تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 94 از 1174 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 رائول: فداكاري توتي را فراموش نمي كنم

خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد، گل دوم رم را حاصل فداكاري بي نظير و فراموش ناشدني همتاي خود در رم دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: نمي دانم اگر به جاي توتي بودم در آن لحظه چه مي كردم، شايد براي زدن يك گل ديگر وسوسه مي شدم؛ اما توتي به مانسيني پاس داد و توپ را رها كرد.
    كاپيتان رئال تصريح كرد: مثل توتي در فوتبال حرفه اي جهان كم پيدا مي شود. بازيكن بسيار بزرگي است و از اين كه در اسپانيا مرا با او مقايسه مي كنند احساس غرور دارم. فداكاري توتي را فراموش نمي كنم.
    رائول در مورد گل به ثمر رسيده خود گفت: ركود من دست نيافتني تر از قبل شد. روزنامه ها مي پسندند كه از اين موقعيت براي حاشيه هاي بعدي بهره برداري كنم؛ اما اين گل ربطي به تيم ملي يا من ندارد. مهم رئال مادريد است و از اين كه در خانه حريف گل زده ايم، خيلي خوشحالم.
    رئال شب گذشته در ديدار رفت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در زمين آاس رم دو بر يك مغلوب شد.
    بزرگواری آخه تا چه حد؟
    قهرمان لیگ قهرمانان میشیم، تا رو دم همه بزاریم! حتی همین خیابانی ....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان بیاید یه خورده منطقی به قضیه نگاه کنیم...
    یکی از دوستان گفته که گل هایی که خوردیم تقصیر کاناوارو بود....یا تویه یه سایت دیگه گفتن تقصیر هاینزه بود......
    به اعتقاد من گل اول که هیچ....اما گل دوم همونطور که رائول هم گفت روی هنرمندی توتی بود و نه تقصیر کاناوارو بود و نه هاینزه....وقبول کنیم چند بار تیم رو نجات دادن......

لینک دانلود گل رائول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مصاحبه ای کوتاه از شوستر:

ما از گل اخر اصلا راضی نیستیم چون مستحق نتیجه بهتری بودیم اما هنوز یک بازی برگشت باقی مانده که ما در ان بازی فرصت داریم به مرحله بعد صعود کنیم گل امشبی که زدیم و حمایت هوادارن ما را برای بازی برگشت امیدوار می کند.
    فکر نمی کنم در بازیهای خارج از خانه چیزی در تیم ما تغییر می کند کاسیاس یکی از مهمترین بازیکنان ماست چون در خیلی از بازیها او مهارهای خوبی انجام می دهد که منجر به پیروزی ما می شود.
    ما بیشتر حمله کردیم و خطوط ما رو به جلو حرکت می کردند اما حریف ما مطمئنا هم توی ایتالیا و هم توی اسپانیا برای دفاع کردن می اید.
    تیمهای ایتالیایی سبک بازیشان به این گونه است و ما باید به انها احترام بگذاریم چون هر تیمی فلسفه خودش را دارد و اگر تیمهای ایتالیایی نبودند فوتبال کسل کننده می شد.
    باعث ناراحتی است که ما از اول فصل تا به حال فقط یک بار ان هم در برابر بارسلونا توانستیم از بهترین خط دفاعی اروپا استفاده کنیم در بازی بعدی نیز ما راموس را نخواهیم داشت اما امیدوارم که در بازی برگشت چند تن از بازیکنان مصدوم ما اماده شوند.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

با نهایت احترام به charlize به نظر من بدترین بازیکن رئال تو این فصل کاناوارو بوده. بازی با آلمریا که یادتونه! یا مقابل همین بتیس. سرعتش کم شده. جایگیری هاش اکثرا اشتباهه و...
    کاناوارو بازیکن بزرگی بوده ولی الان 35 سالشه! بالاخره هر بازیکنی دوران اوجش یه حدی داره دیگه! نه؟
    موافقم خیلی بد جاگیری میکنه... هنوز نتونسته یکی از ستون های اصلی رئال بشه ولی به نظرم بدترین بازیکن دیشب گاگو بود . واقعا اسمش برازندشه، ته گاگوله ...

شوستر باید درنت رو زودتر می آورد ولی خب شاید از نتیجه راضی بوده و نخواسته ریسک بکنه .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من درکل از بازی دیشب راضی بودم جز اینکه راموس رو از دست دادیم!!!
    خوشبختانه روبن داره بازی به بازی بهتر میشه!
    کسه دیگه ای مصدوم نشد و امیدوارم که تا دو هفته دیگر هم کسی مصدوم نشه!
    با آمدن روبینیو و آمده بودن روبن و روبینیو می تونیم از هر دوی ائنا تو برنابئو استفاده کنیم و اصلا به رم اجازه ندیم به رم که حمله کنه تا حالا بخواد از نبود راموس و افت کاناوارو استفاده کنه!

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انقدر سخت نگیرید. در کل نتیجه خوبی گرفتیم. یادتون رفته سال پیش هم منچستر تو رم ۲ بر ۱ باخت ولی تو منچستر ۷ تا زد. حتال اگه ما ۷ تا هم نزنیم ولی میریم بالا.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

برند شوستر سرمربی آلمانی رئال مادرید از نتیجه دیشب تیمش در مقابل رم در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اظهار رضایت کرد.
    وی گفت:
    درست است که بازی را باختیم اما نتیجه ای خوب گرفتیم.اما نکته بد این بازی این بود که نتوانستیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم.آن یک گل بسیار مهم بود و مارا به بازی در زمین خود و در مقابل هواداران خود امیدوار کرد.
    من هیچ امتیاز منفی از بازیکنان تیمم ندیدم و از نتیجه راضیم.
    وی همچنین در مورد داوری گفت:
    فاندل داوری ضعیف بود.من قضاوت های اورا در بوندسلیگا دیدم و او اصلا پیشرفتی نکرده است.او فقط سوتهایش را برای ما می زد و کارتهایش را به ما می داد.اما من قصد ندارم اورا مقصر باخت تیمم قلمداد کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

8 اسپالتي: درس خوبي در برنابئو به حريف مي‌دهيم

خبرگزاري فارس: سرمربي آ.اس رم ايتاليا گفت كه در بازي برگشت هرگز تدافعي بازي نخواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلو اسپورت ايتاليا، لوچانو اسپالتي پس از پيروزي 2 بر يك مقابل رئال مادريد گفت: نتيجه كسب شده از ديد من بسيار خوب است. مشكلي براي صعود به مرحله بعدي نداريم.
    وي ادامه داد: رئال چهره‌هاي خوب داشت؛ اما نتيجه‌ي بدي كسب كرد. عامل اين ناكامي خود ما بوديم. بازيكنان من خوب بازي كردند؛ به خصوص در نيمه اول، كنترل را در اختيار داشتيم. در برنابئو درس خوبي به حريف مي دهيم.
    اسپالتي اظهار داشت: براي بازي برگشت بايد به قصد پيروزي برويم. انديشه هاي تدافعي خود را دور ريخته ايم و رم بارها ثابت كرده كه تركيبي تهاجمي و مهاجميني تشنه گلزني دارد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

5 حمله افراد ناشناس به هواداران رئال مادريد در رم

خبرگزاري فارس: 3 تماشاگر مادريدي ساعتي قبل از بازي مقابل رم به ضرب چاقو مجروح شده و به بيمارستان منتقل شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، چندين مورد درگيري‌هاي مسلحانه در رم و چند شهر ديگر از ايتاليا در چند ماه اخير گزارش شده است و هواداران رئال مادريد نيز قرباني اين درگيري‌هاي خياباني شدند.
    يك جوان اسپانيايي در بيمارستان مركزي رم بستري است و پزشكان اميد چنداني به نجات وي ندارند.
    فوتبال آغشته به آشوبگري در ايتاليا سال‌ها است كه فدراسيون اين كشور را آزار مي‌دهد و به خاطر آن، بارها از سوي فيفا جريمه و محروم شده است.
    آس اسپانيا ساعاتي پيش از اين، از عذرخواهي رسمي فدراسيون ايتاليا از مردم اسپانيا خبر داد و نوشت: در بيانيه ارسالي آمده كه عاملان اين درگيري تاسف انگيز شناسايي و دستگير شده اند و به زودي معرفي خواهند شد. اميدواريم شاهد ميمان نوازي خوب اسپانيايي ها از هواداران رم در مادريد باشيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در ضمن امروز اخبار شبکه سه به نقل از مارچلو لیپی گفت: تیم های رم، میلان ( و یادم نیست چه تیم های دیگه ای ) به مرحله ی بعد راه پیدا می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بچه ها بیاین به رم بگیم نمی خواد بیای برنابئو!!! شما بردین!!!!!!!!
    پیر خرفت!!!

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

در ضمن امروز اخبار شبکه سه به نقل از مارچلو لیپی گفت: تیم های رم، میلان ( و یادم نیست چه تیم های دیگه ای ) به مرحله ی بعد راه پیدا می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بچه ها بیاین به رم بگیم نمی خواد بیای برنابئو!!! شما بردین!!!!!!!!
    پیر خرفت!!!
    آره كسراجان منم اينو شنيدم
    ان پيرخرفت چون خودش نميتونه رنگ باشگاههاي اروپا رو ببينه داره حسرت مي خوره
    مطمئن باش به جز ميلان اون دوتا تيم ايتاليايي كه رم و اينتر هستند بدجوري حذف ميشن
    چون رئال رم را در جهنم برنابئو به آتش خواهد كشيد
    و ليورپول كه لازم نيست بگم خودتون ميدونيد كافيه بازي اول رو ببره در بازي دوم با هر روشي
    حتي وقت كشي و ضدبازي بازي رو مي بره

فقط رئال مادريد كه قهرمان اروپاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •