من 1 روزه 747 رو تو واقعیت بلند میکنم...
یکسال طول میکشه ؟ بیخیال ....... میگم گرافیک بازی چی جوریاست ؟ بعد زاویه دوربین هم فقط از توی همون همون کابین هست ؟ راستی شاتل نداره ؟
![]()
من 1 روزه 747 رو تو واقعیت بلند میکنم...
یکسال طول میکشه ؟ بیخیال ....... میگم گرافیک بازی چی جوریاست ؟ بعد زاویه دوربین هم فقط از توی همون همون کابین هست ؟ راستی شاتل نداره ؟
![]()
سلام آقا یک سوال دیگه از کجا می شه لینک سیو پسنجر رو دریافت کرد؟
در ضمن کسی لینک کاکپیت بویینگ و ایرباس رو داره ؟ هم سه بعدیش و هم دو بعدیش؟
شاتل اگه می خوای شبیه ساز فضا بگیر
یک سال که نه.ولی تا بخوای حرفه ای بشی خیلی طول میکشه.
گرافیک بازی هم خوبه.
زاویه دوربین هم از داخل داریم هم از بیرون.
[quote=grand theft auto;4174553]
نه با مال خودت كانكت شو بعد بگرد دنبال گروهمون بعد از پيدا كردن خواستي وارد بشي اون رمز عبور رو ميدي.
از پست قبليم تا الان منتظر بودم اما...
ماشا الله................
چه خبره!!!!!!
اول لجازه بديد نظرم رو در رابطه با بهترين شبيه ساز پرواز بگم (XPLANE)
كه با اضافاتش نزديك به 50GB حجم داره
نه اجازه بديد اول عذر خواهي كنم. دليل گزاشتن پسوورد كه مشخصه. اما فكر نميكنم اولين باري باشه كه چيزي رو از جائي دانلود ميكنيد ولي پسوورد نميبينيد!!!! كافيه فقط يك بار اسم سايتي رو كه ازش دانلود كرديد امتحان كنيد. همين.!!
من تا حالا 4 نسخه از نگترش هاي متفاوت X رو ديدم.نه.X یه ورژنه.
تو نسخه هاي يكسان تقريبا بله . نسخه x گرافيك خيلي بهتري نسبت به 2004 داره. اما نظر من اينه كه ناوبري ضعيف تر عمل ميكنه.محیط بازی چه جوریه توی تمام ورژن ها یکی هست ؟ گرافیک و ... چطور ؟
از كبوتر تا سوسك بالدار... هر چيزي كه هست.... هست. هر چيزي هم كه نيست امكان طراحي هست!!بهد هواپیماهای جنگی چی فقط میشه باهاش پرواز کرد و هلیکوپتر و ...
737NG يعني 737 next generation ارتباطي با واريانت نداره از 727NG600 هست تا 737NG900
منظورت از ILS تو اون عكس ست كردن فركانس ILS تو FMC هست ؟ بابا ترمز!!! يكم يواش تر! تو ساده ترين حالت از موي NAV/RAD (تو پنل ILS عدد مربوط به فركانس رو تايپ ميكني و روي كليد كنار ILS كليك ميكني تا ست بشه. اما اين كافي نيست. شما به يك flighr plan احتياج داريد تا بتونه چيزهائي مثل ZW , روت يا مسير و خلاصه هر چيز لازم رو در قالب يك فايل ذخيره كنه و اون رو تو پوشه پرنده كپي كنيد.
تو همون عكسي كه گزاشتي به CRZ ALT كه همون ارتفا كروز هست يه نگاهي بنداز . كنارش يه كليد هست. ميتوني عين اين عبارت رو با فرمت درست تايپ كني . مثلا FL220 كه ميشه همون Fght Level 220 يا ارتفاء 22000 پا و بعد روي كليد كنار CRZ ALT كليك كني تا اگر فرمت درست باشه وارد بشه. در مورد ILS هم همين كار رو بايد انجام بدي يعني وقتي روي NAV/RAD كليك كردي اون بالا سمت چپ دنبال ILS بگرد بعد فركانس صحيح رو با كي پد تايپ كن و روي كليد كنار ILS كليك كن. البته من اين روش رو فقط تو 737NG ديدم. در مورد بقيه كمي كتفاوت هست. كلا FMC تو هواپيماهاي مخطلف (از سازنده هاي مخطلف متفاوته)
حالا خودمونيم اين پنل 737NG بود 400-747 ؟؟؟؟؟![]()
Last edited by bahram-choubine; 05-09-2009 at 22:31.
ممنون اخه دیده بودم ظاهرا چند نگارش از سری X هست اول شک کردم با اون جواب حالا مطمئن شدم ...
آقا شما مثل اینکه حرف من رو باورت نمی شه.
بابا یک بارم قبلا گفتم. به جان خودم پسوردشهم نیست. هرچی میزنم میگه اشتباهه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگا تورو خدا اینهمه ترافیک بسوزون آخرش هم یه پسورد بیخود داره که معلوم نیست چیه.
ما که دیگه بی خیال شدیم................
دوستان بازم سلام. من اول یه معذرت خواهی کنم از آقای کنم بابت یکی از پستهای قبلم.
اعصابم تعطیل شده بود قاط زده بودم.
راستی من 3 روز پیش پک acceleration رو از اینترنت خریدم که امروز به دستم رسید و نصبش کردم.
یادم میاد یک پستی قبلا خونده بودم که توش نوشته بود در این پک نور پردازی کابین در 747 بهتر و طبیعی تر شده.
یکی از مهم ترین دلایل من برای خرید این پک جدا از دیگر امکاناتش همین 747 بود. اما امروز که نصب کردم ضدحال خوردم.
چون 747 هیچ تغییری نکرده بود و مثل قبل بود.
راستی یک سوال : در قسمت تنظیمات گرافیک یک قسمت نوشته Preview Directx 10 و یک تیک هم کنارش داره.
این تیک باید فعال باشه یا نه؟ و اینکه وقتی فعالش میکنم یک سری تنضیمات گرافیکی دیگه اعمال نمیشه. مثل Anti Aliasing
اگه درست نوشته باشم. برای اینه که تصویر پله پله نشه.
آخ ببخشید منظورم آقا پویان بود. یه لحظه فکر کردم اسمت رو نوشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)