سلام دوستان عزیر
در قسمت folder option/file type کلید apply فعال نمی باشد .به همین دلیل تغییراتی که ایجاد می کنم هربار بعد از روشن کردن کامپیوتر باید دوباره تنظیم کنم . لطفاً راهنمایی بفرمایید .
سلام دوستان عزیر
در قسمت folder option/file type کلید apply فعال نمی باشد .به همین دلیل تغییراتی که ایجاد می کنم هربار بعد از روشن کردن کامپیوتر باید دوباره تنظیم کنم . لطفاً راهنمایی بفرمایید .
Last edited by nasim965; 28-07-2008 at 15:03.
سلام
وقتی internet explorer را باز میکنم بصورت maximize باز نمی شود حتی وقتی لینکی را بصورت open in new window باز می کنم باز هم maximize نیست . این مشکل تقریبا یک ماه است که بوجود آمده .
منظورم اینه که مثلا در بازی فوتبال می خوام وقتی مایل حرکت می کنم شوت بزنم . در اینصورت باید کلید بالا و چپ و D را همزمان فشار بدم ولی بوق می زنه .
سلام
فکر کنم اگه سوال خودتون را از بچه های انجمن بازی بپرسید بهتر بتونند راهنمایی کنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
وسط نصب ویندوز xp اخطار میاد شبیه اینکه موقع نصب بازی میگه cd بعدی بذارید بعد هیچ کاریم نمیشه کرد باید چکار کنم؟
یه سوال دیگه داشتم اینکه موقعی که کامپیوتر بالا میاد اون ویندوزهایی که اسمشون اونجا هست و اضافه هستن برای پاک کردنشون باید
چکار کرد؟
Last edited by MILAD MGH; 28-07-2008 at 19:31.
1- ویندوز تک سی دیه؟ احتمالا سی دی خش داره یا اطلاعاتش ناقصه یا فایلهاش هست اما خرابه. نمی دونی پیغام ارور چی بود؟
2- نمایش فایلهای مخفی و سیستمی در Folder Option رو فعال کن. در ریشه درایو C فایلی بنام بوت هست که اسم سیستم عاملهایی که در ابتدا می بینی لیست شده. در قسمت [operating systems] هر خط مربوط به یک سیستم عامله. با توجه به شماره های پارتیشن و اسم سیستم عامل ها اون خطهایی رو که نمی خوای پاک کن.
سلام
دوستان من یک سوال داشتم
آپدیتهای ویندوز Xp به صورت فایل نیست که دانلود کنیم و خودمون نصب کنیم
من ویندوز خودم رو اورجینال کردم و از طریق خود ویندوز وقتی برای آپدیت اقدام میکنم موفق نمیشم.
آپدیت رو دانلود میکنه اما نصب نمیکنه و ارور میده
دستت درد نکنه درست شد![]()
با سلام
من دیروز سیستمم رو با حالت safe mode راه اندازی کردم که ببینم این حالت چه جوریه یه هو دیدم غیر از account ی که هر روز باهاش وارد میشم یکی دیگه به اسم administrator هست ولی نمیدونم چرا پس توی control panel /user account نشونش نمیده. و اصلا چرا این جوری شده؟!!
با تشکر
اون اکانت بطور عادی دیده نمیشه ولی وحود داره برای فعال کردنش یاید از نرم افزاری مثل Tweak UI مایکروسافت استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)