شما لینک اصلی فایلاتو بده ببینیم میشد پس رو پیدا کرد
موفق باشید
شما لینک اصلی فایلاتو بده ببینیم میشد پس رو پیدا کرد
موفق باشید
لینکها رپیدبازه هان.
با این حال بفرمایین"
اینا لاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا هم Eyes Wide Shut:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر این فایل ها فیک هستن که ادرس سایتی که باسه دیدن هم می دن معمولا تقلبی است ( یک تعداد محدودی واقعی اند که البته باسه کدکش باید خرج کنین که بدرد هم نمی خوره )سلام
والا اسم سایت هاش این بود
http://www.torrents.net
http://www.torrenthound.com
یه فیلم دیگه دیروز دانلود کردم (البته با تورنت نه ) فرمتش wmv هستش ولی راحت اجرا میشه با jet
احتمالا" همون فیک هست ولی تو سیستم داداشم که مشخصات فایل رو نگاه میکنیم نوشته licence داره و فایلش خصوصیه !!!!
من فک کردم لینک رپید دادی به رپیدباز برات مستقیمش کرده ولی نگو شما لینک اصلیت رپیدبازه اینطوری که نمیشد کاریش کرد((باید گشت دنبال لینکای اصلی اصلی))
موفق باشید
نه بابا اونجوری که Source رو داشتم.
چکار کنم؟ هرچی هم سرچ میکنم به جایی نمیرسم...
سلام دوستان
من میخوام از سایت
فیلم دانلود کنم با DAPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی میرم مثلا لینکی فیلم که تو این صفحه وجود داره رو کپی میکنم تا توی DAP دانلود کنم وقتی صفحه ی دانلود این دانلودر باز میشه پیغام درخواست یوزر پسورد رو میده
این مثلا لینک صفحه ای از این سایت که من میخوام فیلمشو دانلود کنم
پسوردی که تو خود سایت هستش رو وقتی هم به یوزر و هم به پسوردش میدم قبول نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قضیه چیه ؟ چیکارش کنم بدیش اینه که اینجور لینکا با اربیت دانلود نمیشه و مجبور به استفاده از DAP شدم که فکر کنم به همین خاطر هم با اربیت دانلود نمیشه یعنی یوزر پسورد میخواد
اینم عکسش
دوستان چه باید کرد ؟
کسایی که این کدک CoreAVC رو نصب کردن کسی روی مادربورد های دارای کارت گرافیک انبرد این رو تست کرده ببینه بازدهی اش چطور است ؟
برنامه ای هست که بشه با اون فایلهای mkv که بالی 9 گیگ هستن رو بدون افت کیفیت اسپلیت کرد
همین پست قبل اسمش هست
هم کدک تنها عرضه می کنه و هم کدک با پلیر ( ولی بیشتر کدکش رو ملت دانلود می کنن.)
خب دستت درد نکنه لینک با کرکش رو هم بده دیگه
راستی این کدک فقط با کارتهای انویدیا کار میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)