تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 94 از 2403 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود.جناب وحید دانشگاه اینجا قبول شدین؟جون 4 سال گفتین فهمیدم.خوش بحالتون .من که همش آواره این شهر و اون شهر بودم و احتمالا از مهر یا باید برم تاکستان یا سربازی.
    من قبل از اینکه به adsl مجهز بشم حدود 8 سال با اندیشه بودم.خیلی هم دوست داشتم واسه adsl هم برم اندیشه.ولی چون تنوع سرویس های پارس آنلاین بهتر بود و من ترافیک بیشتری میخواستم دیگه سراغ اندیشه نرفتم ولی اندیشه هم بهترین سرویس دهنده خدمات اینترنتی تو گیلانه نه فقط رشت.[در ضمن دوستانی که گفتن سرعت پارس آنلاین کم شده توجه کنن که اگه این اتفاق بعد از تعمیرات مخابرات بوده (مثلا خط 5 روز 4 شهریور چند ساعتی قطع بود و همینطور بقیه خط ها در روزهای دیگه) باشه .من هم این مشکل رو داشتم یهو سرعتم 30 تا کم شد.بعد با تهران تماس گرفتم مشکلم حل شد .بخاطر نویز بود.الان هم با سرعت عالی در حال دانلودم.
    Last edited by kavehmech; 01-09-2009 at 11:17.

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان من الان 2 ساله كه از پارس آنلاين adsl دارم قبلش از انديشه داشتم..خدايش سرعت پارس آنلاين هميشه از سرويسي كه شما در خواست كردين بيشتره..و اصلآ قابل مقايسه با انديشه نيست انديشه 256 در ساعت 6 غروب نهايتآ33 34 اجازه دانلود بهتون بده ..ولي ژارس آنلاين كمتر از 40 نيست ...من الان سرعتم ارتقاع دادم 384 گرفتم كه خودتون ببينيد تست سرعتمو و خودتون قضاوت كنيد..ساعت 11:26 ظهر

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قبلا تو رشت ParsOnline حرف اول رو میزد اما 1 هفته هست که سرعت دانلود رو بشدت پایین اورده که حتی از حد معمول هم کمتره !

میتونید از نظرسنجی متوجه این قضیه بشید تا حالا پارس انلاین رتبه اول رو داشت اما روز به روز داره به طرفداران ASK افزوده میشه !
    این جمله:
    میتونید از نظرسنجی متوجه این قضیه بشید تا حالا پارس انلاین رتبه اول رو داشت اما روز به روز داره به طرفداران ASK افزوده میشه !

منم با این جمله موافقم الان چند وقتیه که اندیشه سبز سرویس خیلی خوبی میده.البته قبلا هم خوب بود ولی شماره یک نبود. برای نظر بقیه احترام قائلم ولی من اندیشه رو انتخاب می کنم(البته کردم پشیمونم نیستم)
    من از پارس آنلاين adsl دارم و برادرم از انديشه هر دو در يك ساختمان ساكن هستيم با پيش شماره 722 ...از نظر سرعت دانلود كردن پارس آنلاين اوله ولي از نظر آپلود انديشه بهتره ...سرعت دانلود 128 حداقل 22 k/b بر ثانيه و حد اكثر 30 هستش...سرعت دانلود سرويس 256 پارس آنلاين بين 33 الي 45 هستش كه اغلب بالاي 40 k/b است..سرعت دانلود 384 بين 45 و اكثرآ بالاي 54 k/b هستش....
    ضمنآ علت قطع شدن و كاهش پارس آنلاين عدم اطلاع رساني اين شركت به يوزرهاي خود بود كه در تمامي مناطق مخابراتي رشت سيستم سخت افزاري اين شركت تعويض گرديد...كه الان 3 روزه كه ارتقاع سيستم با موفقيت به پايان رسيده است..و همه چيز به روال قبلي برگشته است
    Last edited by behnam.sabet; 01-09-2009 at 11:03.

4. این کاربر از behnam.sabet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم سرویس 384 در ساعت 12:15 ظهر
    Last edited by kavehmech; 01-09-2009 at 11:19.

داره خودمونی میشه sa2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان همشهری

یه مدتی اینجا سر نمیزدم...

