مگه بيشتر از3-4 ثانيه هستش؟
نشد نداره ولي تا حالا كسي اينكارو نكرده.يعني 3-4 ثانيه ارزشش رو نداره.
تازه من كلي با اون استارتاپش حال ميكنم![]()
مگه بيشتر از3-4 ثانيه هستش؟
نشد نداره ولي تا حالا كسي اينكارو نكرده.يعني 3-4 ثانيه ارزشش رو نداره.
تازه من كلي با اون استارتاپش حال ميكنم![]()
[QUOTE=p_s_m;2535482]سلام.
اگه ميشه پستم رو دوباره نقل قول كنيد تا بفهمم كدوم پست بوده.يا اينكه شماره پست رو بگيد تا چك كنم.
دوستاني كه هنوز مشكل دارن با هكها دوباره مشكلشون رو بيان كنن تا اگه تونستم جواب بدم
حسین جان این پست 8 رو آپدیت نمیکنی؟؟
خوب عزیز من این همون مستر ریسته دیگه. یعنی همون کار رو میکنه. تا حالا مستر ریست رو با فرمت اینترنال دیسک مقایسه کردی؟
من نصب کردم یه دوتا گیر کوچولو داره. بعضی وقتا هم هنگ میکنه. چیز باحالیه ارزش تست کردنشو داره![]()
بی خیال نگو دیگه.
منظور من از مستر ریست همونیه که توی Control panel خیلی فرق داره.اگه امتحان نکردی حتما امتحان کن.
من مستر ریست کردم هیچ فرقی نکرد گوشی.ولی فرمت که کردم شد مثل قبل.لااقل من امتحان کردم.
من بالاخره با سعی و کوشش فراوان موفق به هک شدم.
کیبرد فارسی رو ریختم. من فونت اصلی گوشیم یه فونت تحریری انگلیسی بود که فارسی رو هم میخوند. ولی با این برنامه مشکل حرف ی رو داره. یعنی به صورت مربعی مینویسه.
آیا راهی هست که من با حفظ فونت فعلی گوشیم حرف ِِ ی رو درست کنم ؟
واکمن 2 رو هم ریختم.متاسفانه مثل واکمن 810 نبود که بشه سریع play list درست کرد!!
گفتین اونایی که پی990 دارن یه فولدر دیگه رو هم کپی کنن. اون رو کجا کپی کنم؟
پوشه Skin For P990 Without Problem رو کپی کنم یا private داخلش رو ؟ و کجا ؟
چطوری صدا رو در 990 کم میکنه؟ نزدیک بود همه خونه بریزن سرم نصفه شبی!
برنامه ساین رو ریختم چطور ساین میکنه ؟ اونایی که ساینشون گذشته رو خودش درست میکه یا باید کاری کنیم؟
ممنون میشم جواب بدین. شرمنده ها!
Last edited by vahid_civil; 20-06-2008 at 00:10.
چیز جدیدی نیومده که مهدی جان.
آپدیته اپدیته
فونت P1 بریز درست نشون میده البته فقط تو گوشی خودت ولی اگه برای یکی دیگه همونو SMS کنی درست نشون نمیده.
ساینش گذشته یعنی چی؟برنامه ای که احتیاج به ساین داره همیشه احتیاج به ساین داره و مثل رجیستر یا این جور چیزا نیست.
موفق باشی.
با سلام خدمت تمام هكرها
بابا شماها كه اينقدر هك ميكنين نميشه يك كاري بكنين كه حداقل W950 بتونه Pic مسيج بگيره؟
(حتماً ميتونين چون وقتي كليدهارو هك كردين اين كه ديگه چيزي نيست)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)