آره خوب تعریف کن...
منظورم از اینکه به پای هم پیر شین این بود که ایشالا واسه گوشیت مشکلی پیش نیاد (مثلا" وسط خیابون از دستت نافته و یه تریلی 18 چرخ بیاد با 9تا چرخ دست راستیش از رو گوشیت رد بشه و گوشیت صاف بشه و....!!!!!)
آره خوب تعریف کن...
منظورم از اینکه به پای هم پیر شین این بود که ایشالا واسه گوشیت مشکلی پیش نیاد (مثلا" وسط خیابون از دستت نافته و یه تریلی 18 چرخ بیاد با 9تا چرخ دست راستیش از رو گوشیت رد بشه و گوشیت صاف بشه و....!!!!!)
سلام بچه ها.
ممكنه يكي منو دقيق راهنمايي كنه آخه من نميدونم اين گوشي با اين مشخصات با اين قيمتا ميرزه يا نه؟!
اگه ممكنه گوشي هاي ديگه از برند هاي مختلف با امكانات مشابه رو با قيمتاشون (حالا به جز جي پي اس) بگين تا من از بلا تكليفي در بيام.
ممنون همتون
این که می ارزه واقعا" ولی رو n81 هم فکر کن. اگه از گوشیت زیاد استفاده نمی کنی رو k850 هم می تونی فکر کنی, p1 هم نسبت به قیمتش بد نیست هرچند به نظر من از n81 مخصوصا" 8gig ش پایین تره
منم میخوام بخرم . فقط و فقط و فقط باتریش خیلی واسم مهمه .
خوندم یه صفحه هایی از این تاپیک رو ، یه جاهایی گفته بودن از نظر باتری مشکلی نداره .
ولی میخوام کامل تر بدونم . با استفاده ی متوسط چند روز کار میکنه ؟ نسبت به ان73 بهتره باتریش ؟
توضیح کامل بدین ممنون میشم .
تنکس .
سلام.بالاخره منم دارم ميرم N82 مشكي بگيرم.اگه ميشه قيمتشو برام بگذاريد.
در ضمن چون بار اولم هست گوشي ميگيرم يه چيزايي شنيدم راجع به اينكه يه كدهايي رو موقع خريد بزنم تا ببينم نو هست يا نه يا اصل فنلانده يا نه؟حالا سوالم اينه كه مگه گوشي آك نيست؟؟چه جوري كد بزنم ؟حالا اين كدها چي هستند؟
در موقع خريد به چه نكاتي توجه كنم؟
ممنون همتون
barcode
گوشی نوکیا که توپوشه affice هست چی کاری انجام میده ؟ اگه بارکد میخونه چه جوری کار میکنه.
دوستان بالای دکمه ی قرمز (همون که برای قطع مکالمه استفاده میشه) را توجه کنید
انگار با دکمه ی سبز فرق داره و یه فاصله کوچک داره
برا شما هم این طوری هست من بر ا 3 تا گوشی را دیدم این طوری هست
اگه بتوني باتري ژاپن براش گير بياري خيلي خوبه...ولي من با كار سنگين ، 2 ساعت N-Gage و 4 ساعت موزيك و چنتا SMS و... 1 روز دوام مياره...
فنلاند بودن رو كه پشت گوشي زده...
براي رجيستر هم بايد كد #06#* رو بزنيبعد با پشت گوشي و روي جعبه مقايسه كني...بايد شماره هفتم و هشتم 01 باشه...
ضمنا" دقت كن همه لوازم توش باشه...
با استفده از دوربين و اون led قرمز...بايد روش فوكوس كني...
باید جلوی یه بارکد مثل بارکد کتاب یا اجناسی که این بارکد را دارند
قرار بدی و بدون اینکه تکون بدی
گوشی بعد از چند لحظه با اون نور قرمز می خونه و یه کد می ده
هر بارکدی رو نمی تونه بخونه
فقط بارکد هایی مثل اینی که توی امضای منه رو می تونه بخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)