تست 96 اندیشه

جالبه هر با یه چیزه
    Last edited by sa2n; 01-09-2009 at 13:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من از پارس آنلاين adsl دارم و برادرم از انديشه هر دو در يك ساختمان ساكن هستيم با پيش شماره 722 ...از نظر سرعت دانلود كردن پارس آنلاين اوله ولي از نظر آپلود انديشه بهتره ...سرعت دانلود 128 حداقل 22 k/b بر ثانيه و حد اكثر 30 هستش...سرعت دانلود سرويس 256 پارس آنلاين بين 33 الي 45 هستش كه اغلب بالاي 40 k/b است..سرعت دانلود 384 بين 45 و اكثرآ بالاي 54 k/b هستش....
    ضمنآ علت قطع شدن و كاهش پارس آنلاين عدم اطلاع رساني اين شركت به يوزرهاي خود بود كه در تمامي مناطق مخابراتي رشت سيستم سخت افزاري اين شركت تعويض گرديد...كه الان 3 روزه كه ارتقاع سيستم با موفقيت به پايان رسيده است..و همه چيز به روال قبلي برگشته است
    باشه قبوله داداش. حالا چرا اینقدر بهتون بر خورد. جملات Bold و 2-3 بار ادیت.
    پارس انلاین خیلی بهتره اصلا همه میایم از پارس میگیریم. ما که بخیل نیستیم خوشبحال صاحباش و یوزراش ما فقط نظر شخصیمونو گفتیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همشهریان عزیز این رو تازه تو سایت اندیشه نوشتن:

کاهش تعرفه مخابرات:
    پس از گذشت دو سال از تصویب مصوبه سازمان تنظيم مقررات سرانجام مخابرات با تمکین از این مصوبه آبونمان استفاده از خدمات ADSL را از 3000 تومان به 1000 تومان کاهش داد.

گفتن اطلاع داده باشم.
    Last edited by sa2n; 01-09-2009 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

14

مدتی بود اندیشه حسابی حال میداد ، من که 96 داشتم شبها می شد 512 و با سرعت 70KB/s دانلود میکردم.

برای شما جدیدا اینطوری نشد ؟؟

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مدتی بود اندیشه حسابی حال میداد ، من که 96 داشتم شبها می شد 512 و با سرعت 70KB/s دانلود میکردم.

برای شما جدیدا اینطوری نشد ؟؟
    برای خیلی ها اینجوریه
    تو هم برو حالشو ببر

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

درود.جناب وحید دانشگاه اینجا قبول شدین؟جون 4 سال گفتین فهمیدم.خوش بحالتون .من که همش آواره این شهر و اون شهر بودم و احتمالا از مهر یا باید برم تاکستان یا سربازی.
    من قبل از اینکه به adsl مجهز بشم حدود 8 سال با اندیشه بودم.خیلی هم دوست داشتم واسه adsl هم برم اندیشه.ولی چون تنوع سرویس های پارس آنلاین بهتر بود و من ترافیک بیشتری میخواستم دیگه سراغ اندیشه نرفتم ولی اندیشه هم بهترین سرویس دهنده خدمات اینترنتی تو گیلانه نه فقط رشت.[در ضمن دوستانی که گفتن سرعت پارس آنلاین کم شده توجه کنن که اگه این اتفاق بعد از تعمیرات مخابرات بوده (مثلا خط 5 روز 4 شهریور چند ساعتی قطع بود و همینطور بقیه خط ها در روزهای دیگه) باشه .من هم این مشکل رو داشتم یهو سرعتم 30 تا کم شد.بعد با تهران تماس گرفتم مشکلم حل شد .بخاطر نویز بود.الان هم با سرعت عالی در حال دانلودم.
    آره دوست عزیز

و چون ADSL از نونه شب و خونه گرفتن واجب تره واسه همین میخواستم بهترین شرکت سرویس دهنده رو انتخاب

کنم که دوستان راهنمایی کردن

من الان از صبانت استفاده میکنم در کل نه خوبه نه بد

یه سوال دیگه هم داشتم

آیا اندیشه ی سبز خزر ارتباطی با صبانت داره ؟

چون تو قسمت ریز مصرف صبانت شهر رشت هم بود و هرچی سرچ کردم نمایندگی از صبانت اونجا پیدا نکردم

واسه همین فکر کردم که شاید اندیشه سبز خزر ارتباطی با صبانت داشته باشه
    Last edited by VahidDG2007; 01-09-2009 at 17:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •