اینجا کسی از مرکز گلستان یا قندی هست ؟( همارا )
از بچه های تورنت باز اینجا هستن ؟( همارا )
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینجا کسی از مرکز گلستان یا قندی هست ؟( همارا )
از بچه های تورنت باز اینجا هستن ؟( همارا )
Last edited by MaSoOd; 07-09-2008 at 05:22. دليل: بدون دلیل
مسعود جان؛ کمی بزرگتر بنویس دیده نمیشه
اینجا که میگید، کدوم خیابون ها رو شامل میشه؟
اول باید بفهمیم این نویز چیه ؟ اگه مفهوم نویز رو بدونید و قسمت مربوطه مودم تان را ببینید ، اگه از الکترونیک و مخابرات چیزی بدونید یا استادی داشته باشید که این ارقام موجود در واحد مربوط به مودم رو براتون تشریح کنه به جواب خواهید رسید.
نویز یعنی فرکانس - یعنی نوعی میدان صوتی مزاحم . (البته توضیح ساده برای یادگیری اینه استادان دقیقتر می دونن) .
و نسبت اعمال ریاضی که به ان سیگنال به نویز می گویند رابط این کار است .
نویز را بر حسب db می سنجند یعنی دسیبل .
پس اگر در قسمت تنظیمات مودم یه نگاهی کنید به این اعداد برخورد خواهید کرد که نشانگر امواج مزاحم رادار مانند و ... هست .
من پیشنهاد می کنم یک پرینت از اون صفحه تنطیمات مودم را بگیرید و به استادی که رشته مخابرات و یا الکترونیک داره نشون بدید و بخواهید تشریح کنه و نتیجه رو اینجا مطرح کنید تا ما هم دقیقتر و هم کاملتر و هم علمی تر به موضوع نگاه کنیم. اوکی.
زحمت کشیدیزدیم تاپیک بیاد بالا ...
یه سوال داشتم.من مودم رو وصل کردم به یه محافظ که وقتی سیستم رو شات داون میکنم برق وسایل جانبی
رو خودش اتوماتیک قطع میکنه(مثل اسپیکر و رایتر اکسترنال و...)حالا میخاست بدونم این قطع و وصل شدن
برق مودم آسیبی بهش نمیزنه؟
سلام دوستان
من از صبا نت 128 استفاده می کنم برام نمی صرفه برای آپلود
من دنبال اکانتی یا شرکتی میگردم که حجمی نباشه و سرعتش هم خوب باشه برای آپلود
حجم فایلهای که آپلود می کنم 800 مگ فیلم
اینم فروم من برای دانلود فیلم با لینک مستقیم از سرور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشید.
نه عزیزم. ایمطوری بهتره و مودمتون از آسیبهای برق مثل نوسانات و غیره در امان میمونه.
دوست عزیز، فعلا در تبریز تنها شرکتی که اینترنت نامحدود رو برای عموم عرضه میکنه، همارا سیستم هست.
و قیمتهاش هم در مقایسه با بقیه شرکت ها خیلی منصفانه هست.
منتها اگه بخواهید سرعت بالایی برای نامحدود بگیرید، خیلی باید هزینه کنید. مثلا برای 512 نامحدود هرماه باید 89000 تومن هزینه کنید که فکر نکنم براتون بصرفه.
ولی در سرعتهای پایین مثلا 128 نامحدود، هزینه، خیلی خیلی پایین هست. چیزی حدود 13000 تومن برای هر ماه (یعنی 75 هزار تومان اختلاف) . که هیچ شرکتی این سرویس رو با این قیمت نمیده.
![]()
حالا انتخاب با خودتونه دیگه . . .
موفق باشید![]()
به نظر من بهترین سرویس دهنده با آپلود خوب شاتله
بستگی داره چقدر می خوای خرج کنی
ممنون از توضیح
اتفاق دیروز رفتم استاد مخابراتمونو پیدا کنم ازش توضیح بگیرم / ولی نبودش
این سوالی که من پرسیدم بیشتر می خوام ربطش بدم به یه جای دیگه ،
محور اصلی هم اینه که می خوام بدونم این نویز ( عامل کاهش سرعت ) سرعت رو بصورت درصدی پایین میاره یا کسری ( البته فکر کنم تو فرمول دسی بل یه لگاریتمی بوود )
اولین فرصت که استادو پیدا کردم ازش توضیح می خوام و میام اینجا توضیح میدم ( ترم شروع نشده )![]()
با خودم گفتم تا جریان و از استاد بپرسم خودم یه تحقیقی بکنم / نتیجه این شد :
![]()
For n-bit integers with equal distance between quantization levels the dynamic range (DR) is also determined.
In this case, the SNR is approximately
SNR= Signal to Noise Ratio
با احتساب این فرمول آخری با افزایش تعداد بیتها ( n ) کاهش سرعت یا همون نویز با ضریب n همون فرمول هست
یعنی به صورت درصدی
BIZIMT جان تایید میکنی ؟
سلام مرسی از پاسختون
من سایت همارا نگاه کردم
128 خانگی رو زده 39600
ولی بعد که میزنی محاسبه کنه میشه:
فرق 128 خانگی و این 128 بقیر از قیمت در چیه؟
مرسی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)