سلام . واسه رفع مشکل کلید های تنظیم صدا و av mode , capture در ویندوز 7 کدوم درایور را باید دانلود و نصب کنم؟ sony cs36gj
سلام . واسه رفع مشکل کلید های تنظیم صدا و av mode , capture در ویندوز 7 کدوم درایور را باید دانلود و نصب کنم؟ sony cs36gj
دستت درد نکنه ولی این مدل لپ تاپ من درایو هاشو واسه دانود ندارهچیکار کنم؟
مدل:sony vaio VPCCW21FX دمتون گرم کمکم کنید
سلام
من که هر کار کردم برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنم نتونستم
مدل لب تابم fujitso simens amilo pro v2030 هست
رفتم تو سایت اصلی خود لب تاب که دانلود کنم نامردا ایران رو تحریم کردند و نوشته بود دانلود واسه کشور شما مقدور نیست.
میخواستم ببینم درایور ها شو از کجا میتونم گیر بیارم
اگر بتونید لینک سالم بزارید ممنون میشم
با سلام
حقیر یه لپ تاب دل1564 خریدم ولی نمیتوانم ویندوز ایکس پی نضب نمایم چون خیلی ها میگویند سرعتش میاید پایین و نمیشه درست کار کرد
ودرایوهاش هم نیست لطفا حقیر را راهنمایی فرمایید واگر دی وی دی نرم افزارهاش هست جطوری میتوانم تهیه نمایم با ویندوز ایکس پی
ممنون از همه دوستان
دوستان خسته نباشيد
من دنبال درايور ويندوز7 براي Asus K50IN هستم اما نشد كه نشد
ممون ميشم راهنمايي كنيد
با درود
ميدونم كه جاي سوال من اينجا نيست ولي اينقدر توي اين سايتها گشتم ديگه خسته شدام
من چطور ميتونم ويندوز 7 اورجينال كارخانه اي رو براي سوني fw590 fzb داشته باشم
آخه از روزي كه پاك شده ديگه با لب تابم راحت نيستم
در ضمن لب تابم رو ندونسته افديسك كردم
یعنی ریکاوری هم نگرفتی؟!
می تونی بری نمایندگی موجود در ایران و با دادن شماره سریال ویندوز ته دستگاهت، دیسک ریکاوری سفارش بدی. البته بعید می دونم که درست و درمون برات کار کنن. اگر هم نشد از دوبی میبایست درخواست بدی
شاد باشین![]()
سلام دوستان وقت بخیر من رو لپ تاپ sony مدل VGN-AR850E ویندوز 7 نصب کردم اما گرافیکش نصب نمیشه خداییش از بس تو این سایتها دنبالش گشتم خسته شدم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارین ممنون میشم Gforce NVIDIA 8600
Last edited by saam_metal5; 31-05-2010 at 17:33.
درود
من درايور مودم dsl 200 dlink براي ويندوز سون لپ تاپ asus رو ميخوام . با درايور ويستا امتحان کردم نشد . ممنون ميشم بگيد چطوري نصبش کنم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)