دوستان سلام !!! من بالاخره تنظیمات دوربین N95 رو بطور کامل یاد گرفتم و مطمئنم که دیگه با تنظیمات جدید هیچ گوشیه دیگه ای نمیتونه باهاش کل بندازه ! حتی من خودم کیفیت رو با Canon 7.1 مگاپیکسل هم مقایسه کردم و کاملا یکی انداخت !!! خنده داره ... ولی خدا شاهد که یه کلمه رو هم اغراق نکردم !
حالا بریم سر اصل مطلب ...
اصولا توی تنظیمات دوربین N95 چیزی داره که شاید یکبار هم به چشم نیاد و اون هم اینه :
Image Quality
اما برخلاف اون چیزی که شما فکر میکنید نباید روی 5M باشه !!
بله!!! تعجب نکنید! این گزینه در اصل سایز عکس رو مشخص میکنه و به کیفیت ربط نداره (گرچه غیر مستقیم در کیفیت هم تاثیر میذاره) که درواقع فقط در حالتی باید روی 5M باشه که میخواین عکس از طبیعت بگیرید و منطقه وسیعی هست ! اما شما در بقیه موارد باید از 3M استفاده کنید که نتیجه اون فشرده تر شدن پیکسل ها و در نتیجه افزایش فوق العاده کیفیت تصاویر نسبت به حالت 5M هست که واقعا میشه گفت تا 4 برابر بهتر میشه !
خدا شاهد که اینو امتحان کردم ومیگم...
من خودم هم از کیفیت فوق العاده ضعیف دوربین N95 حتی نسبت به N73 نالان بودم که اگه بگردید میبینید که یه تاپیک هم زدم! حتی کار به جایی رسید که میخواستم بفروشمش !
ضمنا بعد از تغییر حالت از 5M به 3M ابعاد عکس یه مقدار کوچولو میشه ! یعنی اندازه N73 میشه ! ولی واقعا عالی میشه !
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید