بچه ها این آلبوم مجاز کی میاد ؟ خسته شدیم از بس انتظار کشیدیم !
بچه ها این آلبوم مجاز کی میاد ؟ خسته شدیم از بس انتظار کشیدیم !
با سلام خدمت دوستان ....
اول از همه از مدیران میخوام که لینک آهنگ رو بردارن .... چون این آهنگ به صورت دزدی از مجید خراطها پخش شده و فقط باعث میشه زحمت های 2 ساله مجید خراطها و هزینه های بالای تهیه آلبوم در بیرون ایران به هدر بره ...
فکر کنم دیگه اکثر دوستان شنیده باشن .... کیفیت 48 آهنگ واقعا باعث شد به قدرت این آلبوم که در راه هست پی ببریم ....
بعد از صحبت با مجید خراطها اعلام شد که نهایت تا پایان امسال آلبوم مجاز با 11 ترک جدید و فوق العاده در دسترس خواهد بود .....
![]()
دوستان متاسفانه امروز بعضی از سایت ها آلبوم جدید مجید خراطها عزیز رو روی سایت های خودشون قرار دادن و زحمت های فراوان و 2 ساله مجید رو به هدر دادن .....
به خاطر یه مجوز 2 سال یه آلبوم رو معطل کردن در ارشاد تا آلبوم لو رفت ....
هیچی نمیشه گفت .... مجید برای تهیه این آلبوم 7 بار به ترکیه سفر کرده بود و 6 آهنگ از این 7 ترک اونجا ظبط شده بود ..... همه این وقت ها و هزینه ها به خاطر به دزد ....... به باد رفت ....
اگه آلبوم دستتون رسید گوش کنید و اگه خوشتون اومد اورجینالش رو بخرین .... تنها کاری که میشه کرد همینه ... آلبوم انشاالله اسفند ماه با 11 ترک + تغییر در تمام کارها لو رفته .....
خیلی ناراحتم .... همین ( موفق باشید )
مث آلبوم پارسال علی اصحابی شد !
خیلی نامردن![]()
در مورد آلبوم مجاز هم این رو عرض کنم که انشالله اسفند ماه آلبوم با 11 یا 12 ترک به صورت مجاز پخش خواهد شد ....
تمام این 7 قطعه تغیراتی خواهد داشت چون هیچکدام میکس و مستر نهایی نبود و حتی از لحاظ اشعار هم تغییراتی خواهد داشت ... + چند ترک جدید و البته سبکی نو که فضای آلبوم رو تغییر خواهد کرد .
در کل تمام تلاش ما دیروز کلا این بود که سایت ها آلبوم رو بردارن که البته موفق بودیم ولی پخش شدنش رو نمیشه منکر شد ....
البته طی امروز و فردا اسم دزد رو هم اعلام میکنم ..... حتی حکم جلب این دزد هم صادر شده ....
خبرهای موثق به زودی![]()
رامین خودت آلبومو گوش کردی ؟ به نظرت کدوم آهنگش بهتر بود ؟
من همون شب اومد دانلود کردم اصلا خوشم نیومد اصلا در حد آلبوم های قبلی خودش هم نبود.
اگر مجید از سبک شرقی یکم بیاد بیرون به نظرم بهتر میشه
سلام محمد جان .... گوش کرده بودم و فکر میکنم آهنگ یادم بیار و آرزو بیشتر موفق بوده ....
آره منم قبول دارم این نسخه خوب نبود .... اما هیچکدوم از ترک ها کار نهایی نبود ... و جند ترک هم قراره اضافه بشه در آلبوم .... انشالله آلبوم بیاد خواهیم دید که چقدر قوی تر شده و شما هم مطمئن هستم خوشت میاد![]()
درود بر مجيد عزيز كه صداش ياد آور روز هاي تنهايي من و خيلي هاي ديگه هست . سلام بر رفيق خوبم رامين عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)