تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 209 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه javad gol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

آپاچی که الان دارن ثبت نام می کنن
    یعنی با 5- 4 تومن هم چیز خوبی گیر نمیارم؟

این موتور دیلیم هم بدرد نمی خوره،
    به قول یکی: بعضی وقتا نخریدن بهتر از خریدنه
    باید صبر کنم تا آخر سال ببینم قیمت ها چجوریه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

آپاچی که الان دارن ثبت نام میکنن
    یعنی با5-4 تومن هم چیز مناسبی گیر نمیاد؟

باید صبر کنم تا عید ببینم قیمت ها چجوری میشه
    البته برا عید پالس 220 هم میاد، چیزی راجع بش نشنیدن؟کیفیتش؟قیمتش؟تفاوت ش با 200؟
    از دیلیم هم منصرف شدم
    به قول یکی: بعضی وقتا نخریدن بهتر از خربدنه

خدا لعنت کنه این شرکت ها رو که فقط به فکر جیب خودشونن

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آپاچی که الان دارن ثبت نام میکنن
    یعنی با5-4 تومن هم چیز مناسبی گیر نمیاد؟
    چیز خوب که گیر می آد . فقط پلاک ملی نمی شه امروز دقیقا جهانرو دوباره اعلام پیش فروش کرده . تحویلش تو زمستونه عقلم خوب چیزیه . اینا نکردن پیش فروش رو جلوتر بندازن . حالا کساییکه 2 تومن پای 160 دادن غصه می خورن
    من عقیده دارم آدم هر موتوری تو ایران داشته باشه خوبه جز سی.جی اصلا خواب واسه ما نذاشتن . هر وقت من تهرانم رشته افکارم با صدای نکره ی این موجود بهم می ریزه . آخه این کی بازنشسته می شه ؟ توریستای خارجی زیادی رو فقط همین موتور فراری داده ! مایه ننگ فرهنگ ترافیکه یه تصویر از جسارت ماکان این وسیله :

4. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنظر من این Dealim 250 Fi بهتر از آپاچ 180 و پولسار 220 هست اونم به علت اینکه رادیاتور آب داره و 4 سوپاپ هست و از سیستم DOCH در موتور خودش استفاده میکنه که تکنولوژی روز هست و انژکتوری بودنش هم باعث کم مصرفتر شدنش میشه. (البته پولسار 220 هم انژکتوری هست ولی چون 4 سوپاپ نیست، انجین از انژکتور خود بهره ی لازم رو نمیبره)
    ظاهر Delailim 250 Fi هم که خیلی خوبه، و قطعات هم چینی نیست که هی خراب بشه، هرچند به کیفیت ژاپن نمیرسه ولی از تمام موتورهای هندی بهتر هست. قیمت هم اگه 800 تومن ارزونتر بود که خیلی عالی میشد.
    همچنین با موتور تو ایران بیشتر از 150 کیلومتر در ساعت رفتن یعنی خودکشی
    من اگه داشتم این پول رو 100% میخریدمش

6. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

بچه ها راجع به megelli چی؟
    اون چطوره؟

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز این موتور طرح دهه 90 bmw هست که بسرعت و البته بطرز عجیبی از بازار خارج شد . بر خلاف مشتری پسند بودنش . اما این "اتوسیکلت سامان" که البته همشون مدل قدیمی هستند ساخت چین با قدرت انجین بسیار ضعیف . زاویه کنترل سخت . بدنه ولنگار - بطوریکه بدنه جابجایی پیدا می نه و نیاز به آچارکشی داره - با وزن زیاد اند . یعنی شما یک موتور سنگین با قدرت تحرک کم و زاویه اختیار کم دارید . این موتور ها الان در حدود 700-800 تومان هستند . بیشتر از این پول بابتشون نپردازید
    دستت درد نکنه خیلی لطف کردی
    پس باید بیخیالش بشم درسته؟راستی مطمئنی که قیمتش اینه؟کجا میتونم گیر بیارم(تو اصفهان)
    حالا نظرت چیه یه موتور کاب بگیرم(همین کم مصرف ها)
    تو این فروم مطرح کردم که قیمت های بالایی بهم دادن!حتی تو سایت ها هم قیمت های زیاد زیاد بهم دادن
    حالا به نظرتون من یه موتور کاب 110cc رو با چه قیمتی میتونم گیر بیارم(خواهشا یه چیز مناسب با قیمت مناسب بگید)
    میخوام کم مصرف باشه،
    لرزش کمی داشته باشه
    کلاس داشته باشه
    علاوه بر کم مصرف بونش میخوام برو باشه
    حالا نمیدونم 110 بگیرم یا 125 ؟
    بی نهایت ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز رفتم نمایشگاه شرکت کویر موتور و Dealim 250 یس یس رو دیدم، یه ضعف خیلی بدی داشت و اونم این بود که باک موتور پلاستیکی بود.
    Megli 250 سی سی هم بود هرچند تو سایت شرکت Megli اصلا موتور 250 سی سی تو محصولاتش پیدا نمی کنی، قیمت هم 3.8 میلیون تومان بود ولی انجین مانند Dealim رادیاتور نداشت و با هوا خنک میشد و انجینش کاربراتوری بود نه انژکتوری. حداکثر سرعت هم 140 بود ولی از لحاظ قیافه خیلی قشنگتر از Dealim و حتی کاوازاکی نینجا بود.
    در ضمن تو چین مونتاژ شده بود. یک کیلومتر شمار خیلی کوچیک هم Megli داشت که یکی دیگه از ضعفهاش بود.
    Debri 160 سی سی هم بود به قیمت 6.5 میلیون تومان و همه چیزش کار کشور اسپانیا بود. که خیلی گرون بود.

ولی از همه ی این ها که بگزریم هیچ کدوم با هیوساگ 250 سی سی جهانرو نمیتونا رقابت کنن، فقط هیوسانگ تنها مشکلش قیمت نا معقول اون هست.

10. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

امروز رفتم نمایشگاه شرکت کویر موتور و Dealim 250 یس یس رو دیدم، یه ضعف خیلی بدی داشت و اونم این بود که باک موتور پلاستیکی بود.
    Megli 250 سی سی هم بود هرچند تو سایت شرکت Megli اصلا موتور 250 سی سی تو محصولاتش پیدا نمی کنی، قیمت هم 3.8 میلیون تومان بود ولی انجین مانند Dealim رادیاتور نداشت و با هوا خنک میشد و انجینش کاربراتوری بود نه انژکتوری. حداکثر سرعت هم 140 بود ولی از لحاظ قیافه خیلی قشنگتر از Dealim و حتی کاوازاکی نینجا بود.
    در ضمن تو چین مونتاژ شده بود. یک کیلومتر شمار خیلی کوچیک هم Megli داشت که یکی دیگه از ضعفهاش بود.
    Debri 160 سی سی هم بود به قیمت 6.5 میلیون تومان و همه چیزش کار کشور اسپانیا بود. که خیلی گرون بود.

ولی از همه ی این ها که بگزریم هیچ کدوم با هیوساگ 250 سی سی جهانرو نمیتونا رقابت کنن، فقط هیوسانگ تنها مشکلش قیمت نا معقول اون هست.
    درسته اینا هیچ کدوم توانایی رقابت با برند های معروف رو ندارن
    و منم از خریدشون منصرف شدم
    البته برا سرمایه گذاری خوبه چون اگه بیان بیرون قیمت هاشون بالاتر میره
    حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این آپاچ های 180 که ظاهرا هندی و کاربوریتوری هستند قیمتشون بد نیست . هر چند هم چندان معقول نیستند ولی با توجه به طمع فروشندگان ایرانی بنظرم خوبند . از طرفی من قصد مقایسه بین دیلیم و آپاچ در قالب موتور سیکلت رو نداشتم . من فقط با توجه به ضعفها و توانایی ها و شرایط بازار و خدمات پس از فروش و قیمت این نظرو دادم . اینا اصلا در یک کلاس نیستند که بشه مقایسشون رد .
    هیوسانگ 250 سوپربایک هم هر قدر قیمتش نامعقو باشه از کاوازاکی بهتره . کاوازاکی دو برابر این قیمته که با تمام محسناتش نامعقولتره . کلا این موتورا حدود 4-5 میلیون بیشتر نباید باشند + مالیات و عوارض
    دستت درد نکنه خیلی لطف کردی
    پس باید بیخیالش بشم درسته؟راستی مطمئنی که قیمتش اینه؟کجا میتونم گیر بیارم(تو اصفهان)
    حالا نظرت چیه یه موتور کاب بگیرم(همین کم مصرف ها)
    تو این فروم مطرح کردم که قیمت های بالایی بهم دادن!حتی تو سایت ها هم قیمت های زیاد زیاد بهم دادن
    حالا به نظرتون من یه موتور کاب 110cc رو با چه قیمتی میتونم گیر بیارم(خواهشا یه چیز مناسب با قیمت مناسب بگید)
    میخوام کم مصرف باشه،
    لرزش کمی داشته باشه
    کلاس داشته باشه
    علاوه بر کم مصرف بونش میخوام برو باشه
    حالا نمیدونم 110 بگیرم یا 125 ؟
    بی نهایت ممنونم
    روزی جان نمی دونم شما آقا هستید یا خانم . بستگی به سلیقه شخصیتون از ظاهر موتور و نهایت توان خریدتون داره . با 800 تومان می تونید یک طرح ویو پیشرو نو بخرید که بنسبت از دیگر رقباش کارایی بهتری نشون داده - از یکی پرسیدم که خریده بود - هر چند من از صداش و فلاپ جلوش با پیچهای گوشتالود خوشم نیومد . ولی رنگ ها و طرح زیبایی داشت . سرعتش هم نزدیک 110 کیلومتر می رسه در شرایط معمولی و شاید به 120 هم دست پیدا کنه . مصرفش بسیار کمه و لرزش و راحتی مطلوبی داره .دوست من با خانمش و یا دوستانش کلی از این موتور کار کشیده بودند و راضی بود . یه صندوق هم داره که می شه توش وسایل کوچک گذاشت

13. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

روزی جان نمی دونم شما آقا هستید یا خانم . بستگی به سلیقه شخصیتون از ظاهر موتور و نهایت توان خریدتون داره . با 800 تومان می تونید یک طرح ویو پیشرو نو بخرید که بنسبت از دیگر رقباش کارایی بهتری نشون داده - از یکی پرسیدم که خریده بود - هر چند من از صداش و فلاپ جلوش با پیچهای گوشتالود خوشم نیومد . ولی رنگ ها و طرح زیبایی داشت . سرعتش هم نزدیک 110 کیلومتر می رسه در شرایط معمولی و شاید به 120 هم دست پیدا کنه . مصرفش بسیار کمه و لرزش و راحتی مطلوبی داره .دوست من با خانمش و یا دوستانش کلی از این موتور کار کشیده بودند و راضی بود . یه صندوق هم داره که می شه توش وسایل کوچک گذاشت
    خوب با اجازتون آقا هستم دیگه مگه خانوم هم دنبال موتور میره؟(حداقلش دیگه اینجور نمیره)
    دقیقا درست میگی اما این قیمتی که تو میگی مثل قیمت هایی هستش که از اینترنت گرفتم
    در صورتی که من ارزونتر هم پیدا کردم
    شما مدل ارزونتری رو مد نظر ندارین
    110cc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •