی 26 ثانیه کپی میکنه ( این مقایسه در شرایط سیستمی یکسان و در ویندوز 32 بیتی انجام شده---ضمنا سرعت ترنسفر یا جابجایی در ویندوز 64 بیتی به طور چشم گیری بالا میره ! )
    یک نکته : معمولا عرفش اینجوریه که با بالا رفتن حجم هارد ، بافر اون هم بالا میره تا هارد بتونه عملکرد معقولی داشته باشه مثلا هاردهای 320 به بالا همشون 16 مگ بافر هستن . اگه قرار باشه هارد مثلا 500 گیگ ، بافرش 2 باشه (که غیر ممکنه) این هارد نمیتونه نفس بکشه و کشش نداره و سرعتش در حد یک 40 گیگ آشغال هم نیست !
    و البته هارد 160 32مگ بافر هم داریم ولی این قلم جنس یک کم قیمتش بالا میره...الان بالای 100 تومن !!!
    شما اگه خواستی هارد 16 مگ بخری باید 320 به بالا بخری !!!
    با بالا رفتن حجم هارد ، قیمت اون مناسبتر میشه !
    موفق باشی

من خيلي توي لود بازي ها مشكل داشتم يه هارد 32 مگ بافر گرفتم تمام مشكلاتم حل شد!
    میشه مدل هاردتو بگی ؟ ازش راضی هستی؟ لطف کن اسم دقیقشو با مدل بگو و قیمت !
    ممنون
    Last edited by m_a_h_n_o; 18-11-2008 at 09:18.

5. 2 کاربر از m_a_h_n_o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوست عزیز شما رو درجه سختی Veteran یه بار بازی رو تا آخر برو ببینم چند روزه تمومش میکنی !
    من که خودم 4 روز طول کشید . البته فقط اون قسمتی که با Sgt.Reznov میری و باید اون Sniper رو از ساختمون جلویی بزنی خیلی گیر کردم .
    بقیش هرکدوم یه قلق خاصی داشت .
    بابا اون یارو اسنایپر روس موجی هست.تکون می خورم میزد.خودم هم آخر سر نفهمیدم چطور زدمش.ولی عجب سگ جونیه این Sgt.Reznov.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بابا اون یارو اسنایپر روس موجی هست.تکون می خورم میزد.خودم هم آخر سر نفهمیدم چطور زدمش.ولی عجب سگ جونیه این Sgt.Reznov.
    دقیقا ! چند بار باید میمرد که نمرد !
    یکی همون اول بازی که خودشو زده بود به مردن
    یکی هم وقتی از ساختمون میپری پایین ، ساختمون پشت سرش منفجر میشه ، یارو با لگد میزنه تو صورتش ! ولی بازم .......
    اون اسنایپر هم ما را نمود تا زدیمش !
    یه لحظه تورو ببینه کارت تمومه ...

ضمنا اگه خواستی هارد بگیری 8 یا 16 بگیر ! هارد 32 مگ بافر یکم گرونه... اکثر هاردهای موجود 2 مگ هستن که این خیلی کمه... من هاردمو عوض کردم و 8 مگ خریدم. حالا سرعت کپی اطلاعات 3 تا 3.5 برابر شده !!! مثلا یک فایل 700 مگی رو با هارد 2 مگ بافر نزدیک به 1.5 دقیقه طول میداد ولی الان همون فایل رو عرض 24 الی 26 ثانیه کپی میکنه ( این مقایسه در شرایط سیستمی یکسان و در ویندوز 32 بیتی انجام شده---ضمنا سرعت ترنسفر یا جابجایی در ویندوز 64 بیتی به طور چشم گیری بالا میره ! )
    یک نکته : معمولا عرفش اینجوریه که با بالا رفتن حجم هارد ، بافر اون هم بالا میره تا هارد بتونه عملکرد معقولی داشته باشه مثلا هاردهای 320 به بالا همشون 16 مگ بافر هستن . اگه قرار باشه هارد مثلا 500 گیگ ، بافرش 2 باشه (که غیر ممکنه) این هارد نمیتونه نفس بکشه و کشک نداره و سرعتش در حد یک 40 گیگ آشغال هم نیست !
    و البته هارد 160 32مگ بافر هم داریم ولی این قلم جنس یک کم قیمتش بالا میره...الان بالای 100 تومن !!!
    شما اگه خواستی هارد 16 مگ بخری باید 320 به بالا بخری !!!
    با بالا رفتن حجم هارد قیمت اون مناسبتر میشه !
    موفق باشی
    ایول . اطلاعات خیلی مفیدی بود .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

من با Sniper روس حال کردم...ولی خوب من ازون سریعتر بودم...
    عجب تیز و فرز بود لامسب !
    هرچند من از مرحله 9 جلوتر نرفتم چون بازی گیر داد و ارور داد...منم با این گرافیک 6600gt اصلا رغبت به ادامه نداشتم واسه همین پاک کردم بازیرو
    ... خدا قسمت کنه یک ATI 4870 یا اگرم 4870 قسمت نیست یک 4830 ....هرچند نیاز ما رو 8600gt هم براورده میکنه !
    Last edited by m_a_h_n_o; 18-11-2008 at 09:12.

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

فکر کنم اینجا بشه کمک برای خرید سیستم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من با Sniper روس حال کردم...ولی خوب من ازون سریعتر بودم...
    عجب تیز و فرز بود لامسب !
    هرچند من از مرحله 9 جلوتر نرفتم چون بازی گیر داد و ارور داد...منم با این گرافیک 6600gt اصلا رغبت به ادامه نداشتم واسه همین پاک کردم بازیرو
    ... خدا قسمت کنه یک ATI 4870 یا اگرم 4870 قسمت نیست یک 4830 ....هرچند نیاز ما رو 8600gt هم براورده میکنه !
    دوست عزیز من با 8600 تونستم با آخرین تنظیمات بازی کنم !
    البته با 2 گیگ رم و پردازنده Core 2 Dou 4600 .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

دوست عزیز من با 8600 تونستم با آخرین تنظیمات بازی کنم !
    البته با 2 گیگ رم و پردازنده Core 2 Dou 4600 .
    میدونم با 8600 میشه رو بالاترین تنظیمات بازی کرد...ولی گرافیک من 6600 است که خیلی کمه !
    عصر ، عصر شما 8600 دارها هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •