تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 2365 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

من یه سیستم میخوام و چندتا سوال دارم ماشینم 141 قیمتی که میخوام صرف کنم حداکثر 600 تومنه که میخوام توی این حدو وسیله ها رو بگیرم

اول یه پخش میخوام حدواد 200 -150 تومنی باشه -پایونر باشه فکر کنم بهرته-یو اس بی هم بخوره-کیفیت صدای خوبی داشته باشه و تنظیماته نسبتا خوب(عالی نمیخوام در حد قیمتش خوب باشه) کنترل روی فرمونم دشاته باشه یا باید خرید چطوره؟

دوم باندو 150 میخوام بگیرم هم جولو میخوام هم عقب من با سیستمهایی که فقط عقبن حال نمیکنم خودم یه جورایی با JBL Limited-----JBL P953 موافقم یعنی تعریفشونو شندیدم اما نمیدونم قیمتشون چنده اگه یکی از اینارو بگیرم کودمش به قیمتم میخوره و اینکه باندای جولو چی باشه که باشون ست در بیاد برام یه جواریی باس داشتن باند اهمیت داره و کسفیت صدای خوبی دشاته باشه اما هش باس هم نباشه

سوم ساب هم حودوا 80 تومن میخوام بزارم کنار اما چه مارکی با چه قدرتی توی این زمنه چیزی رو نمیشناسم شما بگید
    بزارم تاقچه صداش خوب در میاد؟ماشینم 141 مشکل جا نداره

چهارم آمپ هم 120 تومنی میخوام بگیرم اما یه دو کاناله برا عقب باشه یک یک کناله برا ساب بهرته یا اینکه یه چهار کاناله رو پل بزنم ؟؟

راستی کاره اون وسیله که یه چیزه استوانه ایه چیه؟فکر کنم یست تمنی هم هست کارش چیه؟

50 تمونم پول تاقچه و نصبشو سیم میشه دیگه آره؟

راستی باکس چنده قیمت بهتر در میاد نه؟

خوب این نظره خودمه اما شما باید بگید شما استاید

لطفا اسمه وسیله و قیمتشو بگید و اینکه اصلی تقلببی هم داره یا نه مخصوا باندا و ..
    مرسی
    Last edited by hossputer7; 20-07-2009 at 15:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

-----------------
    Last edited by hossputer7; 20-07-2009 at 15:37. دليل: -------

در آغاز فعالیت yobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در قلب تو

پيش فرض

من که بعد از JVC ,SONY خیلی قبول دارم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من سریع یه چیز هایی میگم ولی بعدا کاملش میکنم
    پخش 5050 و یا 6050 به قیمت 150 و 180 تومن
    باند همونطور که خودت گفتی 953 ولی الکی زیاد گرون شده
    میتونی از کنوود 718 هم استفاده کنی
    t595 هم دنبالش نرو - خرج های جانبیش زیاده!!! (من خریدم یه خورده پشیمونم)
    آمپ هم گزینه های مختلفی داری
    یه 4 کانال میخوای و یه مونو
    4 کانال رو از سوند و یا ارتکوییک میتونی انتخاب کنی
    نظرم روی پیکاسو 540 هست و یا lw4.620 (آمپ خودم که خیلی راضیم) قیمتش هم حدود 140 هست
    ساب هم میتونی سوند استریم pw12 بگیری و یا xpro-12
    آمپ ساب هم بهترین گزینه توی این قیمت(128 تومن) کنوود 8104 هست
    حدود 50 تومن پول نصب و طاقچه و... داری
    باطریت چیه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی رفیق منم همین پخشه 6050 رو خیلی قبول دارمو 953 اما گزاشتم ببینم نظره شماها هم همینه اما من دنباله باند خیلی خوبم خوب نه خیلی خوب حدواد 150 بیشتر نشه این 953 الکی قیمتش کشید بالا چیزه بهرتی نمیشه دستو پا کرد؟چقدری بهتره 718 توی فرومه تونیگ .... خیلی ها میموندن 718 رو با 953 عوض کنن میگفتن خیلی به صرفست و لذتشو میبری راسته آره؟خیلی اینو میگفتن

میخوام یه دوئ کانل برا عقب بگیرم یک تک کامال برا ساب و هدیونیت بگیرم برا جولو اما چیشو نمیدونم بدون آمپ جولو رو ببندم خوب در میاد؟

راستی پخشه 7000 چنده خوبه؟اما بیتشر با 6050 موافقم شیک و تنظیماتش خوب.

یکم بیشتر اگه میشه در مورد باندای زریه 200 توضیح بدید من باندی میخوام که باس داشته باشه کیفیتش هم خوب باشه به سرفت این 953؟
    مرسی اگه میشه یکم زمینه رو باز تر کن و توضیح که چی بهرته چی بدرته نسبت به قیمتو کارایی مرسیییییییییییییییی

راستی باطریم از این باطریای قوی پژوه 70 آپر فکرر کنم البته اگه اشتب گفتم گیر ندیدااااا بعد میبینم میگم اما چراغش روی پرایدم همیشه سفیده سبز نمیشه اما روی پژومون سبز میشه یکم دینابش ضیعف مثل اینکه شارژش میکنه اما قویه قویم نبود با اون ماشین عوضش میکنم

راستی من بدجور 6050 چشممو گرفته این یواس بیش از بقل میخوره که اذیت نکنه قلومبه بزنه بیرون؟روی فرمون کنترل داره؟قضیه ریموته رو فرمون چیه سیم کپشی میخواد کنترلیه چطور نصب میشه روشه یا باید خرید

وای چقدر سوال شرمنده
    Last edited by hossputer7; 20-07-2009 at 20:53.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید محترم .....

روی این بیوک چه پخش و باندی مناسب هست بگیرم که حداکثر توانایی و قدرت رو در حداقل قیمت داشته باشه ( بودجه محدود و دانش آموزیه)

نمیخوام خیلی حرفه ای باشه ... یه پخش با 2تا باند جواب میده؟؟ چیزه دیگه ای لازم نیست؟ چه قدری در میاد ؟ چه مارک و مدلی؟

راستی بی زحمت بخشی معرفی کنید که تو دست انداز ها زیاد اذیت نکنه ( چون بعضی پخشا وقتی ماشین بزنی تو دست انداز سی دی توش تکون میخوره و کیفیت بالا پایین میشه... خودتون که بهتر میدونید)

Last edited by babak_gww; 22-07-2009 at 14:46.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید محترم .....

روی این بیوک چه پخش و باندی مناسب هست بگیرم که حداکثر توانایی و قدرت رو در حداقل قیمت داشته باشه ( بودجه محدود و دانش آموزیه)

نمیخوام خیلی حرفه ای باشه ... یه پخش با 2تا باند جواب میده؟؟ چیزه دیگه ای لازم نیست؟ چه قدری در میاد ؟ چه مارک و مدلی؟

راستی بی زحمت بخشی معرفی کنید که تو دست انداز ها زیاد اذیت نکنه ( چون بعضی پخشا وقتی ماشین بزنی تو دست انداز سی دی توش تکون میخوره و کیفیت بالا پایین میشه... خودتون که بهتر میدونید)
    سلام
    شما اول بودجتون رو مشخص کنین
    در مورد سی دی هم الان معمولا دیگه زیاد از سی دی استفاده نمیشه و ملت رو آوردن به USB
    ولی خوب من پخش پایونیر دارم و تا الان این مشکل شما برام پیش نیومده
    به نظر من پخش 5050 به قیمت 150 تومن
    و باند کنوود 718 هم به قیمت 80 تومن
    یا باند 6982 به قیمت 60 تومن
    موفق باشین(ولی اگه میخوای 200 تومن پول پخش بدی پول رو بذار رو این 1 و 500 ماشین بهتری بخر

8. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام یه پخش مناسب برای سمن ال ایکس تا سقفه 150 تومن چیه (usb حتما داشته باشه)

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

اولا بايد بهت تبريك بگم به خاطر بيوك زيبات...حتمن يه ميتينگ بذار يه چرخي بزنيم باهاش.
    دوما در رابطه با اين سوالت بايد بهت بگم كه كلا ماشيناي آمريكايي به خاطر اينكه خيلي بزرگ هستن و فلز بكار رفته در بدنشون هم خيلي محكمه (از لحاظ ضخامت) ،با يه باند و پخش ساده صدايي ازشون در نمياد!اگه دقت كرده باشي،اونايي كه رو ماشيناي آمريكايي سيستم دارن،قطعا چند تا آمپلي+خازن+باكس دوبل دارن!
    پس شما نبايد انتظار داشته باشي كه با يه جفت باند و يه ضبط معمولي،بتوني صدايي بگيري ازش!
    ولي در نهايت يه پخش معمولي پايونير،كه دمو ندشته باشه،حدود 130 تومن هستش! و يه جفت باند هم لازم داري كه من MTX و JBL رو بهت پيشنهاد ميكنم.MTX حدود 105 تومن هستش(يه مدل خوبش). ولي بهت قول ميدم كه صدايي خوبي ازش در نياد،براي همين بايد يه آمپلي هم اضافه كني! البته اگر دنبال كيفيت بالا هستي،ميتوني از باندهاي كامپوننت استفاده كني...
    ولي كلا من جاي تو بودم اينارو نصب ميكردم:
    يه ضبط+2تا باند براي عقب،+2تا باند براي درهاي جلو+يه آمپلي....
    اين ميتونه كارتو راه بندازه..
    بعدا هم اگر خواستي ميتوني يه آمپلي با بكس هم اضافه كني....
    ولي اگه از من ميشنوي يا سيستم نبند،يا يه چيز خوب ببند...

پخشی معرفی کنید که تو دست انداز ها زیاد اذیت نکنه ( چون بعضی پخشا وقتی ماشین بزنی تو دست انداز سی دی توش تکون میخوره و کیفیت بالا پایین میشه... خودتون که بهتر میدونید)
    ببين دوست عزيز،بالا و پايين شدن كيفيت،هيـــــچ ربطي به پخش نداره!اگر پخش درست نصب شده باشه و سيمها رو با سليقه از گوشه در رد كرده باشن و خوب به باند نصب كرده باشن،نبايد مشكلي پيش بياد...ولي اگه منظورت قطع شدن صداي آهنگه اونم باز به نصب مربوط ميشه!البته نا گفته نباشه كه ضبطهاي قديمي يه مقداري ضعيف بودن،ولي به قول دوستمون الان ديگه همه دنبال USB هستن!
    موفق و پيروز باشي....

11. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام یه پخش مناسب برای سمن ال ایکس تا سقفه 150 تومن چیه (usb حتما داشته باشه)
    پایونیر 5050 یا 4050

13. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •