تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 94 از 1635 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

-=========================-
    با سلام خدمت شما دوست عزيز
    شما نفرموديد كار خروجي تان براي پوستر و بنر است! گفتيد خروجي ندارم!!
    بهرحال اگر عكس شما اديت مي شود و مي رود براي چاپ يا پرينت اصلا به Compact فكر هم نكنيد!! اصلا و ابدا!
    با احترام
    كاويان
    ============================================
    دوست خوبم کاویان
    با تشکر از راهنمایی خوبت من کارم طراحی پوستر وبنر هست وبیشتر از عکس های با کیفیت در اینترنت استفاده می کنم ولی چون با فتوشاپ کار می کنم از طرف بعضی مدارس به من پیشنهاد داده شده عکس دسته جمعی از هرکلاس بگیرم و بعد با فتوشاپ روش کارکنم (تعویض بکگراند، اضافه کردن متن به عکس اسم کلاس و مدرسه ، جلوه های ویژه) من می خواستم این دوربین رو برای این کار بخرم
    خلاصه بگم:1-تصویری واضح از یک گروه 30 نفره کلاسی در محیط بیرون کلاس مثلا حیاط
    2- تصویری با کیفیت از دور نمای ساختمان مدرسه
    حالا به نظر شما دوربین های کامپکت مثل w 130 یا حتی w120 جواب این خواسته های من رو میده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض سري هاي ضعيف w سوني

دوست خوبم کاویان
    با تشکر از راهنمایی خوبت من کارم طراحی پوستر وبنر هست وبیشتر از عکس های با کیفیت در اینترنت استفاده می کنم ولی چون با فتوشاپ کار می کنم از طرف بعضی مدارس به من پیشنهاد داده شده عکس دسته جمعی از هرکلاس بگیرم و بعد با فتوشاپ روش کارکنم (تعویض بکگراند، اضافه کردن متن به عکس اسم کلاس و مدرسه ، جلوه های ویژه) من می خواستم این دوربین رو برای این کار بخرم
    حالا به نظر شما دوربین های کامپکت مثل w 130 یا حتی w120 جواب این خواسته های من رو میده یا نه؟

سلام دوست من
    خير به هيچ عنوان سري W براي اين نوع كارها مناسب نيست! اين اشتباه را نكن!
    فكر SLR-LIKE باشد و بس! حداقل برو سراغ A720 يا Sx100 يا SX110 اگر هم مي خواهي بيشتر پول بدهي برو سراغ H9 يا H50 يا SX10 كه بي نظير هستند ... من از يكي از دوستاني كه H9 دارد شنيدم كيفيت فيلمش در حد DVD است (منظور بسيار تميز و با نور عالي)
    با احترام
    كاويان

3. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست خوبم کاویان
    البته با احترام به نظر آقا کاویان.
    دوست عزیز با این توصیفی که شما از نیازت برای دوربین فرمودی،
    اولا دوربینی خیلی شارپ می خواهی که صورت همه دانش آموزان واضح بیوفته.
    دوما باید عکس هایت از هر نوع نویز دور باشه.اصلاح نویز در فتوشاپ همونطور که خودتون میدونین با افت کیفیت همراه است.
    سوما از وضوح تصویر بالایی برخوردار باشه تا بعدا مثلا اگه یکی از والدین بچه ها بیاد بگه عکس بچه منو از میان اونا جدا کن بزرگ چاپ کن.وضوح عکس اجازه بده.یعنی هر چه مگاپیکسل بالاتر (در شرایط نویز یکسان)نتیجه بهتر.
    همچنین دوربین مورد نظر شما باید تفکیک رنگ خیلی بالایی داشته باشه.
    با توجه به اینکه این نوع عکاسی به زوم بالایی نیاز نداره،پیشنهاد بنده به جای سوپر زوم هایی مثل H50 یا Sx10 ،که فاصله کانونی کمی دارن،بهتره به طرف دوربین های SLR واقعی برین.
    دوربین هایی مثل Nikon D70 یا Sony آلفا 350 کخ با قیمت مناسب،نیاز های شما را به بهترین نحو جوابگو باشد.

5. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض سوپر زوم

البته با احترام به نظر آقا کاویان.
    دوست عزیز با این توصیفی که شما از نیازت برای دوربین فرمودی،
    اولا دوربینی خیلی شارپ می خواهی که صورت همه دانش آموزان واضح بیوفته.
    دوما باید عکس هایت از هر نوع نویز دور باشه.اصلاح نویز در فتوشاپ همونطور که خودتون میدونین با افت کیفیت همراه است.
    سوما از وضوح تصویر بالایی برخوردار باشه تا بعدا مثلا اگه یکی از والدین بچه ها بیاد بگه عکس بچه منو از میان اونا جدا کن بزرگ چاپ کن.وضوح عکس اجازه بده.یعنی هر چه مگاپیکسل بالاتر (در شرایط نویز یکسان)نتیجه بهتر.
    همچنین دوربین مورد نظر شما باید تفکیک رنگ خیلی بالایی داشته باشه.
    با توجه به اینکه این نوع عکاسی به زوم بالایی نیاز نداره،پیشنهاد بنده به جای سوپر زوم هایی مثل h50 یا sx10 ،که فاصله کانونی کمی دارن،بهتره به طرف دوربین های slr واقعی برین.
    دوربین هایی مثل nikon d70 یا sony آلفا 350 کخ با قیمت مناسب،نیاز های شما را به بهترین نحو جوابگو باشد.

-================-
    سلام بر سناتور عزیز
    هرچند که این دوستمون با فاصله کانونی کاری ندارد اما در کل حرف شما درست است ... یک راست برود سراغ slr خیلی بهتر است ...
    آقا این d70 و آلفا 350 آنقدرها هم ارزان نیستند که به پول این دوستمون بخورند! ایشان دنبال سری w بودند ..
    البته باز هم می گویم که کمی پول بیشتر و جنس بهتر ... سری w و کلا کامپکت ها مفت گران هستند ...
    با احترام
    کاویان

7. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باسلام خدمت اساتيد
    من براي خريد دوربين بين h50 و sx10 و g10 مانده ام
    برام كيفيت عكس از همه چيز مهمتراست اعتقاد به مگاپيكسل زيادهم ندارم
    خودم بين sx10 و g10 مردد هستن قيمت اين دو باتوجه به خريدباطري وشارژر براي sx10 تقريبا يكسان است
    به نظرشما كدام يك ازاين دوحرفه اي تر وكاملتر است
    ياحق

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض G10 یا sx10 یا h50

باسلام خدمت اساتيد
    من براي خريد دوربين بين h50 و sx10 و g10 مانده ام
    برام كيفيت عكس از همه چيز مهمتراست اعتقاد به مگاپيكسل زيادهم ندارم
    خودم بين sx10 و g10 مردد هستن قيمت اين دو باتوجه به خريدباطري وشارژر براي sx10 تقريبا يكسان است
    به نظرشما كدام يك ازاين دوحرفه اي تر وكاملتر است
    ياحق
    هر 3 عالی هستند ولی توجه کنید که G10 کامپکت محسوب می شود در واقع کامپکت پیشرفته یعنی به عبارت دیگر Advanced Amateur یعنی آماتور پیشرفته .... توجه کنید که مگاپیسکل نقش زیاد مهمی در کیفیت عکس ندارد! هرچه مگاپیسکل بالاتر باشد باید سنسور هم بزرگتر باشد تا کیفیت عکس تضمین شود در صورتی که در G10 مگاپیکسل بالاست اما سنسور کوچک! در نتیجه عکس این دوربین در حد همان SX10 و H50 می باشد!
    من در مورد این 3 دوربین بسیار تحقیق کردم ... عکس های H50 ظاهرا از همه زیباتر است ... SX10 به زوم بسیار قوی و بالایش می نازد و البته پردازنده Digic 4 و زوم بی صدا ... در کل به نظر من H50 ارجحیت دارد چون ریموت کنترل هم برای شات زدن، دارد و این در آینده خیلی بدردتان خواهد خورد مخصوصا برای گرفتن عکس های مخفی بسیار عالیست ... توجه کنید که گزینه Self Timer داستان دیگری است که روی تمام دوربین ها وجود دارد اما ریموت خیلی به کارتان خواهد آمد ... باطری لیتیومی هم که موجب می شود شما 30 تا 50 هزار تومان جهت خرید شارژر و قلمی پس انداز کنید ...
    دوست من بهتر است کمی بیشتر پرداخت کنید و 1000D یا D60 خریداری کنید ... این دو جز SLR های قیمت مناسب هستند و شما از خرید SLR هرگز پشیمان نخواهید شد ... تنها مشکل SLR ها در این رنج قیمت نداشتن زوم بالا است! زوم این نوع SLR ها 3 الی 4 اپتیک می باشند که مبتنی بر لنز است و در نتیجه شما اگر بخواهید زوم بالا داشته باشید باید مبالغ بسیار هنگفتی هزینه کنید تا لنز مربوطه را بخرید (البته توجه کنید که استفاده از زوم های بسیار بالا مانند آنچه در دوربین های H50 و SX10 وجود دارد، مستلزم استفاده از 3 پایه می باشد که حتما می دانید که 3 پایه چیزی نیست که همیشه همراهتان باشد در نتیجه بسیاری از صحنه های دور را از دست خواهید داد و نمی توانید از آنها عکس برداری نمائید، پس زوم بسیار بالا آنقدر هم مزیت مهمی نمی تواند باشد)
    در کل SLR ها ارزش همه چیز را دارند ... بهتر است برخی مزیت های SLR-LIKE ها مانند H50 و SX10 را قربانی کنید و در عوض SLR بخرید و یک عمر لذت ببرید ... توجه کنید که SLR ها سنسورهای بسیار بزرگتری دارند و همین موجب می شود کیفیت عکس شما در فواصل نزدیک بسیار بسیار عالی و شارپ با جزئیات بالا نمایان شود و تضمین می شود!
    در کل در خرید دوربین لنز و سنسور را مدنظر داشته باشد (نکته دیگر اینکه در بین نوع سنسورهای CMOS و CCD اصلا حساسیت به خرج نده که تفاوت آنچنانی ندارند و هرکدام مزیت خاصی بر دیگری دارد)

