تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 905 اولاول ... 4484909192939495969798104144194594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من يك اردي دارم هيچ مشكلي باهاش نداشتم و خيلي عالي بودش ولي مجبور بودم گاز سوزش كنم و كردم بعد مدتي از گاز ميذاشتي رو بنزين خاموش ميشد رفتم نمايندگي ايران خودرو گفت icu شوخته تعميرش كرد و بعد از اون با گاز ميرفتم ميزاشتم رو بنزين بعضي وقتها خوب ميرفت بعضي وقتها شتابش ميامد پايين سرعت افت و خيز داشت كاملا متوجه ميشدم يك هو سرعت ميگرفت باز كم ميشد رو بنزين بدين شكل بودش الان كه كلا بنزين و گاز هيچ فرقي نداره تو سر بالائي بكشيش از 40 تا بيشتر نميره هرجاي رفتم هم نفهميد چش هستش
    لطفا رهنمايي كنيد ببينم چكار كنم مشكل از كجا هست
    ببر دم یه تعمیر گاه بگو شمع هاشو باز کنه کمپرس سنج بزاره اگه فشار تراکمی که نشون میده کم باشه معلوم میشه سوپاپ هات مشکل داره یا سیت سوپاپ.ببینه سوپاپ هات نسوخته یا آب بندی هست یا نه.ممکنه سیت سوپاپش گشاد شده یاشه.اگه این مشکل نبود پس لوله های سوخت سر انژکتور رو میره چه گاز چه بنزین اونها رو چک کن

2. این کاربر از "ehsan" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ماشین 206 تیپ 2 کلاس 21
    مدل سال 89 کارکرد 20000 کیلومتر
    سر هر 5000 کیلومتر در نمایندگی ایران خودرو تمام فیلتر ها و روغن رو عوض کردم و همیشه روغن توتال 7000 ( به توتال ) ریختم.
    مشکل: وقتی توی سکوت شب، ماشین داره درجا کار میکنه و دور موتور به حداقل میرسه یه صدای صوت خیلی آروم که با یه فرکانس کم همراه هست به صدای موتور اضافه میشه، این صدا قبلا نبود.
    مشکل چیه؟ آیا اصلا مشکلی هست؟ ( با کوچکترین فشار به پدال گاز این صدا برطرف میشه، و وقتی پامون رو از رو گاز برمیداریم و دور موتور میاد پایین باز این صدا شروع میشه )
    مشکل از واتر پمپ بود که تو نمایندگی ایران خودرو با گارانتی عوضش کردن.

4. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مشکل از واتر پمپ بود که تو نمایندگی ایران خودرو با گارانتی عوضش کردن.

سلام

اينجا همين مشكل براي يكي از دوستام پیش اومد . بنده بهش ثابت کردم که از تسمه پروانه هست .
    بردش نمایندگی بهش گفتند از واتر پمپه .

زیر بار نرفت . بهشون گفت فقط تسمه رو عوض کنین اول .

تسمه رو عوض کردند صدا بر طرف شد .

البیته این رو فقط برای اطلاعاتی بیشتر خدمتتون عرض کردم وگرنه شاید هم که مشکل ماشین شما از همون واتر پمپ بوده .

اینطرف آب یک ضرب المثل دارند که میگه :

إسآل المُجَرِّب ولا تَسأل الطبیب . یعنی از با تجربه بپرس نه از دکتر

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-07-2011 at 20:38. دليل: تصحیح واضافه

داره خودمونی میشه r2du-soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان خوبید؟
    داداشم ماشین pk مدل 84 داره که هی چراغ چکش روشن میشه و ماشین یکدفه خاموش میشه.
    دستگاه زدیم خطا نداشت.
    پمپ بنزین رو عوض کردیم درست نشد - هرچی رله داشت عوض کردیم درست نشد.
    سر پیچ به سمت چپ اصلا ماشین خاموش نمیشه ولی وقتی به سمت راست میپیچه یکدفه خاموش میشه .
    روز اول خیلی کمتر اینطوری میشد ولی هر روز که داره میگذره داره بدتر میشه.
    اعصابمونو ریخته به هم
    اگه کسی مشکل رو میدونه لطفا کمک کنه.
    ممنون از همه.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

ما یه 405 داریم که موقع دور زدن وقتی فرمون رو تا آخر بچرخونیم صدای تق تق میده. یه کم که فرمون رو برگردونیم صدا قطع میشه
    به نظرتون مشکلش از کجا میتونه باشه؟ زیاد باهاش توی جاده میریم یه وقت کار دستمون نده

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام

ما یه 405 داریم که موقع دور زدن وقتی فرمون رو تا آخر بچرخونیم صدای تق تق میده. یه کم که فرمون رو برگردونیم صدا قطع میشه
    به نظرتون مشکلش از کجا میتونه باشه؟ زیاد باهاش توی جاده میریم یه وقت کار دستمون نده
    حتما برو پیش جلوبندی کار یا مکانیک ماهر نشون بده! به نظر من مشکل از پمپ هیدرولیکشه! ببین روغن کم نکرده؟ فرمونت سفت نشده؟

9. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    اينجا همين مشكل براي يكي از دوستام پیش اومد . بنده بهش ثابت کردم که از تسمه پروانه هست .
    بردش نمایندگی بهش گفتند از واتر پمپه .
    زیر بار نرفت . بهشون گفت فقط تسمه رو عوض کنین اول .
    تسمه رو عوض کردند صدا بر طرف شد .
    البیته این رو فقط برای اطلاعاتی بیشتر خدمتتون عرض کردم وگرنه شاید هم که مشکل ماشین شما از همون واتر پمپ بوده .
    اینطرف آب یک ضرب المثل دارند که میگه :
    إسآل المُجَرِّب ولا تَسأل الطبیب . یعنی از با تجربه بپرس نه از دکتر

ظاهرا مشکل کاملا برطرف شده و دیگه هیچ صدایی نمیاد.
    وقتی تو نمایندگی بودم به خاظر اشتباه یکی از تعمیر کارها یه ماشین آتیش گرفت، آتیش رو با کپسول آتش نشانی خاموش کردن و بعد هم کاملا بی خیال قش قش میخندیدن و اون همکارشون رو که ماشین رو آتیش زده بود رو دست مینداختن! اونی هم که ماشین رو آتیش زده بود هر هر داشت میخندید!!

11. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

QUOTE]ما یه 405 داریم که موقع دور زدن وقتی فرمون رو تا آخر بچرخونیم صدای تق تق میده. یه کم که فرمون رو برگردونیم صدا قطع میشه
    به نظرتون مشکلش از کجا میتونه باشه؟ زیاد باهاش توی جاده میریم یه وقت کار دستمون نده [/QUOTE]
    سر پلوسها فرسوده شده و گردگير اونها احتمالا پاره و ساچمه ها و كنس كچل كرده. موقع دور زدن كه فشار بيشتري به اونها مياد صداي تق تق ميدن اين يكي از خصلتهاي خودروهاي ديفرانسيال جلو هست. سريعا سر پلوسها رو چك كنيد و در صورت نياز تعويض شوند
    سلام دوستان خوبید؟
    داداشم ماشین pk مدل 84 داره که هی چراغ چکش روشن میشه و ماشین یکدفه خاموش میشه.
    دستگاه زدیم خطا نداشت.
    پمپ بنزین رو عوض کردیم درست نشد - هرچی رله داشت عوض کردیم درست نشد.
    سر پیچ به سمت چپ اصلا ماشین خاموش نمیشه ولی وقتی به سمت راست میپیچه یکدفه خاموش میشه .
    روز اول خیلی کمتر اینطوری میشد ولی هر روز که داره میگذره داره بدتر میشه.
    اعصابمونو ریخته به هم
    اگه کسی مشکل رو میدونه لطفا کمک کنه.
    ممنون از همه.
    يك احتمال هست كه از خرابي سنسور كيلومتر باشه و شايد سوكت اون كثيف يا قطعي داره و به يه سمت كه ميپيچيد اين قطعي ايجاد ميشه. توي 405 اين مشكل رو ديدم..اون سوكت و سنسور كيلومتر رو. چك كنيد
    Last edited by camaro lt; 25-07-2011 at 13:16.

13. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه r2du-soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

1

يك احتمال هست كه از خرابي سنسور كيلومتر باشه و شايد سوكت اون كثيف يا قطعي داره و به يه سمت كه ميپيچيد اين قطعي ايجاد ميشه. توي 405 اين مشكل رو ديدم..اون سوكت و سنسور كيلومتر رو. چك كنيد
    سلام ممنون از اینکه جواب دادید.
    از سنسور کیلومتر هم نبود.
    یه چیز دیگه:مغزی سویچ هم میسوزونه هی ، باطریشم عوض کردیم ولی درست نشد.
    لطفا بازم راهنمایی کنید.
    ممنون.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب اين مشكل يه جورايي پيچيده است. چون با برق ماشين سر و كار داره و شايد باورش سخت باشه كه برق يه خودروي كوچيك مثل پي كي از يه آپارتمان 4 طبقه هم پيچيده تره! كلا برق ماشين به دليل اينكه سيمكشيهاي تو در تو و بسيار درهم و فشرده اي داره و البته با قطعات و عناصر مختلف الكتريكي و الكترونيكي در ارتباطه و از همه بدتر راه دست و دسترسي خيلي كمي داره واقعا كار كردن روي اون از برق ساختمان پيچيده تره.
    من هم چند وقتي يه پي كي داشتم كه با ضرر يك ميليوني فروختم و از بسكه برقش اذيت كرد همينجوري ردش كردم..
    مغزي سوئيچ در واقع يه ترمينال برق به حساب مياد..يه جور جعبه تقسيم.اگر مدام ميسوزه بايد ببينين كه برقي كه براش مياد( در حالت روشن) چند آمپر هست؟ شايد آمپر بالاتري نسبت به دينام داشته باشه( مثلا 70 امپر باشه بجاي 55 آمپر) و يا اينكه خروجي اون زياد باشه ( مثلا آمپر زيادي از اون كشيده بشه) احتمالا با رفع اين مشكل اون اولي هم مشخص بشه. تا الان كه ميشه حدس زد مشكل از برق هست نه مكانيكي.
    متاسفانه دستگاههاي دياك هم به خاطر عدم توانايي كاربران اون و نداشتن تجربه و علم كافي كمك چنداني نميتونن بكنن وگرنه راه صحيحش همون عيب يابي توسط اونهاست.
    مداري كه برق رو براي كامپيوتر ماشين ميبره چك كنين..از نظر اتصال كوتاه يا له شدگي سيمها..
    همينطور سيمها و اتصالاتي كه به انتهاي انژكتورها وصل ميشه. وقتي ماشين روشن هست و به سمت راست ميچرخيد پس نيروي گريز از مركز به سمت چپ هست..تمام سيمهايي رو كه توي موتور در دسترس دارين رو وقتي ماشين روشنه به سمت چپ فشار بديد يا تكان بدين تا حالت حركت رو در اونها ايجاد كنه..شايد يك اتصال كوتاه باشه كه با چشم ديده نميشه و تنها تكانهاي جاده و چرخيدن ها اون رو تحريك ميكنه.

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •