و همیشه پیغام میده که انتی ویروس باید اپدیت بشه
و همیشه پیغام میده که انتی ویروس باید اپدیت بشه
نوشته شده توسط akmfad1
من منظور شما رو متوجه نشدم.منظور من اينه من كه براي اولين بار از كاسپر استفاده ميكنم اگه از آپ ديت روزانه به جاي ماهيانه استفاده كنم آيا ويروسهاي بيشتري سيستمم رو تهديد ميكنند؟
من تازه كاسپر رو نصب كردم.و تا حالا آپ ديت نكردم.ميشه بجاي آپ ديتهاي ماهيانه . از آديت روزانه استفاده كنم؟نوشته شده توسط akmfad1
کاسپر جدید:
Kaspersky Anti-Virus Beta 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 15.69 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 14.00 MB
Kaspersky Anti-Virus For Workstations 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 16.44 MB
Kaspersky Internet Security 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 16.33 MB
نوشته شده توسط emp-ehsan
دوست عزيز قبلا هم گفتم اگه شما از نسخه هاي جديد استفاده مي كين مشگكل كمتري خواهين داشت چون يك بار آپ ديت انلاين كگنين بعد از اون هر روز آپ ديت هاي رو زانه رو دانلود و استفاده كنين![]()
البته اگه تاريخ بروز رساني تون خيلي گذشته بهتر يك با از ماهيانه و بعد از اون با رو زانه اپ ديت كنين![]()
بنظر من اگه از سرعت مناسبي برخحوردارين پوشه بيس رو كه حاوي تمام شناسگرهاست رو دانلود كنين![]()
![]()
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط emp-ehsan
من از این حرف شما و بعضی از دوستان دیگر تعجب می کنمیکی از مهمترین ویژگیهای آنتی ویروس کاسپرسکی
که آن را از بسیاری از رقبایش متمایز می کند سرعت و دفعات به روزرسانی آن است (20 تا 24 بار در روز ) یعنی کسانی
که از کاسپرسکی استفاده می کنند اغلب سریعتر از سایر آنتی ویروسها در برابر ویروسهای جدید ایمنی پیدا می کنند
فرض کنید شما از کاسپرسکی استفاده می کنید و تنظیمات آن طوری است که به صورت ساعتی آپدیت می شود در
مقابل دوستتان آنتی ویروسی دارد که روزانه آپدیت می شود (حالا من از آپدیتهای ماهانه حرفی نمی زنم) حالا اگر
یک ویروس جدید در اینترنت پخش شود دوست شما بالاجبار تا 24 ساعت در معرض خطر خواهد بود ( چون آنتی ویروس
وی تا 24 ساعت آپدیت نخواهد شد ) ولی شما که از کاسپرسکی استفاده می کنید بسیار سریعتر در مقابل این
ویروس ایمنی پیدا می کنید چون کاسپرسکی تقریبا هر ساعت سرورهای خود را آپدیت می کند.حالا اگر شما
کاسپرسکی را طوری تنظیم کنید که به صورت روزانه ( حالا باز من حرفی از آپدیت ماهانه نمی زنم ) آپدیت شود
با دست خودتان یکی از مهمترین امتیازات این آنتی ویروس را از آن گرفته اید. این را هم اضافه کنم که اگر شما
روزانه از اینترنت استفاده می کنید آنتی ویروس شما باید حداقل روزانه آپدیت شود چون حتی بهترین آنتی ویروسها هم
بدون آپدیتهای منظم در مقابل تهدیدهای اینترنتی جدید بسیار آسیب پذیرند.
سلام کسی نیست کمک کنه من از یه طرف انتیویروس رو اپدیت میکنم و بعد میگه دیگه اپدیت لازم نیست از طرف دیگه پیغام میده که باید اپدیت بشهنوشته شده توسط reza3600
دوستان میشه به این سوال جواب بدیددوستان میخواستم بدونم اگه من با داشتن فایروال و آنتی اسپای ویر مک آفی بخوام آنتی ویروس kaspersky رو نصب بکنم مشکلی پیش نمیاد و کلا با هم سازگار هستند یا نه؟
پیشاپیش ممنون
كاسپر اسكاي با بعضي (بيشتر ) فاير والها ناسازگاره
ولي بايد امتحان كني
اونوقت فایر وال کاسپر هم هست که دانلود کنم یا نه؟خودم که تا حالا ندیدم داشته باشهكاسپر اسكاي با بعضي (بيشتر ) فاير والها ناسازگاره
ولي بايد امتحان كني
اگر نیست موردی نداره که کام آدم بدونم فایر وال باشه؟ چون شما میگی با اکثرشون نمیسازه
یک سوال دیگه اینکه کاسپر معمولا مشکلی با آنتی اسپای ویرهای دیگه نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)