بستگی به سرور داره
مثلا اگه از راپیدشیر دانلود کنی و اکانت نداشته باشی فقط یک کانکشن میزنه ولی اگه اکانت داشته باشی 16 تا میزنه و سایت های دیگه هم که قابلیت ریزوم رو میدن کانکش هاشون همگی بالاست
تعداد کانکشن ها تو نرم افزار IDM حداکثر 16 میتونه باشه
بستگی به سرور داره
مثلا اگه از راپیدشیر دانلود کنی و اکانت نداشته باشی فقط یک کانکشن میزنه ولی اگه اکانت داشته باشی 16 تا میزنه و سایت های دیگه هم که قابلیت ریزوم رو میدن کانکش هاشون همگی بالاست
تعداد کانکشن ها تو نرم افزار IDM حداکثر 16 میتونه باشه
چطوری میتونم توی اربیت دانلود هامو پشت هم بزارم مثل داپ که یکی تموم شد بعدی شروع کنه به دانلود کردن
کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟
من توی ای دی ام زبان فارسی را دارم.
مقدار زیادی هم فونت فارسی نصب کردم.
چرا زبان فارسی را انتخاب میکنم بهم میریزه.؟
ویندوز من هم 7 هستش.
سلام
به control panel برید,تو قسمت clock,language اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
من شخصا باهاش کار نکردم محیطش برام آشنا باشه که بگم چطوریه ولی دوستان دیگه ای که کار کرده باشن اگه اطلاع داشته باشن حتما کمک میکنن
سلام
من Internet Download Manager 5.18 دارم و وقتي در Scheduler زمان دانلود را تعيين كردم براي دانلود وقتي مي خواهد connect بشه نميتونه و اين error را مي دهد
The requested server name is valid, but it does not have the correct associated data being resolved for (The host itself exists, but is not directly reachable)
لطفا راهنمايي كنيد.
شما لینک مستقیمی که قرار دادید تو Schedule از درجه اعتبار بعد از مدتی ساقط میشه و ین به خاطر اونه
چجوری توی idm یک لیست از لینک ها رو بهش بدیم تا پشت سر هم دانلود کنه؟
منظورم اینه که همه لینک ها رو با هم بهش بدیم یا کپی کنیم نه اینکه دونه دونه لینک ها رو بدیم بهش
شما تمام لینک هات رو بریز تو یک فایل txt بعد از منوی task گزینه import from txt file رو انتخاب کن تمام لینک هاتون اتوماتیک وار از اون فایل خونده میشه و وارد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)