سلام.
سیستمم حسابی قاط زده...
مورد اول اینکه ویروس autorun گرفتم و به هیچ صورتی با روش هایی که توی پست اول تاپیک بود , نتونستم پاکش کنم.
و اینکه توی شاخه ی RECYCLER توی هر درایو هم یک فایل به اسم autoplay.exe با حجم 472 کیلوبایت بوجود اومده
بود.
با یکی از آنتی ویروس هایی که توی تپست اول تاپیک بود و مربوط به یک نوع ویروس دیگه بود سیستم رو
اسکن کردم. فایلهای سیستمی autorun.inf رو حذف کرد و به جاش پوشه هاییی با همین اسم بوجود آورد.
منظور اینکه این رو
تبدیل به این

کردش.
حجم این پوشه صفر هستش و نه میشه پاکش کرد و نه میشه دستکاریش کرد.
من ویروس autorun رو توی حالت safe mode تونستم پاک کنم , اول autorun.exe رو پاک کردم و
بعد هم با autorun Buster , اون فایل های سیستمی رو پاک کردم , ولی پوشه ها رو نتونستم کاری کنم.
مورد دیگه اینکه توی همه ی درایو ها و پوشه ها و خلاصه همه جا یک فایل به اسم Thumbs.db هستش.
اینم عکسش :
این فایل چی هست. مشکلی داره یا نه ؟ اگر پاک بشه چی میشه ؟
مورد دیگه اینکه از دیشب که سیستم رو دستکاری کردم گاه و بی گاه پیغام زیر میاد و نمیدونم علتش چیه ؟
و اسمش هم iexplore.exe هستش .
توی تصویر بالا یه فایل lsass.exe رو مشخص کردم. این فایل چی هستش.
توی پوشه ی ویندوز و داکیومنت هم بودش.
مشکلی نداره ؟ حجم فایل هم 472 کیلوبایت هستش !!!!!
مورد دیگه اینکه وقتی ویندوز بالا میاد 2 تا notepad باز میشه. اینم تصویرش.
در ضمن فکر کنم این بخاطر خرابکاری بود که توی رجیستری کردم و اشتباها یک فایلی رو پاکیدم که 90 درصد فکر
کنم shell32 بوده.
توی این آدرس زیر :
run>regedit>hkey_local_machine\software\microsoft\ windowsNT\currentVersion\Winlog
نمیدونم چی کار کنم الان ؟؟؟
مورد دیگه اینکه توی حالت safe mode نمیتونم کامپیوتر رو اسکن کنم.
آنتی ویروسم nod (اسمارت سکرتی) هستش و وقتی روی nod کلیک میکنم پیغام زیر میاد :
و وقتی yes رو میزنم , پنجره ی پایین باز میشه :
حدود 20 دقیه صبر کردم ولی فقط به شاخه ها اضافه میشد و جلوی همشون هم erroro pening مینویسه.
مشکل از صبر منه یا سیستم و یا ....؟؟؟؟
مورد آخر هم اینکه بعد از کلی سیخ زدن به کامپیوتر یه عکس از taskManager گرفتم.
لطف کنید ببینید مشکلی توی این تصویر نیت و چیز اضافی نداره ؟!؟!؟
همین دیگه...
خیلی ..خیلی ممنون میشم کمکم کنید.......
ممنون...بای.