با احترام
    کاویان
    Last edited by Excel-VB; 26-12-2008 at 11:19. دليل: افزایش اطلاعات

10. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هر 3 عالی هستند ولی توجه کنید که g10 کامپکت محسوب می شود در واقع کامپکت پیشرفته یعنی به عبارت دیگر advanced amateur یعنی آماتور پیشرفته .... توجه کنید که مگاپیسکل نقش زیاد مهمی در کیفیت عکس ندارد! هرچه مگاپیسکل بالاتر باشد باید سنسور هم بزرگتر باشد تا کیفیت عکس تضمین شود در صورتی که در g10 مگاپیکسل بالاست اما سنسور کوچک! در نتیجه عکس این دوربین در حد همان sx10 و h50 می باشد!
    من در مورد این 3 دوربین بسیار تحقیق کردم ... عکس های h50 ظاهرا از همه زیباتر است ... Sx10 به زوم بسیار قوی و بالایش می نازد و البته پردازنده digic 4 و زوم بی صدا ... در کل به نظر من h50 ارجحیت دارد چون ریموت کنترل هم برای شات زدن، دارد و این در آینده خیلی بدردتان خواهد خورد مخصوصا برای گرفتن عکس های مخفی بسیار عالیست ... توجه کنید که گزینه self timer داستان دیگری است که روی تمام دوربین ها وجود دارد اما ریموت خیلی به کارتان خواهد آمد ... باطری لیتیومی هم که موجب می شود شما 30 تا 50 هزار تومان جهت خرید شارژر و قلمی پس انداز کنید ...
    دوست من بهتر است کمی بیشتر پرداخت کنید و 1000d یا d60 خریداری کنید ... این دو جز slr های قیمت مناسب هستند و شما از خرید slr هرگز پشیمان نخواهید شد ... تنها مشکل slr ها در این رنج قیمت نداشتن زوم بالا است! زوم این نوع slr ها 3 الی 4 اپتیک می باشند که مبتنی بر لنز است و در نتیجه شما اگر بخواهید زوم بالا داشته باشید باید مبالغ بسیار هنگفتی هزینه کنید تا لنز مربوطه را بخرید (البته توجه کنید که استفاده از زوم های بسیار بالا مانند آنچه در دوربین های h50 و sx10 وجود دارد، مستلزم استفاده از 3 پایه می باشد که حتما می دانید که 3 پایه چیزی نیست که همیشه همراهتان باشد در نتیجه بسیاری از صحنه های دور را از دست خواهید داد و نمی توانید از آنها عکس برداری نمائید، پس زوم بسیار بالا آنقدر هم مزیت مهمی نمی تواند باشد)
    در کل slr ها ارزش همه چیز را دارند ... بهتر است برخی مزیت های slr-like ها مانند h50 و sx10 را قربانی کنید و در عوض slr بخرید و یک عمر لذت ببرید ... توجه کنید که slr ها سنسورهای بسیار بزرگتری دارند و همین موجب می شود کیفیت عکس شما در فواصل نزدیک بسیار بسیار عالی و شارپ با جزئیات بالا نمایان شود و تضمین می شود!
    در کل در خرید دوربین لنز و سنسور را مدنظر داشته باشد (نکته دیگر اینکه در بین نوع سنسورهای cmos و ccd اصلا حساسیت به خرج نده که تفاوت آنچنانی ندارند و هرکدام مزیت خاصی بر دیگری دارد)

با احترام
    کاویان
    ازتوضيح جامع وكاملتان خيلي ممنون
    ياحق

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ازتوضيح جامع وكاملتان خيلي ممنون
    ياحق
    در مورد حداکثر زوم قابل استفاده نظر بنده متفاوت است.
    عکاس در این زمینه خیلی تعیین کننده است.
    Last edited by Senator_F; 27-12-2008 at 09:37.

13. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه دوربین میخوام فوق العاده واسه طراحی پوستر و ...
    طوری وقتی عکس میکیری حتی مژه های فرد هم قابل شمردن باشه..اینقدر با کیفیت یعنی کلا خدا باشه
    قیمتش هم مهم نیست؟
    چی بخرم؟
    قیمتش هم بگید

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه دوربین میخوام فوق العاده واسه طراحی پوستر و ...
    طوری وقتی عکس میکیری حتی مژه های فرد هم قابل شمردن باشه..اینقدر با کیفیت یعنی کلا خدا باشه
    قیمتش هم مهم نیست؟
    چی بخرم؟
    قیمتش هم بگید
    همه اولش همین حرفو میزنن ولی بعدش که با قیمتهای میلیونی مواجه میشن.احساس می کنن که مژه خیلی هم مهم نبوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •