دقیقا همین کارو می کنند باز میبرن بالا ولی من پیشنهادم اینه که بریم یه 1مگ بگیریم با ماهی 2 تا 3 گیگ محدودیت
شما مشکوک می زنی
اره بابا ماله من 15 16 است
عزیز من بعد این هممه هنوز ساده ای
شما بگو چکار کنیم ما همون کار رو با صبا می *نیم
دقیقا همین کارو می کنند باز میبرن بالا ولی من پیشنهادم اینه که بریم یه 1مگ بگیریم با ماهی 2 تا 3 گیگ محدودیت
شما مشکوک می زنی
اره بابا ماله من 15 16 است
عزیز من بعد این هممه هنوز ساده ای
شما بگو چکار کنیم ما همون کار رو با صبا می *نیم
من خودم قبلا سرويس 1 مگ صبانت رو داشتم.
اما خيلي گرون بود (نسبت به 128)
16 تومان مي گرفتند فقط براي 2 گيگ حجم ترافيكي!
و در كمتر از يك هفته مصرف شد . بعد رفتم همين 128 رو گرفتم.
15.900 تومان با 5 گيگ ترافيك.
وقتي 1مگ به خانگي نميدن بايد با همين 128 بسوزيم و بسازيم![]()
من چند وقته دارم ميگم كه يه كاري بكنيم. به نظر تحصن آخرين و بهترين راه براي ماست... مي تونيم در مشهد جلوي استانداري، مخابرات يا شهرداري و جاهاي خاصي تحصن كنيم. نياز به مديريت كافي و مناسب داره كه بايد يه نفر قبول كنه به عنوان نفر اصلي بقيه رو مديريت كنه...
من كه 1 مگ گرفتم كاربر خانگي نيستم؟وقتي 1مگ به خانگي نميدن بايد با همين 128 بسوزيم و بسازيم
خوبه اما چند نفر هستیم که بریم (همین 5 نفر تو تاپیک)
بعدشم مثل درگیری های ...... همه رو جمع می کنن !! بهتره با خود نمایندگی ها یه کاری کنیم یعنی جمع بشیم تو یه نمایندگی (اصلی) .
الان من سرعتم به بایت هم می رسه یعنی تفاوت adsl با دایال آپ فقط اینکه همیشه adsl وصله ؟؟![]()
ديگه خودتون گفتين يه جورايي اونها رو پيچوندين و لوله شون كردين با بردن مدارك كه Adsl رو براي شركت ميخوام و اون اوسكلها باور كردن![]()
نمايندگي ها هم خودشون مشكل دارن... اگه باشن بهتره ولي اگه نباشن هم عيبي نداره.
در ضمن چند نفر ديگه هم ميان از بچه هاي فورام ايران ويج هم هستند...
خدا کنه تو همه ی امور مملکت اینقدر وسواس داسته یاشین ..... نه؟
الحمدالله همه چی درسته فقط همین وضعیت اینترنت ایران هم درست میشه اینجا دیگه بهشته
راه دیگه ای غیر اینکار نیست؟
اعتراض و فشار به سرویس دهنده ها...
تبلیغات منفی....
تحریم کردن سرویس ضعیف....
.
.
.
Last edited by sam_mjm; 16-11-2008 at 12:22.
اگه همه رو بشه متحد كرد كه فقط يه روز از نت استفاده نكن ضرري بهشون ميرسه كه تا عمر دارن يادشون نره...
ولي بهترين راه فعلا همين تحصنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)