سلام دوستان ...
به نظر شما انتی ویروس symantec بهتر است یا nod32؟
در حالی که symantec من اپ میشه اما nod32 که اپ بشه رو
نمی شناسم . اگر یک انتی ویروس خوب وارزان که اپ هم بشه به
من پیشنهاد کنید ممنون میشم!!!!!!!!!
یا علی![]()
سلام دوستان ...
به نظر شما انتی ویروس symantec بهتر است یا nod32؟
در حالی که symantec من اپ میشه اما nod32 که اپ بشه رو
نمی شناسم . اگر یک انتی ویروس خوب وارزان که اپ هم بشه به
من پیشنهاد کنید ممنون میشم!!!!!!!!!
یا علی![]()
AVG FREE 8.5 یک آنتی ویروس رایگان و البته مطمئن که همان کارهایی که انتی ویروسهایی مانند kaspersky ,norton ,... را انجام میدهد به خوبی ولی فقط دک و پز انها را ندارد.
این تجربه این بنده که همه جور آنتی ویروس را امتحان کردم.
شما برای اطمینان بیشتر میتوانید به سایت download.cent.com مراجعه و ببینید بیشترین دانلود نرمافزار آنتی ویروس متعلق به این نرم افزار میباشد.
دوست عزیز نسخه رایگان آنتی ویروس AVG فاقد وبگارد هستش و از طرفی قادر به شناسایی روتکیت ها نیست
در بین آنتی ویروس های رایگان Avira و Avast کاملتر و قدرتمند تر از سایر آنتی ویروس های رایگان هستند
در ضمن میزان تعداد دانلود از سایتی نظیر CNet دلیلی کیفیت برتر نیست
بلکه سایر عوامل همچون رایگان بودن و ساپورت سایت در آن تاثیر دارند
دوست عزیز هر محصول خصوصیات خاص خود رو داره
اگر بحث کیفیت و قدرت را کنار بگذاریم
ناد32 بدلیل داشتن کرک و سریال فراوان و آپدیت آسان و سریع در ایران محبوبیت فراوانی دارد
میشه منظورتون رو شفاف تر عنوان کنیددر حالی که symantec من اپ میشه اما nod32 که اپ بشه رو نمی شناسم
با سلام و تشکر از تمامی دوستان .
ببین دوست عزیز ...
منظور من این هست که معمولا انتی ویروسی پیدا نمیشه که اپ
بشه یا اسون اپ بشه !!!!
من symantec antivirus رو دوست دارم چون تا ریختمش کامپیوتر
رو از هر چی ویروس بود پاک کرد .اما متاسفانه اپ اون 30 mg
هستش که با دایل اپ نمیشه به این اسونی ها اپ کرد.بنابر این
من رفتم nod32 v3.0 گرفتم . گفتم شاید اسون تر اپ بشه اما اون
هم 15 mg هستش . در حالی که هر دو تا سال 2009 اپ شدن.
یعنی منظورم تا 4 هفته یا بیشتر پیشه ! منظورم از اپ کردن یعنی
سریع و بدون درد سر اپ کنه.
بازم ممنون.
آنتى ويروس Avira سريع و بدون دردسر آپديت ميشه، حجم آپديتش براى اولين بار 10 مگابايته، ويندوز رو هم كند نمى كنه، تازه تو سال 2009 مقام بهترين آنتى ويروس دنيا رو گرفته كه ناد32 هم با اختلاف ناچيزى دوم شد.![]()
سلام
میشه اینقدر از انتی ویروس های که نصب کردید تعریف نکنید
یا برای تعریف خود یه مدرک یا منبع معتبر بگزارید
بگزریم
من امروز وارد سایت کویک هیل شدم ودیدم ائونا انتی ویروسشون رو با کسپر مقایسه کردن و من شاخ در اوردم
اینطور که اینا نوشتن کسپر رو هیچ و پوچ کردن نگاه کنید
نظرتون چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان. یه مدته از کسپر (ورژن خونگی) استفاده می کنم و تا حالا به جز چند مورد جزیی در مورد ویروسها هیچ مشکلی با آنتی ویروسم نداشتم.
آپدیت اون هم با این سرعت اینترنت درب و داغون ما با ذخیره آپدیت حدود 8 دقیقه و بدون ذخیره کردن فقط در عرض 3 دقیقه انجام می شه. البته آنتی ویروس را به صورت اورجینال و با قیمتی حدود 350000 تومان خریدم.
من در مرحله اول ترجیح میدم نرم افزارها را به صورت اورجینال تهیه کنم ولی اگه جور نشه میرم سراغ کرک و قفل شکسته و اینجور حرفها پس خواهشا نگید که عجب ببوییه رفته اینقدر خرج آنتی ویروس کرده که اگه 1000000 تومان هم خرج امنیت سیسمتون بکنید باز هم کمه.
ممنون
به اين تعاريفي كه شركتها از محصولات خودشون ميكنند اصلا توجهي نكنيد.صرفا بر اساس نتايج تستهاي معتبر كه توسط موسسات حرفه اي و بي طرف انجام ميشه بايد استناد كرد.
کاش میگفتید طبق اخرین مقایسات صلاح تو دانلود کدوم انتی ویروسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)